JASTRZAB Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 W Motopublice na Żeligowskiego mają jakiś tam wybór gaci z jeansu , ja osobiście jeżdżę w Halvarssonach , sam materiał + ochraniacze biodra kolana , wypinana membrana przeciwdeszczowa , na wysokości kolan można rozpiąć i są wówczas krótkie gacie , bez membrany to prawie jak jeansy :-)) gacie kupiłem u mojego dobrego kolegi w sklepie moto na wlocie do Głowna obok Orlenu , można powołać się na Jastrzębia to dostaniesz dodatkowy rabat :-)) spodnie ok 500zł 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no, też bym takie moto-spodnie chciał, ale producenci szyją spodnie na manekin - pod linijkę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif ...założyć tego na udo nie idzie, a jak idzie to pas mają na jakiegoś brzuchacza albo d*pę hipopotama, normalny facet, bez brzucha, z małym tyłkiem i udem potężniejszym niż tzw przeciętna nie kupi takich spodni, bo będzie wyglądał albo jak w rajtuzkach albo jakby się owinął w pasie namiotem... a mierzyłem już chyba z 15 różnych modeli... znacie jakieś luźniejsze modele, żeby pas i tyłek miały normalne, a nogawy luźne? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 działkowy helda jak sprawdzałem miały szerokie nogawki i ixon evil ale nie wiem ile masz w udzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) działkowy helda jak sprawdzałem miały szerokie nogawki i ixon evil ale nie wiem ile masz w udzie dziękulski - popatrzę w wolnej chwili... no właśnie - nie chcę portek na sylwetkę a'la "patyk" ... udo to prawie 70% tego co w pasie ...a przy szerokich nogawkach oferują spodnie w pasie na jakiegoś mega - grubansena http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Edytowane 6 Września 2012 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no, też bym takie moto-spodnie chciał, ale producenci szyją spodnie na manekin - pod linijkę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif ...założyć tego na udo nie idzie, a jak idzie to pas mają na jakiegoś brzuchacza albo d*pę hipopotama, normalny facet, bez brzucha, z małym tyłkiem i udem potężniejszym niż tzw przeciętna nie kupi takich spodni, bo będzie wyglądał albo jak w rajtuzkach albo jakby się owinął w pasie namiotem... a mierzyłem już chyba z 15 różnych modeli... znacie jakieś luźniejsze modele, żeby pas i tyłek miały normalne, a nogawy luźne? mottowear espada xtp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 mottowear espada xtp o fajne! ... handluje tym ktoś w Łodzi...? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 TIM na inflanckiej ma mottoweary. stary model nie wiem czy bedzie bo sie zmienil ale jest pewnie nowy tez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 jesli dobrze pamiętam to ceny mieli zawsze kosmiczne !!!! na wyroby mottowear-a 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 jesli dobrze pamiętam to ceny mieli zawsze kosmiczne !!!! na wyroby mottowear-aPrawda Na alledrogo można było znacznie taniej kupić spodnie mottowear... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 a ja tam kupiłem spodnie w porównywalnej cenie jak na allegro z tego co pamietam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 chyba trafiłes na sprzedaż już wycofywanej odzieży 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pagbat Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Nie wiem czy to będzie dobry temat, ale chciałem zapytać się was czy wszystkie spodnie motocyklowe są tak strasznie 'gorące' Osobiście posiadam model taki jak kolega przedstawił: http://motocykle-lodz.pl/topic/2273-spodnie-adrenaline-podpinka-szelki/ jest mi w nich strasznie gorąco :/ nie wiem czy to ja mam jakieś dziwne odczucia czy może faktycznie jakieś lipne spodnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Odświeżę trochę temat jeansów motocyklowych. Już od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu tego typu spodni, niestety bez powodzenia (przyznaję jestem trochę wybredny ). Ostatnio wpadły mi w oko jeansowe spodnie motocyklowe czeskiej firmy 4SR. A konkretnie modele Street Denim Blue, który kosztuje ok 540PLN i trochę starszy model Jeans za 430PLN. Atutem tych spodni jest to, że w tej cenie oprócz samych spodni mam już protektory kolanowe i biodrowe(nie tak jak w przypadku Helda, który oferuje swoje ractory za ok. 530PLN bez protektorów), Niestety najbliższy sklep tej marki znajduje się w Warszawie. Trochę daleko żeby specjalnie jechać tylko po to, aby je zobaczyć na żywo. Być może ktoś z Was ma już takie gacie i mógłby się coś więcej na ich temat wypowiedzieć. Chętnie, rzuciłbym także swoim surowym okiem na spodenki, jeśli ktoś pozwoli . Z tego co czytałem, jedną z wad tych spodni jest brak ściągaczy na końcówkach nogawek co przekłada się na ich znaczne trzepotanie przy jeździe większymi prędkościami (ale mam na to rozwiązanie – wciągnięcie nogawek w buty ). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Teoretycznie w każdym dobrym sklepie powinni mieć dostępność do każdego takiego produktu . Wiadomo że dochodzą znaczne koszty przesyłki. Ja jedynie mogę coś niecoś powiedzieć o spodzienach freestar czy Tarbor. Freestar szyje dość klasyczne modele ,które mają odzwierciedlić zwykłe wycieruchy w których chodzimy na co dzień.. Znów Tarbor oferuje troszkę bardziej finezyjne wzory (nie wszystkie) ale większość jest z slimowaną nogawką gdzie łatwość w zakładaniu umożliwia ekspres na całej wysokość łydki a na "tyłku" spodnie przylegają do ciała. Tego typu spodnie posiadają dużą ilość streczu przez co są lekko ciągliwe. Ceny są różne wszystko zależy od modelu i ilości protektorów . Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 mam jeansy mottowear - polecam wtórując scOtiemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 moje spodnie są niezłe ;p na sobie nie mają żadnego przetarcia natomiast na skórze widzę co innego... chyba przetarłem się o jeansy ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Przy zakupie polecam upewnić się, że ochraniacze są na wysokości kolan, a nie ciut niżej. Ja kupiłem Mottowear i się spisały super podczas wczorajszego zdarzenia drogowego. Trochę się przetarły na kolanie, ale to wina tego ciut niżej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 co odwaliłeś Toschie? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja nic. Koleś tylko wyjeżdżał z podwórka jak by miał pierwszeństwo. Po hamulcach trzeba było i przetestowałem ciuchy na ścieranie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ale, że na nim, czy na asfalcie testowałeś? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 na asfalcie i spodnie dają rade, kurtka zresztą też. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a HD dał radę? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) tak, tez się porysował, ale już koniec OT. Edytowane 3 Lipca 2013 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 trzeba było ubrać HD w spodnie dżinsowe (proszę, wybrnąłem bez offtopu ) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 jeśli chodzi o spodnie jeansowe to polecam sklep MTTR na północnej obecnie mają około 1500 par takowych spodni w dobrych cenach jest z czego wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi