Mario Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 mam na imię Mariusz, aktualnie zamieszkały na Bałutach,a na dniach będzie Widzew/Tomaszowska.od zawsze chciałem mieć jakiegoś rumaka, ale nie było warunków, teraz wreszcie się udało - śmigam od miesiąca na niebieskim suzi gsx650f, jest to moje pierwsze moto i powoli go ogarniampo pracy często śmigam po Łodzi i okolicach, ze wskazaniem na okolice,co pozwala na odstresowanie i/lub dostarczanie troszeczkę adrenalinychoć ostatnio coraz częściej przekonuję się, że warunkiem koniecznym mocnego przyspieszania jest umiejętność hamowania... szczególnie przy braku ABSu czyli jeszcze dużo nauki przede mną jeśli komuś się nudzi i zna fajne trasy - jestem otwarty na wszelkie propozycje Pozdrawiam wszystkichi do-zo na czarnym 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witamy serdecznie! Miło że wpadłeś i zostałeś na dłużej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witaj, Twoja maszynka widzę w moim typie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 powitać Cóż żeś się tak uparłna ten ABS? zmień przewody hamulcowe na stalowy oplot, dołóż porządne klocki od Ferodo i śmigaj, będziesz mięć hamulce żyleta i wszystko w swoich rękach - nie elektroniki :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi