Suchy-wolk Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jak co roku nasz towarzysz życzy Wam wszystkiego najlepszego, udanych, spokojnych i pogodnych Świąt btw. Jutro przestawiamy zegarki, może to przyniesie szczęście i odmieni tą niesprzyjającą aurę? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ludziki a ja Wam życzę smacznego jajka,w tym roku wyjątkowo ciepłego dyngusa co byście się nie poprzeziębiali i oczywiście udanego sezonu na . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 to co poprzednicy + zajebistej imprezy jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Ludzie ogarnijcie sie z tymi świętami !!! To najgorszyczas jaki może być...czas... z czego sie cieszyć jak za oknem śnieg !! Jaki dyngus ? śnieżki >? chyba że od razu do szpitala na er-ce i zapalenie płuc etc.. nawet zając zabłądzi bo śniegu po kolana Same straty tylko przez te święta... O demnie jak chcecie to tak jak przedmówcy pisali Edytowane 30 Marca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja też się dołączam do życzeń, Dann nie histeryzuj Święta są czad, bo królik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 dobrze zakrapianego Dyngusa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych świąt ! Dziewczyny -ucałujcie swoich panów przy jajeczku ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 NIe histeryzuje!! po prostu nie nawidze świąt wszelakich a naj bardziej jak watacha rodziny się zjeżdża ~!! 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Dzisia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ją również życzę wszystkich zdrowych radosnych i wesołych,oraz POGODNYCH Świąt,oraz ciepłego dyngusa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No ja nie mam takiego problemu, do mnie się chyba nikt nie zjedzie w tym roku, ja lubię Święta bo mogę sobie spokojnie się poobijać kilka dni No to masz fajnie tez tak bym chciał 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Dzisia (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wesołych i pogodnych, dyngusa mokrego, nie śnieżnego, smacznego jaja i wesołego zająca No i najszczersze wyrazy współczucia tym, których w święta nic przyjemnego nie spotyka. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wesołych I dużo CIEPŁA CIEPŁA CIEPŁA CIEPŁA!!!!! Dla wszystkich :* 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt i mokrych jajek 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Fajne zające. I żeby karku nie skręcić podczas całowania przy jajku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 I przy kiełbasce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM i żeby wraz ze świętami przyszła wiosna co by na 6.04 było ciepło no i dobrej "zabawy" w rodzinnym gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Najlepszego Motórzystki i Motórzyści Wiosny przed wszystkim no i smacznych jajek 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wesołych świąt smacznego jajeczka mokrego dyngusa i lepszej pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Pędzi kulig z pisankami, a w nim zając z prezentami. Są też inni kumple wiosny w ten czas miły i radosny. Tylko Wiosna gdzieś zaspała, ponoć z Zimą w karty grała. Hazard wyszedł jej już bokiem, będzie później niż przed rokiem. Niech Wam brak zielonej mocy, nie popsuje Wielkanocy. Wesołych i jajecznych Edytowane 30 Marca 2013 przez tomi66 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Życzę wszystkim zdrowych pogodnychŚwiąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusaTyle samo Wyjazdów co i Powrotów .Tysięcy kilometrów na baiku w doborowym towarzystwie , lub samemu Wspaniałej pogody i bezpiecznej drogi .Dla wszystkich motomaniakówLewa w górę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Wesołych Świat !!! Edytowane 30 Marca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Zdrowych,Mokrych... Edytowane 30 Marca 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Umyj jajka, upiecz babkęZłap królika, kup sikawkęBo Wielkanoc już nadchodziWięc się bawić nie zaszkodziLecz uważaj też na kacaBo we wtorek czeka praca. 2 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi