ffojtus Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam,Noszę się z zamiarem zakupienia rękawic, ofc. najlepiej w Łodzi, żeby można było przymierzyć i pomacać przed ewentualnym zakupem. Macie jakieś sprawdzone modele w granicach ok 150zł ? Nie mam żadnej preferowanej firmy. Z przeznaczenia raczej na cieplejsze dni. Mile widziana jakaś antypotna wyściółka w środku.W sierpniowym numerze Motocykla w dziale RENTGEN opisywany jest model rękawic DevilBikers Y-Racer, za cenę właśnie 150zł. Opisane są jako naprawdę przyzwoite. Może ktoś ma i może zestawić moje wymagania z właśnie tym modelem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Trudno mi określić dokładny model, ale zwróć uwagę na rękawice MODEKA, już wcześniej pisałem, że mam je 3 sezon i materiał się w ogóle nie zniszczył. Jeżdżę w nich na co dzień i są wygodne i spełniają swoją rolę bezpieczeństwa. Tylko mój model jest na ciepłe dni - z wywietrznikami. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 a jak wygląda kwestia wyściółki w środku? Miałem wcześniej rękawice firmy METRO - z zewnątrz zajefajne. Z wodotryskami i wstawkami kewlarowymi niby tylko że po jednej jeździe materiał wewnątrz pod wpływem potu się praktycznie hmm... rozpuścił? no zmienił swoje właściwości generalnie, tak więc zależy mi na uniknięciu takiej przygody z nowymi rękawicami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Porownania za bardzo nie mam z innymi modelami i firmami, ale moge Ci napisac o moich rekawiczkach.Ja swoje kupilem w sierpniu zeszlego roku w MTTR na Wlokniarzy za 100 zl i specjalnie wiele sie po nich nie spodziewalem. Natomiast w czasie uzytkowania bardzo mile mnie zaskoczyly.Jezdzilem w nich caly rok non-stop, od sierpnia az do teraz (z 1,5-miesieczna przerwa teraz od polowy lipica do konca sierpnia - przerwa po wypadku) - a jezdze codziennie i sporo, bo motocykl + skuter to moj jedyny srodek lokomocji i komunikacji.Jakosciowo: po roku nie widac zadnych sladow zniszczen, rozpruc, rozejsc materialu i temu podobnych.Co do wygody: na poczatku mnie troche uwieraly przy zginaniu kostek w duzym palcu, ale po tygodniu uzytkowania dopasowaly sie i do teraz sa idealne.Zimą przy ujemnych temperaturach potrafilo byc w nich troche zimno, ale foliowe rekawiczki ze stacji zakladane pod nie rozwiazywaly problem zimnego wiatru. Natomiast podczas wiosny i lata, nawet gdy jest w miare goraco, calkiem przyjemnie sie w nich jezdzi.Material: zrobione ze skory, ale maja wszedzie plaskie wstawki kewlarowe.Jak w zeszlym roku je wybieralem, to generalnie rekawice tam byly w cenach od 80 do 220 pln z tego co pamietam - i kupujac te niby 'slabsze' za 100 pln nastawialem sie na to, ze po 3-4 miesiacach kupie sobie jakies 'lepsze'. Jak na razie minal rok i nie mam zamiaru ich zmieniac.Dlatego z czystym sumieniem polecam Ci sie przejechac do MTTR, maja taniej niz w Modece, a - moim zdaniem - jakosciowo sa bardzo dobrze wykonane. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja też pomykam w MTTRach i bardzo je sobie chwalę. Spokojnie mogę polecić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 tu masz ciekawą propozycje dosyć cieple niezle wykonane fajny wyglad http://allegro.pl/shima-rekawice-flyone-titan-rozm-l-od-ss-i1772359755.html jak chcesz mam na staranie takie przejechałem w nich ok 300 km jak nowe roz S trafiło mi się ze do tetów wyższy model G-TEC jak jesteś zainteresowany to pisz puszcze ci za polowe ceny bo i tak u mnie się walają i nie korzystam z nich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 w sumie chętnie się wokół nich bym zakręcił, tylko nie wiem czy mi się ręce w S-ke zmieszczą :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdano Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Na ostanim Moto Weteran Bazarze przymierzyłem mnóstwo różnych modeli i w cenie do 200 zł najwygodniejsze okazały się MTTR GP-1 i właśnie je kupiłem. Za 160 zł.Jestem zadowolony, ręcę się w nich nie pocą ale też upałów ostatnio nie było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Macix, wal do mnie na PW w sprawie tych rękawic najlepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 ja mam Heldy (kosztowaly wlasnie jakies 150zl) oczywiście damskie, ale bardzo sobie chwale. Miękkie, wygodne, godne polecenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Może Tschul sam się zastanawiam nad rękawicami tej firmy, nie wiem tylko czym si różnią poszczególne modele Mój odnośnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ja dzisiaj kupiłem rękawice Modeka Race S, zapłaciłem 160zł w motopublice. Nie testowałem ich jeszcze, ale na pewno będzie w nich cieplej niż w moich dotychczasowych szmaciakach i nie będę już płakał z zimna podczas powrotu z Della ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Wczoraj trafiłem na jakiś ponoć hit w Larssonie: http://www.larsson.pl/55-zl-tyle-kosztuje-komfort,531,news.htmlJak ktoś ma możliwośc przymierzyć i sprawdzić organoleptycznie to może się okazać niezła gratka. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzisiaj byłem w sklepie Mttr w Łodzi.Chciałem tylko się rozejrzeć za kurtką bądź buzerem. Wyszedłem ze sklepu z rękawicami Mttr ( ciężko określić jaki model ) Cena wyjściowa 220 zł. Po krótkiej rozmowie udało mi się zapłacić 180 zł. Starannie wykonane. Bardzo wygodne. Przymierzając rękawice za 100 zł, a za 200 zł można odczuć różnice. Radze wybrać się do sklepu i przymierzyć - napewno sprzedawca doradzi i coś sobie wybierzesz. Chyba że temat już nie aktualny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 a ja nie lubie sie przyzwyczajac do rekawic kupoje do 120 i zmieniam co sezon bo i tak akurat rekawice mozna czasem łapy upieprzone tłuste po czesci czasem wiadomo chyba nie warto akurat w rekawice zbytnioi inwestowac 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi