Kitket987 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam wraz z kolegami wzieliśmy udział w konkursie na etiudę filmową. I tu mam do Was ogromną prośbę.Czy moglibyście zagłosować na film pt: Drugie Życie na stronie: https://www.facebook.com/questions/582395205104058/ Napracowaliśmy się nad tym i chcemy zająć dobre miejsce. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) prosz a gdzie to można obejrzeć, żebym wiedziała na co głosuję Edytowane 26 Marca 2013 przez jabioka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Proszę Jest to wersja konkursowa montowana przez naszego opiekuna warsztatów, Jak skończę montować swoją wersję to wrzucę jeśli będziecie chcieli ;D PS: Dzięki za oddany głos Edytowane 26 Marca 2013 przez Kitket987 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 POszło 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Oddany, niezła etiuda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Mój głos pojechał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Poszło. 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dziękuję w imieniu całej grupy za wszystkie oddane głosy. Jeszcze nam brakuje ale łatwo się nie poddamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi