jabioka Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bry, mam na imię Marta, mam 24 lata, jestem z Piotrkowa. Jeżdżę... Nie, nie jeżdżę Dwa skasowane na zakręcie auta sugerują, że motocykla nie powinnam nawet dotykać Dlatego służę jedynie do ogrzewania pleców Jędrzeja. Co mam wspólnego z motocyklem? 1. Jędrzeja 2. Kask, który dostałam w prezencie. 3. Dopóki zima - opony Power Pilot 3 stojące obok telewizora 4. Bieliznę termoaktywną w szufladzie (bielizna nie moja ale szuflada owszem ). Pozdrawiam! 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 :* 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jędrzej... chyba zapomniałeś o poinformowaniu swojego plecaczka o regulaminie i dodaniu zdjęcia ... ja na miejscu Anity bym wypomniał ten fakt hehe Witamy na forum Jędrzej Cię przeszkoli i będziesz śmigać sama na 2oo ;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześc 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Wyciąg z regulaminu powitalni: 6. Witając się, nie możemy nakłaniać autora wątku, aby pokazał swoje zdjęcie czy pisał, gdzie mieszka i czym się zajmuje w życiu prywatnym. Edytowane 23 Marca 2013 przez Jędrzej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Plecaczek sam przeczytał regulamin i przypomniał o jego treści Jędrzejowi 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) hehe a wrzucanie zdjęć innych osób bez ich zgody ??? Napisano dziś, 11:22 "pokaż cycki" to trochę zbyt wulgarne. Lepiej brzmi pokaż klamoty 1fsiph.jpg (zamieszczone powiększone zdjęcie z Avatara Anity) Nie, abym się czepiał ale... Edytowane 23 Marca 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 fred89, czemuś się pod jej tematem nie czepił tylko pod moim? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 bo doczepiono się do mnie w Twoim temacie Jędrzej chciał być moim plecaczkiem chyba ---- a tak poważnie to miło nam gościć kolejną kobietę na forum zdjęcie dodasz jeśli sama uznasz, że tego chcesz i nikt, ale to NIKT nie będzie nakłaniać do ich dodania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ależ prosz bardzo, ja się wstydzić nie mam czego hapi nał? 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 witaj Marto z Piotrkowa tu Damian tez z Piotrkowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 hej ,hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 dzieńdrobnych, i pochwalić za trzymanie się regulaminu! GOOD JOB! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 istny WZÓR do naśladowania koszulka na 1 foto rewelacyjna a na ostatnim widać, że jesteście szczęśliwi, a mina Twoja wskazuje na to, że fotograf chyba w czymś przeszkodził hehe miło widzieć tyle pozytywnych ludzi oby tak dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ja na ostatnim foto widzę żytnią 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 głodnemu chleb na myśli P.S. a mnie aż żebra widać z głodu (dobrze, że wieczorem mam domówkę , to trochę "pojem" ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ja na ostatnim foto widzę żytnią Ostatnie robione w PRLu na jednej z forumowych imprez. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 dwa skasowane samochody niczego nie dowodza. nie ma co sie zrazac o tzeba walczyc dalej. witamy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 dwa skasowane samochody niczego nie dowodza. nie ma co sie zrazac o tzeba walczyc dalej. chcieć bym chciała ale przy kasowaniu motóra ucierpiałyby już nie tylko elementy wyposażenia jezdni ja na ostatnim foto widzę żytnią wszyscy tylko tą wódkę 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi