Sikorr Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam, przedstawiam wam moją Hanię Przy okazji naprawy szlifu mam zamiar zmienić kolorek tylko nie mogę się zdecydować na jaki... Do wyboru: Czarny Dojrzała czereśnia (żona taki zaproponowała... ja nie wiem co to za kolor ) Biały Ewentualnie kolor GunMetal z kasku Caberga Ego (bo taki posiadam) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Gratulować hondy. .oby wiecej motocykl szlifów nie miał a co do koloru to ten jest naj odpowiedniejszy dla szerszenia 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 gratuluje hondy, moje zdanie co do koloru to kolor czarny nie będzie się zlewał, jest tu trochę chromu wydech części nie osłoniego silnika więc będzie się fajnie komponować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nice machine też bym dał czarny kolorek, fajnie będzie się prezentował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja bym zostawił taki jak jest. Mam szerszenia w takim samym kolorze Podobają mi się jeszcze złote z roczników 2005-2006. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Fajna maszynka,ja chyba również został przy tym kolorku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Hornet spoko zostaw ten kolor, jak masz ciśnienie na zmiane koloru to biała perła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Fajny sprzęt Zgadzam się z przedmówcą Nie ruszaj lakieru, a jak chcesz odmiany to biała perła Ostatnio widziałem na allegro i wyglądała zacnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ja także popieram przedmówcę jak zmiana to tylko biała perła 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi