stanio Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) witam czy jest ktos z forum ocenic chłodnym okiem te dwie maszyny bo kuzyn napalil sie na honde http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-f4-2001r-f4i-rr-r6-gsxr-gsxf-i3120707346.html http://moto.allegro.pl/honda-cbr-600-f4-2001r-f4i-rr-r6-gsxr-gsxf-i3120707346.html dodam ze to sa jedne z bardziej wiarygodnych ogloszen z ziemi lodzkiej Edytowane 22 Marca 2013 przez stanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A masz inne zdjęcia niż te znaczki pocztowe ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 niestety nie mam, ale napisze do gosci maila zeby cos podeslali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Znam tego gościa - ''Paździeża'' jeszcze nikomu nie wcisnął, jest wiarygodny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ogloszen z ziemi lodzkiej ten 1 nie jest z ziemi Łódzkiej tylko z 300km dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ten drugi mieszka jakieś 10 km ode mnie ale nie wiem kto to może być... z Topoli Królewskiej nikt motocyklem bynwajmniej nie lata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a moglbys jakos podjechac do tego sprzedawcy zobaczyc motor? taka przysluga za flache 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Spoko, nie widzę problemu. Jutro jak wytrzeźwieje to bede dzwonił i podlece do niego, a jak nie to w poniedziałek się postaram go zobaczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ten 1 nie jest z ziemi Łódzkiej tylko z 300km dalej Mała nieścisłość jest chyba w ogłoszeniu... Natomiast Działoszyn jest 300 km od Łodzi? Ewentualnie Częstochowa, jak jest dopisane w ogłoszeniu? Jedna i druga wygląda w miarę na oryginał... Trzeba pojechać i obadać bo z tych kiepskich zdjęć ciężko coś wyczaić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ma druga wygląda na całkiem fajny egzemplarz. Przede wszystkim oryginał. Na pierwszy link ciężko spojrzeć bo jak kolega wcześniej napisał fotki jak znaczki pocztowe, nie mniej jednak nie dyskwalifikuję to samego motocykla, po prostu trudno cokolwiek zobaczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 według mnie ta druga zbyt bardzo dopieszczona typowa na chandel 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 *Handel* wole tak niż ktoś wystawia uwalone moto albo samochód świadczy to o tym ze nawet nie dba ktoś o to. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 *Handel* wole tak niż ktoś wystawia uwalone moto albo samochód świadczy to o tym ze nawet nie dba ktoś o to. no a jak jeździ taki brudas i na handel go wyczyści to już jest zadbany? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Byłem i obejrzałem tą z drugiego ogłoszenia. Sprzedawca jest fanatykiem hondy, według mnie bardzo wiarygodny. Jest dopieszczona i wyregulowana jak szwajcarski zegarek. Na miejscu można zdjać wszystkie owiewki, obejrzeć dokładnie ramę i silnik. Jak dla mnie igiełka, warta uwagi i ceny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) no a jak jeździ taki brudas i na handel go wyczyści to już jest zadbany? Nie, nie jest zadbany, bo jeśli ktoś nie dba i wyczyści na handel to nie ukryje niedwalstwa wynikającego z użytkowania. Wystarczy wtedy obejrzeć moto i każdy ogarnięty kupujący zauważy. Edytowane 24 Marca 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 podesłałem ten droższy model znajomemu, który szuka o2o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi