Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 04:07:36

Yamaha XJ 600S 93`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje cudo:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Lewa w górę i bezpiecznie do celu!

Opublikowano (edytowane)

posiadam ten sam model tylko w wersji N ;]ile co to pali kolego i do ilu mniejwiecej rozpędza ? bo mam delikatne problemy ze swoja

Edytowane przez Suchy-wolk
Poprawka posta. (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Szkoda, że tylko jedno zdjęcia. Nie ma za bardzo co oceniać Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Już się poprawiam, na trasie (Łódź - Olszytnek) spaliła mniej więcej 3.6 l /100, w mieście troszkę więcej bo kolo 4.5 Ogólnie znośnie, co do prędkości maksymalnej to za bardzo nie pomogę bo max jechałem 140 (mimo dużego zapasu mocy) po prostu nie lubię zapier... :decayed:

Opublikowano

WOW a sprawdzałeś jak wyglądają świece? Wg mnie takie wynik są możliwe tylko jak jeździ się spokojnie na baaardzo ubogiej mieszance- a to zdrowe dla pieca nie jest. To mi gs 500 palił więcej

Opublikowano

świeczki już leciwe, po tym sezonie idą do wymiany ale oprawy mają prawidłowy kolor, ja naprawdę nie gazuje i nie daje po odcięciach. Jutro zatankuje pod korek i zrobię dokładne pomiary. może mam jakiś wybitny egzemplarz :rolleyes:

Opublikowano

mnie po miescie pali w granicach 7 litrow a trasa 6 wiec troche jest5 roznica tylko ze ja pod czerwone pole cisne.......

Opublikowano

może być

Admin: Nie przesadzaj z wielkością sygnatury!

Opublikowano

Osobiście bardziej odpowiada mi wersja -N, z dwiema tarczami z przodu i dwoma wydechami (to chyba po roku 1998, ale niech się znawca wypowie). Jednak ta sztuka również zacna ;] Gdzie zgubiłeś lusterko?

Opublikowano

ja tez mam tylko 1 lusterko w 2 gwint mi sie ukrecil i sie nie trzyma;/

Opublikowano

Lustro załatwiłem jak je chciałem ustawić (pękło) obecnie mam każde inne i muszę dobrać coś odpowiedniego żeby było dobrze widać co się dzieje :whistling: , trochę węższe a dłuższe od oyginałów, w XT-ku miałem wklejone na "Distal" nagwintowane tuleje, dawały radę

• 2 lata później...
Opublikowano

Strzelam w ciemno - czy ja was nie widziałem kilka tygodni temu przy tamie na Jeziorsku? ;)

Opublikowano

Obydwa "cuda" (na trzeciej fotce) ładne - gratulacje! ;)

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting