szsznurek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witajcie!Tak, jak w roku poprzednim, tak i w tym jako jeden z BERSERKERS jestem współorganizatorem MOTOSERCA w Łodzi, a jako firma www.ksprl.pl odpowiadać będę za prowadzenie imprezy pod względem konferansjerskim (jak co roku będą konkursy z nagrodami) i nagłośnienia medialnego. Jednak impreza "MOTOSERCE" jak wszyscy dobrze wiedzą ma charakter charytatywny, a co ważniejsze prospołeczny. Motocykliści z całej Polski pragną wspólnie pokazać, że motocykle to nie tylko ucieczka od codziennych zmartwień lecz często chęć niesienia pomocy innym na drodze i poza nią. Dlatego jeśli masz motocykl, lub też tylko o nim marzysz przyjdź i poczuj moto-klimat z grupą motocyklową BERSERKERS a jeśli dodatkowo w tym dniu oddasz krew będziemy Ci bardzo wdzięczni za pomoc w leczeniu DZIECIAKÓW.Krew dla Dzieci oddajemy od godziny 10 do 17, a cała impreza potrwa do późnych godzin wieczornych.Na oddających krew czekają między innymi takie atrakcje jak:~liczne konkursy z nagrodami,~występy zespołów dziecięcych "PROPASJA" I "PĘDZIWIATRY",~pokazy ratownictwa PCK i Państwowej Straży Pożarnej,~występy zespołu tanecznego Oriental Dance Studio czyli "ZUMBA" znowu nas rozgrzeje,~parada motocyklowa ulicami Łodzi,~pokazy mody,~zagrają dla nas zespoły: "ODDŹWIĘK", "SUPERJEDNOSTKA", "Tres Botellas de la Leche", "Cash point" a na koniec gwiazda wieczoru "PROLETARYAT".Około godziny 20:30 Grupa Motocyklowa BERSERKERS podsumuje ilość zebranej krwi podczas akcji MOTOSERCE 2013.Zalpraszam!Plakat: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 wszystko ładnie i pięknie ale nie napisałeś kiedy rozumiem że tak jak na stronie internetowej akcja została zaplanowana na sobotę 20-go kwietnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Tak,20 kwietnia na rynku Manufaktury 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Trzeba będzie wszystkie weekendy wolne zrobić sobie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Za*******e każdy weekend na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Z oddawaniem krwi może być słabo biorąc pod uwagę że będzie KTS . W ten dzień wszyscy będą chcieli jeździć. No chyba że ktoś będzie twardzielem i po oddaniu krwi siądzie na moto. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 a na koniec jak zwykle gwiazda wieczoru (Niech to będzie na razie niespodzianką). to znaczy że jeśli plakat nie jest niespodzianką, to nie chodzi o Proletaryat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ja tam nie mialem ostatnio po motosercu problemu z jazda po oddaniu a jak do domu wrocilem to musialem uzupelnic plyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szsznurek Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ja tam nie mialem ostatnio po motosercu problemu z jazda po oddaniu a jak do domu wrocilem to musialem uzupelnic plyny Głównie problemy będą mieli ci z nas, którzy nie nawodnią odpowiednio wcześniej i później organizmu. Co najmniej tydzień wcześniej trzeba wypijać duże ilości wszelkich płynów (niestety bezprocentowych). A w dzień oddawania w brew ogólnej opinii należy jeść - tyle, że lekkostrawne ale porządne śniadanie. Do tego 1.5l wody wysokomineralnej (jest tylko jedna na rynku) a jak kto ma większe możliwości tym lepiej można też izotoniki wchłaniać . Pomaga to rozrzedzić i zwiększyć objętość krwi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jak będzie proletaryat to nie może mnie tam zabraknąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) ja tam nie mialem ostatnio po motosercu problemu z jazda po oddaniu a jak do domu wrocilem to musialem uzupelnic plyny Ja też nigdy w zasadzie nie miałem żadnych problemów ale nie zaryzykuje sprawdzenia na moto czy tym razem będę miał i uda mi się zatrzymać zanim np odpłynę . Już widywałem twardzieli którzy nie doszli do drugiego kompletu drzwi. Edytowane 23 Marca 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szsznurek Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 to znaczy że jeśli plakat nie jest niespodzianką, to nie chodzi o Proletaryat Plakat jest niespodzianką - przecież pojawił się niespodziewanie :-) i w dodatku nie długo będzie na mieście bo już się drukuje . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Oczywiście postaram się zachaczyć impreskę , faktycznie jak będzie odpowiednia pogoda to wszystkie weekendy na motorku pozdrawiam 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jak będą ładne pielęgniarki to zaryzykuję, bo z racji sporadycznego oddawania krwi, mam tendencje do odlotów... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 20 kwietnia powiadacie....... 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Kurcze tak chcialem jechać na motoserce w tym roku..ale wtedy mam wesele siostry no... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Pierwszy raz o takiej zbiurce słysze i bardzo to rozwarzyłem i się pojawie i oddam potrzebną dawke krwi dla potrzebujących jej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szsznurek Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Pamiętajcie żeby nawodnić organizm. Przykład: ja pierwszy raz kilka lat temu przyjechałem motocyklem i oddawałem krew w autobusie. Byłem zmęczony po tygodniu pracy i dodatkowo odwodniony - udało mi się oddać zaledwie 250ml. więcej nie chciało lecieć i pojawiły się mroczki. Od tamtej pory jeśli chcę oddać krew to idę rano, po śnaidaniu nawodniony i wypoczęty. Nie wspomniałem, że w autobusie dodatkowo było gorąco. Później już nie miałem z oddawaniem problemów i ładnie, w dobrym czasie oddawałem całą jednostkę. Podsumowując - trzeba duuuuuużo pić . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Witam. jeśli pogoda pozwoli też się pojawię na tej imprezie i w końcu poznam się z Wami Edytowane 25 Marca 2013 przez KOPERNIK (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 To fakt napewno śniadanie:) A jak chcecie mieć lepsze krwinki to też coś słodkiego niedlugo przed badaniami:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzisia Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) . Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Dzisia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Powinna być jak zawsze na oddaniu krwi a jak nie to kawa slyszałem że powinno być jedno i drugie do wyboru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędras Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A skąd można wziąć oświadczenie od rodziców ze zgodą na pobranie krwi i jak ma wyglądać ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wystarczy że pujdziesz tam z rodzicem albo pojedź na franciszkaniską i tam poproś kogoś i powinieneś dostać taki dokument żeby rodzice podpisali i gotowe . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Fajna akcja trzeba zajrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi