Lans Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Srebrna SV najlepiej wyglada Cała zasługa pieknego wyglądu to full owiewki Jeszcze bym zrobił w niej dwa kominy ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Srebrna SV najlepiej wyglada Cała zasługa pieknego wyglądu to full owiewki Jeszcze bym zrobił w niej dwa kominy ! dwa kominy...?dwa kominy to w litrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) dwa kominy...?dwa kominy to w litrze Moj kolega z ŁdZ , mial srebrna SV w owiewkach z dwoma sportowymi wydechami, wygladala Kozacko!Kolezanka Fatum , ma taka sama jak Twoja, beda blizniaki Edytowane 21 Marca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Czerwona też bardzo ładnie wygląda Widziałem na żywo 1000 czerwonego, jak dla mnie super Tylko faktycznie jak moto jest w oryginale to nie ma sensu go paprać na czerwono Srebrna też bardzo ładna A jak jesteśmy już przy malowaniach SV to dla mnie kozackie jest w 1000 Limited 2005 I ta czarna rama Edytowane 21 Marca 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Czerwona też bardzo ładnie wygląda Widziałem na żywo 1000 czerwonego, jak dla mnie super Tylko faktycznie jak moto jest w oryginale to nie ma sensu go paprać na czerwono Srebrna też bardzo ładna A jak jesteśmy już przy malowaniach SV to dla mnie kozackie jest w 1000 Limited 2005 I ta czarna rama Wydechy piknie poprowadzone ale malowanie.....hmmm kwestia gustu....osobiście wszelkie odcienie niebieskiego nie bardzo do mnie przemawiają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jak strażacki wóz bojowy,ha ha.Zostaw jest okej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Już dobrze,skoro mówicie aby nic nie zmieniać to będzie srebrna..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A jak jesteśmy już przy malowaniach SV to dla mnie kozackie jest w 1000 Limited 2005 I ta czarna rama niom ... miałem kiedyś takiego gada z czarną ramą i czarnym wahaczem ... tyle że srebrnego - nie wyglądał źle wcale tylko kominy powinny być owale albo tri-owale, bo te okrągłe puszki tak sobie stroją 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 ja też śmie twierdzić żeby koleżanka zostawiła w orginale tą suzi 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 przegłosowaliście mnie panowie.Ok,zostanie taka jak jest.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Robiłaś coś z przednim zawieszeniem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Robiłaś coś z przednim zawieszeniem? Trochę opuściłam.Teraz pora na tył i dog bonesy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gratuluję wyboru, koloru nie zmieniaj na srebrnym brudu nie widać Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Chyba na forum był temat kości. Jest jeszcze opcja podcięcia kanapu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gratuluję wyboru, koloru nie zmieniaj na srebrnym brudu nie widać Pozdrawiam Ooo witam koleżankę i bliźniacze moto Chyba na forum był temat kości. Jest jeszcze opcja podcięcia kanapu. Tak,można podciąć kanapę,jednak te 4 cm które zyskam za pomocą kości w zupełności mi wystarczą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jeszce przed sezonem działasz z kościami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 No pewnie,w przyszłym tygodniu opuszczam tył,zdejmuję bociana i instaluję nowe ledowe kierunki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Zima jeszcze trzyma więc masz czas na modernizacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Mam nadzieję,że zdążę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Nie to żebym źle Ci życzył, ale obyś nie zdążyła i wiosna była pierwsza Edytowane 28 Marca 2013 przez Piotr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No nie.....i Ty przeciwko mnie....? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ahaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No pięknych rzeczy ja się tutaj dowiaduję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wolę na obecną chwilę pierwszą zobaczyć wiosnę niż to jak opuszczasz tył i zdejmujesz bociana... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Dobra...przekonałeś mnie.....w końcu zdejmować bociana mogę równie dobrze przy wiosennej aurze.Niech Ci będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi