Skocz do zawartości

Suzana.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srebrna SV najlepiej wyglada :smile: 

Cała zasługa pieknego wyglądu to full owiewki :smile: 

Jeszcze bym zrobił w niej dwa kominy !

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anita

25

• Piotr

8

• żółwik

7

• ErR

6

Opublikowano

Srebrna SV najlepiej wyglada :smile:

Cała zasługa pieknego wyglądu to full owiewki :smile:

Jeszcze bym zrobił w niej dwa kominy !

dwa kominy...?dwa kominy to w litrze  :smile:

Opublikowano (edytowane)

dwa kominy...?dwa kominy to w litrze :smile:

Moj kolega z ŁdZ , mial srebrna SV w owiewkach z dwoma sportowymi wydechami, wygladala Kozacko!Kolezanka Fatum , ma taka sama jak Twoja, beda blizniaki :biggrin: Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Czerwona też bardzo ładnie wygląda ;) Widziałem na żywo 1000 czerwonego, jak dla mnie super :smile: Tylko faktycznie jak moto jest w oryginale to nie ma sensu go paprać na czerwono :P Srebrna też bardzo ładna :smile:

A jak jesteśmy już przy malowaniach SV to dla mnie kozackie jest w 1000 Limited 2005 :P I ta czarna rama :smile:

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Czerwona też bardzo ładnie wygląda ;) Widziałem na żywo 1000 czerwonego, jak dla mnie super :smile: Tylko faktycznie jak moto jest w oryginale to nie ma sensu go paprać na czerwono :P Srebrna też bardzo ładna :smile:

A jak jesteśmy już przy malowaniach SV to dla mnie kozackie jest w 1000 Limited 2005 :P I ta czarna rama :smile:

Wydechy piknie poprowadzone ale malowanie.....hmmm kwestia gustu....osobiście wszelkie odcienie niebieskiego nie bardzo do mnie przemawiają.

Opublikowano

Jak strażacki wóz bojowy,ha ha.Zostaw jest okej

Opublikowano

Już dobrze,skoro mówicie aby nic nie zmieniać to będzie srebrna..... :riding:

działkowy emeryt
Opublikowano

niom ;) ... miałem kiedyś takiego gada z czarną ramą i czarnym wahaczem ;) ... tyle że srebrnego - nie wyglądał źle wcale :P  tylko kominy powinny być owale albo tri-owale, bo te okrągłe puszki tak sobie stroją B)

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Opublikowano

przegłosowaliście mnie panowie.Ok,zostanie taka jak jest.... :cheers:

Opublikowano

Robiłaś coś z przednim zawieszeniem?

Opublikowano

Robiłaś coś z przednim zawieszeniem?

Trochę opuściłam.Teraz pora na tył i dog bonesy.

Opublikowano

Gratuluję wyboru, koloru nie zmieniaj na srebrnym brudu nie widać :P Pozdrawiam :smile:

Opublikowano

Chyba na forum był temat kości.

Jest jeszcze opcja podcięcia kanapu.

Opublikowano

Gratuluję wyboru, koloru nie zmieniaj na srebrnym brudu nie widać :P Pozdrawiam :smile:

Ooo witam koleżankę i bliźniacze moto  :biggrin:

Chyba na forum był temat kości.

Jest jeszcze opcja podcięcia kanapu.

Tak,można podciąć kanapę,jednak te 4 cm które zyskam za pomocą kości w zupełności mi wystarczą.

Opublikowano

Jeszce przed sezonem działasz z kościami?

Opublikowano

No pewnie,w przyszłym tygodniu opuszczam tył,zdejmuję bociana i instaluję nowe ledowe kierunki.

Opublikowano

Zima jeszcze trzyma więc masz czas na modernizacje :P

Opublikowano

Mam nadzieję,że zdążę  :hihi:

Opublikowano

No nie.....i Ty przeciwko mnie....? :biggrin:

Opublikowano

No pięknych rzeczy ja się tutaj dowiaduję  ^_^

Opublikowano

Wolę na obecną chwilę pierwszą zobaczyć wiosnę niż to jak opuszczasz tył i zdejmujesz bociana... :P

Opublikowano

Dobra...przekonałeś mnie.....w końcu zdejmować bociana mogę równie dobrze przy wiosennej aurze.Niech Ci będzie  :cheers: