Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Oto moja suzana.....obiecałam,fotki są.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Fajna fajna i nawet kojarzę z widzenia jest czym polatać a mnie jakoś nie jest dane nawet prawka zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Srebrna strzała fajnie wyglada z dolnymi owiewkami.Tylko gdzie jest właścicielka suzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Fajna fajna i nawet kojarzę z widzenia jest czym polatać a mnie jakoś nie jest dane nawet prawka zrobić hehe....chcesz być moim plecakiem? Srebrna strzała fajnie wyglada z dolnymi owiewkami.Tylko gdzie jest właścicielka suzi Jak to gdzie?No tutaj jestem noo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 srebrna strzała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Będzie kiedyś czerwona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Piekny Suzia pogratulować tylko czegos mi tu brakuje...hmmm a właścicielkai gdzieś spier.... Anitko popraw się Jakieś jedno foto by się przydało by udekorować tort wisienką czerwoną P.S Dla chcacego nic trudnego Edytowane 20 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 gdzie ja tutaj do tej sv ?to nie ta galeria..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 hehe....chcesz być moim plecakiem? Cóż za miła propozycja dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ladne moto brak wlascicielki na foto skutkuje kolejnymi 2 karnymi fotami 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Będzie kiedyś czerwona Skąd ten pomysł? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Super maszyna, ale nie rób jej na czerwono, jeśli to masz w oryginale daj spokój. Jak Ci się nią jeździ? Miałaś wcześniej jakąś rzędówkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ZOSTAW TAKI KOLOR !!! serio najs sprzęt... w full owiewkach pinknie wygląda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) ladne moto ;)brak wlascicielki na foto skutkuje kolejnymi 2 karnymi fotami o matko....a ten to mi tylko żółte kartki daje..... ZOSTAW TAKI KOLOR !!! serio najs sprzęt... w full owiewkach pinknie wygląda. mówisz? silver jest ok? Skąd ten pomysł? Skąd pomysł....?Hmmm......z głowy....zawsze marzyłam o czerwonej strzale a tu srebrna sie przyplątała ..... Super maszyna, ale nie rób jej na czerwono, jeśli to masz w oryginale daj spokój. Jak Ci się nią jeździ? Miałaś wcześniej jakąś rzędówkę? Nie miałam rzędówki,to jest moje pierwsze,dziewicze moto.Lubię wyzwania.... Edytowane 20 Marca 2013 przez Anita (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Z ręką na sercu ! nie baw się w malowanie, czerwony średnio by wyglądał... ten oryginalny i ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Z ręką na sercu ! nie baw się w malowanie, czerwony średnio by wyglądał... ten oryginalny i ok. a Ty jaką SV masz...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 niebieską ale w starej budzie... i w tym sezonie tyż full owiewki. Nie ma co majstrować moim zdaniem jeżeli jest oryginalny lakier, nie wiem czy czerwień by pasował do srebrnej ramy... Chyba że ramę na czarno a resztę na czerwono albo odwrotnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 niebieską ale w starej budzie... i w tym sezonie tyż full owiewki. Nie ma co majstrować moim zdaniem jeżeli jest oryginalny lakier, nie wiem czy czerwień by pasował do srebrnej ramy... Chyba że ramę na czarno a resztę na czerwono albo odwrotnie czerń z czerwienią....podoba mi się Twój tok myślenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Dzisiaj widziałem takiego Bandita, czerwona rama i reszta wszystko czarne + różne dodatki czerwone (naklejki itd) i wyglądał extra. Ale moim zdaniem nie ma sensu co inwestować w malowanie jak wszystko jest cacy... chyba że kasy jak lodu np : http://www.laboratory17.com/bikepainted2.jpg Edytowane 20 Marca 2013 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) do srebra dodaj niebieskie dodatki Edytowane 20 Marca 2013 przez żółwik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Niebieskie dodatki?Ten kolor nie bardzo do mnie przemawia....czerwień to czerwień a taka ognista to juz w ogóle wywalona w kosmos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 czerwone moto to +10 koni mechanicznych, 10 do doświadczenia oraz ten szacun na dzielnicy ale serio jak chcesz malowac to musisz przemalować i ramę... ale ten co teraz masz też jest fajny ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ten sezon zostanie silver,w przyszłym zobaczymy,może będzie rzędówka?I to czerwona?I troche w kieszeni zostanie a i szacun na dzielnicy będzie ahaha.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 rzędówki sa bleeee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 bleee...?nie no fajne są.....a najlepiej,gdybym miała dwa...tylko kto na to wszystko zarobi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi