chippe Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jak to?Jak to?Szefa zawsze trzeba słuchać nawet jak każe wejsc pod biurko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nawet jak każe wejsc pod biurko? a w jakim celu przepraszam...? 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 a w jakim celu przepraszam...? nie udawajcie zakonnic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nie udawajcie zakonnic Ja tylko grzecznie spytałam, by nie zarzucić nikomu, że mu tylko jedno w głowie bez uprzedniego upewnienia się, że faktycznie tak jest 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 nie udawajcie zakonnic Głodnemu chleb na myśli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Cześć Anita. Udanego sezonu LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witaj .Dziękuję i wzajemnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witaj owocnego sezonu i powodzenia w zawieraniu znajmości .... sądząc po ilości postów w Twojej powitalni... nie będzie z tym problemu LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witajcie,witajcie.....:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 dobra koniec podlizywania zamykać temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 To jest witanie a nie podlizywanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 dobra koniec podlizywania zamykać temat Majka 11 ma racje jeśli facet zakłada temat w powitalni to przeważnie 2-3 strony. Przy kobiecie ciągnie się to i ciągnie. Strasznie napalona ta męska wiara forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 TESTOSTERON !!!!!!!!!!!!! tutaj gadka szmatka a na zlocie będzie "yyy...eeee.. no fajna pogoda, nie? " 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zobaczymy pogadamy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Panowie panowie....to chyba dobrze żeśmy rozmowni A nie , ani be ani me..... że witamy z rozmachem płeć piękną i jest o czym popisac a nie tylko o pogodzie na 6 kwietnia 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 TESTOSTERON !!!!!!!!!!!!! tutaj gadka szmatka a na zlocie będzie "yyy...eeee.. no fajna pogoda, nie? " Brawo kolego!!!!!Dokładnie...masz rację.....krowa która dużo muczy,mało mleka daje!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) przecie ja to tak do jajec powiedziałem a tu takie dymy Edytowane 26 Marca 2013 przez Majka11 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) TESTOSTERON !!!!!!!!!!!!! tutaj gadka szmatka a na zlocie będzie "yyy...eeee.. no fajna pogoda, nie? " no bo jak tu z babą o motocyklach gadać? Ty o silniku - że ma tysionc pińćset kuni, a ona o... gołąbkach, które ostatnio gotowała, i wyszły za***iście Edytowane 26 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 To jest witanie a nie podlizywanie kazdemu z osobna odpisywac CZESC, WITAJ, USZANOWANIE, itp... to troche nudne sie robi, ale ok skoro tobie sie to podoba... wolnoc Tomku w swoim temacie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 no bo jak tu z babą o motocyklach gadać? Ty o silniku - że ma tysionc pińćset kuni, a ona o... gołąbkach, które ostatnio gotowała, i wyszły za***iście hehe.....wpółczuję,jeśli znasz baby które jedynie znają się na gotowaniu.To musi być naprawdę przykre. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ty o silniku - że ma tysionc pińćset kuni, a ona o... gołąbkach, które ostatnio gotowała, i wyszły za***iście I dlatego w tv jest tyle programów "kulinarnych" i o sprzątaniu by było o czym rozmawiać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie przebrnęłam przez 10 stron powitań, ale skoro przywitało się w tym wątku całe forum, to i ja witam serdecznie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Konkurencja;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Konkurencja;peeeeee nieee motocykl każda ma swój 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi