Dawid Xrv Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Aaahahaha, pojawiła się na forum świeża, z ładną buzią, zadziorna dziewczyna i się co niektórym w portkach poprzewracało Co to baby potrafią z facetami zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 trzeba Dawidzie umiec rozroznic pisanie na powaznie od poczucia humoru i oryginalnosci w przywitaniach wtedy zrozumiesz, ze chyba tylko Tobie "poprzewracalo w portkach" piszac swoj post 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) trzeba Dawidzie umiec rozroznic pisanie na powaznie od poczucia humoru i oryginalnosci w przywitaniach wtedy zrozumiesz, ze chyba tylko Tobie "poprzewracalo w portkach" piszac swoj post Doprawdy??? no popatrz czego ja się dowiaduję o sobie Wypowiadasz się w imieniu swoim czy większości? I na czym ma ta oryginalność polegać? Na ciągłym smęceniu poka poka poka fotkę I to poczucie humoru, którego Anita miała w pewnym momencie dosyć??? Np proszę Ciebie. Koniec ot, nie zaśmiecajmy już. Jeśli jeszcze jakieś ale jest od teg priv. Wesołych świąt Edytowane 31 Marca 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) 12 stron kontra 2-3 w standardowych przywitaniach - to nazywam oryginalnością przywitania Anity (a przy okazji "rozkręcaniem" forum ) Edytowane 31 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 tego nie można nawet nazwać obniżonym poziomem inteligencji... dno... jeszcze nigdy nie prosiłem suchego o to ale błagam... usuń te 9 stron albo przenieś je do tematu typu "wygłodniały i zdesperowany", przecież mamy oddzielny temat "motocyklista pozna motocyklistkę" takiego śmietnika nie było od czasów tematu "jestem (nie pamiętam jak miała na imię) i chcę się przejechać by zobaczyć jak to jest na motocyklu" i te nocne smsy od niej... proponuję założyć albo temat "sobotnie wypady do magnesu" albo "piątki na sanockiej" po prostu masakra... z mojej strony witam Anita miło, że zawitałaś na naszym forum... mam nadzieję, że będziesz często obecna na różnych wypadach motocyklowych LoneRider zalozyciel tematu motocyklista pozna motocyklistke zaprasza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 hej witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Przebrnąłem. Po co zdjęcia skoro możliwe, że prędzej czy później się poznamy na ulicy. Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 czesc 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witaj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witaj. Udanego śmigania i do zobaczenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika :*** Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam Ciepło i wielu wspaniałych wrażeń życzę 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 strzałeczka do zo na 2oo LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi