Anita Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przede wszystkim należy się słowo "przepraszam ".Piwo może sobie darować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nie mam za co przepraszać. Wyręczyłem Cie żeby nikt sobie nie pomyślał, że się lansujesz 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dobre....hehe.....nie mam celu się tutaj lansować,Ty mnie wylansowywać również nie musisz.Dzięki za troskę,ale męża nie szukam więc lans na nic się przyda .Dobra.....zakończmy temat . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zamiast się żreć jak młode koty, do garażów! Olejarki do łańcuchów robić, czy co Za długa ta zima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 a powiadają.... "kto się czubi... ten się lubi" będzie piwo jak nic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No prosze, Anitka pojawiła się dopiero co a ile emocji przy tym doszło. Co będzie gdy się sezon rozpocznie no i Anitka zaszczyci nas swoją obecnością podczas spotkań czwartkowych A zdjęcie juz zniknęło wiec koniec tematu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 just my 2 cents: uroki prywatnosci w internecie. ps. piwo zawsze dobry pomysl, i zawsze dziala optymistycznie przywitajmy wiec kolezanke Anite przy piwie - przy okazji rzecz jasna 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ty wystarczająco mi sie już naraziłeś,tak więc nie wyrażę swojej opinii na temat tej jakości ( bynajmniej w Twoim wykonaniu) juz Cię lubie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 juz Cię lubie No takie jaja odwalać .Racje miałam że się obruszyłam a cooo just my 2 cents: uroki prywatnosci w internecie. ps. piwo zawsze dobry pomysl, i zawsze dziala optymistycznie przywitajmy wiec kolezanke Anite przy piwie - przy okazji rzecz jasna Teraz to ja już się boję wchodzić w jakiekolwiek konwersacje słowne z Wami na forum a co dopiero pić piwo hehe...... No prosze, Anitka pojawiła się dopiero co a ile emocji przy tym doszło. Co będzie gdy się sezon rozpocznie no i Anitka zaszczyci nas swoją obecnością podczas spotkań czwartkowych A zdjęcie juz zniknęło wiec koniec tematu. ufff...nikt tego zdjęcia nie widział,prawda...? a powiadają.... "kto się czubi... ten się lubi" będzie piwo jak nic A Ty następny w kolejce do zbesztania czy cooo...?Grzecznie mi tu,żadnych piw nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 wyluzujcie trochę - chcecie przegadać pewne sprawy to zapraszam na privy a powitalnia niech będzie powitalnią 2 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Teraz to ja już się boję wchodzić w jakiekolwiek konwersacje słowne z Wami na forum a co dopiero pić piwo hehe...... To tak zwana "psychologia tłumu" -"Poziom inteligencji tłumu jest znacznie obniżony w stosunku do poziomu inteligencji poszczególnych jednostek. Decyzje podejmowane w tłumie są, więc zwykle prymitywne i najprostsze." -"Jednostka w tłumie, choćby pod wpływem samej jego liczebności, nabywa poczucia niezwyciężonej potęgi, dzięki czemu czasem pozwala sobie na upust tych namiętności, które, będąc sama, z pewnością by stłumiła. Zanika poczucie odpowiedzialności. Tłum jest anonimowy, jest, więc nieodpowiedzialny" -"Osoba w tłumie jest podatna na sugestie i ma zmniejszony stan świadomości i w dużym stopniu stłumione racjonalne myślenie" -"Każda osoba stając się częścią tłumu zstępuje kilka stopni niżej w rozwoju kulturowym ( pewna tolerancja na brak kultury będzie, więc potrzebna)" :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To tak zwana "psychologia tłumu" -"Poziom inteligencji tłumu jest znacznie obniżony w stosunku do poziomu inteligencji poszczególnych jednostek. Decyzje podejmowane w tłumie są, więc zwykle prymitywne i najprostsze." -"Jednostka w tłumie, choćby pod wpływem samej jego liczebności, nabywa poczucia niezwyciężonej potęgi, dzięki czemu czasem pozwala sobie na upust tych namiętności, które, będąc sama, z pewnością by stłumiła. Zanika poczucie odpowiedzialności. Tłum jest anonimowy, jest, więc nieodpowiedzialny" -"Osoba w tłumie jest podatna na sugestie i ma zmniejszony stan świadomości i w dużym stopniu stłumione racjonalne myślenie" -"Każda osoba stając się częścią tłumu zstępuje kilka stopni niżej w rozwoju kulturowym ( pewna tolerancja na brak kultury będzie, więc potrzebna)" :) cóż za trafne i psychologiczne podejście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To tak zwana "psychologia tłumu" -"Poziom inteligencji tłumu jest znacznie obniżony w stosunku do poziomu inteligencji poszczególnych jednostek. Decyzje podejmowane w tłumie są, więc zwykle prymitywne i najprostsze." -"Jednostka w tłumie, choćby pod wpływem samej jego liczebności, nabywa poczucia niezwyciężonej potęgi, dzięki czemu czasem pozwala sobie na upust tych namiętności, które, będąc sama, z pewnością by stłumiła. Zanika poczucie odpowiedzialności. Tłum jest anonimowy, jest, więc nieodpowiedzialny" -"Osoba w tłumie jest podatna na sugestie i ma zmniejszony stan świadomości i w dużym stopniu stłumione racjonalne myślenie" -"Każda osoba stając się częścią tłumu zstępuje kilka stopni niżej w rozwoju kulturowym ( pewna tolerancja na brak kultury będzie, więc potrzebna)" :) Pewna tak,ale wszystko ma swoje granice .Już jest ok,fotki nie ma,sprawy również 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przepraszam, że skopiowałem jedno ze zdjęć z Twojego profilu na portalu randkowym i wstawiłem tutaj. Myślałem, że skoro jest ono publicznie dostępne i masz je w awatarze to nie będziesz miała nic przeciwko. 1 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 O nastepny z Kanzasu... o, to pewnie nie raz mijaliśmy się i machaliśmy do siebie - codziennie w sezonie przejeżdżam przez Kanzas gdy jadę drogą 71 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przepraszam, że skopiowałem jedno ze zdjęć z Twojego profilu na portalu randkowym i wstawiłem tutaj. Myślałem, że skoro jest ono publicznie dostępne i masz je w awatarze to nie będziesz miała nic przeciwko. Ok,nie gniewam się.Mogłeś najpierw chociaż zapytać na priv.Spoko,stało się ,trudno.Kłócić sie nie będziemy,takie to mało motocyklowe o, to pewnie nie raz mijaliśmy się i machaliśmy do siebie - codziennie w sezonie przejeżdżam przez Kanzas gdy jadę drogą 71 Bardzo możliwe że tak było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ooo pochwalony nawiązywanie nowych znajomości szczególnie z płcią piękną to nasza specjalność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 To tak zwana "psychologia tłumu" -"Poziom inteligencji tłumu jest znacznie obniżony w stosunku do poziomu inteligencji poszczególnych jednostek. Decyzje podejmowane w tłumie są, więc zwykle prymitywne i najprostsze." -"Jednostka w tłumie, choćby pod wpływem samej jego liczebności, nabywa poczucia niezwyciężonej potęgi, dzięki czemu czasem pozwala sobie na upust tych namiętności, które, będąc sama, z pewnością by stłumiła. Zanika poczucie odpowiedzialności. Tłum jest anonimowy, jest, więc nieodpowiedzialny" -"Osoba w tłumie jest podatna na sugestie i ma zmniejszony stan świadomości i w dużym stopniu stłumione racjonalne myślenie" -"Każda osoba stając się częścią tłumu zstępuje kilka stopni niżej w rozwoju kulturowym ( pewna tolerancja na brak kultury będzie, więc potrzebna)" :) tego nie można nawet nazwać obniżonym poziomem inteligencji... dno... jeszcze nigdy nie prosiłem suchego o to ale błagam... usuń te 9 stron albo przenieś je do tematu typu "wygłodniały i zdesperowany", przecież mamy oddzielny temat "motocyklista pozna motocyklistkę" takiego śmietnika nie było od czasów tematu "jestem (nie pamiętam jak miała na imię) i chcę się przejechać by zobaczyć jak to jest na motocyklu" i te nocne smsy od niej... proponuję założyć albo temat "sobotnie wypady do magnesu" albo "piątki na sanockiej" po prostu masakra... z mojej strony witam Anita miło, że zawitałaś na naszym forum... mam nadzieję, że będziesz często obecna na różnych wypadach motocyklowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Witaj...;-) Mam nadzieję,że po tych dziwnych powitaniach nie zmienię zdania o motocyklowych wypadach. Po interwencji administratora towarzystwo się zdziebko opamiętało na szczęście Edytowane 24 Marca 2013 przez Anita (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jezu, ludziki, troche dystansu do siebie, poczucia humoru i.. ogolnie chill out. czy witajac kogos zawsze musi to byc na zasadzie 3 stron "bezplciowego" WITAJ? chyba niekoniecznie.. sorry za offtop. 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 no dokładnie czego nei robi się dla tych kobit 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) jezu, ludziki, troche dystansu do siebie, poczucia humoru i.. ogolnie chill out.czy witajac kogos zawsze musi to byc na zasadzie 3 stron "bezplciowego" WITAJ? chyba niekoniecznie..sorry za offtop. No przecież jest juz ok ...;-) Edytowane 24 Marca 2013 przez Anita (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Witaj...;-) Mam nadzieję,że po tych dziwnych powitaniach nie zmienię zdania o motocyklowych wypadach. Po interwencji administratora towarzystwo się zdziebko opamiętało na szczęście ty nie licz na to że tego administratora ktoś słucha to pierwsza zasada tego forum nie słuchamy administratora Edytowane 25 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jak to?Jak to?Szefa zawsze trzeba słuchać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi