SZAKAL Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dzieki to moja śnieżynka :biggrin: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witamy,chyba z pół roku w powitalni nie pisałem,ale widzę że chyba spoko dziewczyna to wypada się przywitać Ale śpimy czy odpoczywamy ? Przemek,luz kobitki tego nie rozumią,czy śpisz czy odpoczywasz to i tak jesteś nie aktywny a jak chcesz jeść to jesteś natrętny :cheers: 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witamy,chyba z pół roku w powitalni nie pisałem,ale widzę że chyba spoko dziewczyna to wypada się przywitać łoooo.....ależ mnie zaszczyt kopsnął .Witam,witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Cześć !Ostatnio mnóstwo dziewczyn na forum przybyło...Bez fotek nie ma szans na rozpoznanie ... Przemek,luz kobitki tego nie rozumią,czy śpisz czy odpoczywasz to i tak jesteś nie aktywny :cheers:a jak chcesz jeść to jesteś natrętny :cheers: Kolego chyba najlepsze jeszcze przed Toba Sam zrozumiesz ze jak ŚPISZ , to mozesz byc bardzo aktywnym Mniej... czy bardziej ... wszystko zalezy z kim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Teraz nie czas na spanie.....budzimy się panowie i panie na latanie Co prawda pierwszy dzień wiosny nie napawa optymizmem ale.....ja wierzę,że wiosna jest tuż tuż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 taaaaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Człowieku małej wiary więcej optymizmu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Człowieku małej wiary więcej optymizmu! Dobrza prawi polać jej 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 małej wiary ale dużego khm khm 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 co on ma dużego a co małego to ja nie wnikam.... .Widze,że wiara jednak jest bardzo mała.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 patrząc na widok za oknem, na prognozy pogodowe (-15 w weekend? :/) średnio to wygląda a koleżanka nie ogrzewa atmosfery, bo foty nadal brak 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Haha.....i motywuje mnie ten,który ową fotę umieścił....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) jak ostatnio patrzyłem, nie mam biustu więc nie zaliczam się do regulaminowych "kobitek", które muszą tę czynność wykonać podkreślam - muszą Edytowane 21 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Panuje równouprawnienie ,więc wiesz.....dawaj mi tu dobry przykład kolego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 JAck ha ha ha Mus to mus Koleżanka nam tu gra w kotka i myszkę 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) no dawaj ,dawaj..... Edytowane 21 Marca 2013 przez Anita (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 co to za odwracanie moto wydechem, znaczy kota ogonem? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 że znaczy się fotka Jacka ??? tuuu jest ---> https://c43ef959-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/jaquzie/portfolio-zdjecia/g07m.jpg?attachauth=ANoY7crEKwRsq5ISYT8zCBqDnVfPQT184_dgHsIv6YNuDef6MLoUQ5gz1Sq74aoq9VA6gIkfS092Tqupiwr0SB3pCL_B_ii1SbwxXouDWjimOQ1VaP192gK0c-dT0HmbcOGvoC7gsFVCRYBIP2hJfiMzFSj0DpuK4qXfgflgh54YRYIR3OnEUfjj-gTUvH7PewAR-kY-2M_OuJqbHfdSkjytMbnZCdbodxl9iBxRINaJeE_5txk4NZ8%3D&attredirects=0 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) ej ej, co to ma być Bestka? ;] proszę nam się tu w wydębianie foty od koleżanki nie wciskać ps. ah te stylowe klapeczki w górach... Edytowane 21 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam koleżankę w ten jakże piękny pierwszy dzień wiosny! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam koleżankę w ten jakże piękny pierwszy dzień wiosny! Oj tak,dzień zacny......witam kolegę że znaczy się fotka Jacka ??? tuuu jest ---> https://c43ef959-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/jaquzie/portfolio-zdjecia/g07m.jpg?attachauth=ANoY7crEKwRsq5ISYT8zCBqDnVfPQT184_dgHsIv6YNuDef6MLoUQ5gz1Sq74aoq9VA6gIkfS092Tqupiwr0SB3pCL_B_ii1SbwxXouDWjimOQ1VaP192gK0c-dT0HmbcOGvoC7gsFVCRYBIP2hJfiMzFSj0DpuK4qXfgflgh54YRYIR3OnEUfjj-gTUvH7PewAR-kY-2M_OuJqbHfdSkjytMbnZCdbodxl9iBxRINaJeE_5txk4NZ8%3D&attredirects=0 No,proszę.....jak ktoś konkretny to tylko kobieta! ej ej, co to ma być Bestka? ;] proszę nam się tu w wydębianie foty od koleżanki nie wciskać ps. ah te stylowe klapeczki w górach... Jacek...co jak co ale w nóżki to Ci zimą pewnie nie zimno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) fotomontaż i przyciemnione foto no, a teraz starczy tego gadu gadu, fote please bo zbaczamy z tematu głównego ps. w ogóle to za bardzo się rozpisałem idę na brzoskwinie z puszki - kto chce? Edytowane 21 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 oryginał masz zdjąłeś skarpetki do sandałów ? przecież zawsze w nich chodzisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Cześć witam gorąco i do zobaczenia w sezonie LwG 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi