Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Reszta zdjęć tutaj: SmoothLukas 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ale się rozpisali..fiu fiu http://belchatow.naszemiasto.pl/artykul/1096335,belchatow-motocyklisci-pozegnali-sezon-foto,id,t.html@smooth czym pstrykasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Cieszę się, że mogłem razem z Wami uczestniczyć w tym wypadzie. Pełno ciekawych maszyn i ludzi, spoko organizacja imprezy i co najważniejsze płynny przejazd w docelowe miejsce Peleton motocyklistów poruszał się dość żwawo, a wnioskuję to stąd, że sam jechałem 100/110 km/h i byłem spory kawałek za Wami. Do grupy dołączyłem na parkingu centrum handlowego "Port Łódź", gdyż zaliczyłem kilkunastominutowe spóźnienie. Kiedy oglądam Wasze zdjęcia, to szczerze mówiąc żałuję, że nie zobaczyłem pokazu stunterów i kopalni, bo ta robi na mnie ogromne wrażenie Poniżej zamieszczam fotorelację z niedzielnego wypadu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 @smooth czym pstrykasz?Te foty cykałem Sony R1. 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 R1 ? Też posiadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikka Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Pozytywnie wspominam wczorajszy wypadzik i miło było się spotkać w tak licznym gronie i śmigać "do" i wracać w nielicznym "z" ale na brak wrażeń nie mogłam narzekać Dzięki Bardzo i do zobaczenia w chłodne wieczory u Czarnego http://thestylacja79.pl/index.php/promocje PS. Czarny odśwież stronkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 R1 ? Też posiadam To się możemy dogadać, bo chwiałbym Twojemu R1 zrobić zdjęcia moim R1 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie ma sprawy Teraz jest umyta więc się lepiej decyduj xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 czy na początku nie jest łodzka ekipa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jest:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Widzę, że się załapałem na film jeszcze Sam żałowałem, że nie mam niczego do nagrywania filmu... Na przyszły sezon trzeba będzie w GoPro zainwestować 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 jestem w pierwszych 2 sek filmu to na bank łódzka ekipa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 a to ja, to ja 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A mnie nie ma xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Byku... to chyba było już po tej szopce w kościele gdzie się zawinąłeś do Łodzi. Ja jeszcze się zdzwoniłem z Macixem i z nimi poleciałem na stunt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zawineliśmy do LDZ ponieważ mój plecaczek musiał się przygotować na zajęcia, a ja byłem przeziębiony ( a teraz się już rozłożyłem niestety).Jednak w Pabianicach wbiliśmy się w paradę US Muscle Cars i też było nieźle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 My wracaliśmy jakoś ok 20 to widzieliśmy sporo tych bryk na trasie ze Rzgowa.... fajne fury. Widziełem Twoje foto więc musiało być fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Było super mimo, że grupa się trochę rozjechała. Pzdr i do zobaczenia 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 byku nas tez nie ma a to tylko dla tego że litry prowadziły http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 jestem w pierwszych 2 sek filmu to na bank łódzka ekipa Nawet na 3 sek z kawałkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ja jestem i slychac moje strzelanie z wydechu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi