Skocz do zawartości

Zakończenie sezonu motocyklowego 2011 Bełchatów

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że mogłem razem z Wami uczestniczyć w tym wypadzie. Pełno ciekawych maszyn i ludzi, spoko organizacja imprezy i co najważniejsze płynny przejazd w docelowe miejsce :smile: Peleton motocyklistów poruszał się dość żwawo, a wnioskuję to stąd, że sam jechałem 100/110 km/h i byłem spory kawałek za Wami. Do grupy dołączyłem na parkingu centrum handlowego "Port Łódź", gdyż zaliczyłem kilkunastominutowe spóźnienie. Kiedy oglądam Wasze zdjęcia, to szczerze mówiąc żałuję, że nie zobaczyłem pokazu stunterów i kopalni, bo ta robi na mnie ogromne wrażenie :smile:

Poniżej zamieszczam fotorelację z niedzielnego wypadu.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Pozytywnie wspominam wczorajszy wypadzik i miło było się spotkać w tak licznym gronie i śmigać "do" i wracać w nielicznym "z" ale na brak wrażeń nie mogłam narzekać :laugh2: Dzięki Bardzo i do zobaczenia w chłodne wieczory u Czarnego http://thestylacja79.pl/index.php/promocje :cheers::whistling: PS. Czarny odśwież stronkę :whip:post-222-0-91717300-1317071034_thumb.jpg

Byku... to chyba było już po tej szopce w kościele gdzie się zawinąłeś do Łodzi. Ja jeszcze się zdzwoniłem z Macixem i z nimi poleciałem na stunt.

Zawineliśmy do LDZ ponieważ mój plecaczek musiał się przygotować na zajęcia, a ja byłem przeziębiony ( a teraz się już rozłożyłem niestety).Jednak w Pabianicach wbiliśmy się w paradę US Muscle Cars i też było nieźle :smile:

Było super mimo, że grupa się trochę rozjechała. Pzdr i do zobaczenia

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!