Suchy-wolk Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Wypad udany - spora ekipa pod stacją Natomiast sama organizacja zakończenia moim zdaniem była taka sobie, ponieważ przyjeżdżając w grupie, nie było gdzie stanąć obok siebie i się ludzie "porozbijali". Osobiście zaliczyłem tylko Mszę, iż nie czułem się na siłach, aby jechać na paradę, a kolejno na pokazy itd. Także przepraszam wszelkie osoby, które do mnie dzwoniły, aby się razem spotkać - niestety ja już byłem wtedy prawie w Łodzi i przy okazji odwiedziłem rodzinkę. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dziękulski za wspólny wypad ,troche dziwnie sie pogubiliśmy po drodze ... jak co to piszemy się na następny może impreza integracyjna jakaś końdziu dotarł http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Całkiem spora frekwencja dziś była Tu mocarne maszyny, których właściciele bardzo boją się wiatru, tak są osłonięci owiewkami.Ale i tak najlepszy był pijany koleś, który "33 lata żyje w tej dziurze i się podkochuje w sprzedawczyni z Biedronki", a na widok 3 CB500`ek obok siebie o mało nie padł z wrażenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 ja proponuje integracje na piatek? kuba jakub piszesz sie ?? kupimy sputniki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Impreza udana, organizator się spisał. Żal trochę,że w naszym mieście nikt nie potrafi czegoś na taką skalę stworzyć. Co do wypadu to drogę w obie strony pokonaliśmy solo, udało się z grupą odnaleźć na miejscu tylko szkoda,że niektórzy nie wytrwali chociaż do końca parady. Z 25 maszyn na koniec zostały tylko cztery. Kilka fotek jakie udało się zrobić: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Bełchatów, bardzo fajny wyjazd to był, ale... (trochę dziegciu do miodu), może nie byłoby tej nieprzyjemnej sytuacji, gdyby wszyscy mistrzowie kierownicy (bez obrazy) trochę skupili się w czasie jazdy i odpuścili czasami. Wiem że czasem nosi, ale jeśli już decydujemy się jechać w grupie, to jedziemy szachownicą, bezpieczne odległości i przede wszystkim, nie wyprzedzać, zmieniać pozycji, wciskać się itd. Jeśli coś nie pasuje to nie ma problemu albo dajemy z przodu, albo zostajemy w tyle, proste. Nie problem jest cisnąć ponad 2 paki w grupie, ale trzeba mieć zaufanie do kolegów, a po tym co dziś widziałem, to na palcach ręki mogę takie osoby wyliczyć. Wiem że to brzmi jak gderanie dziadka do orzechów, ale było już parę wypadków, na szczęście bez dużych konsekwencji, i choć nigdy nie wykluczy się przypadków losowych, to chociaż eliminujmy takie które zależą od nas http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/excl.png 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nie miałem okazji jechać tym razem w kolumnie (nie wliczając parady) ale już to nasza koleżanka napisała a ja tylko powtórzę,że wystarczy pilnować pojazdu przed Tobą i trzymać do niego odpowiedni odstęp,a wszystko wydaje się łatwiejsze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Na LukOlilu było nas sporo Niestety poleciałem do Bełchatowa przez nie uwagę i innymi Generalnie troszkę nudnawo się zrobiło na miejscu, dlatego postanowiliśmy polecieć około 14.30 do domu. W Pabianicach zobaczyłem z dziewczyną paradę samochodów z USA, Corvetty, Mustangi, ponad 50 samochodów, więc szybko zawrócilem i wcisnąłem się w środek parady Było całkiem fajnie, obstawa policji Potem wszyscy pojechaliśmy do centrum na parking Poniżej kilka zdjęć z dzisiejszego dnia Zakończenie sezonu uważam za udane ALE Prawda jest taka, że sezon się jeszcze nie skończył !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Też dodam zdjęcia Stacja na rogu Włókniarzy- Pabianicka Port Łódź Kaufland Kawy na zlocie Dzięki za wspólny wypad!!! Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Fajny wypad ale później się pogubiliśmy i grupa się rozbiła ale było naprawdę miło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 dzięki Macix za wypad... wiesz, co do grupy to jak się chce to się nikt nie pogubi... dzięki za powrót z przygodami jeszcze moto na holu nie widziałem - aż do dzisiaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Chyba tylko w cztery motorki dobiliśmy do końca tej imprezy - parada, pokazy stuntu, zespół na N .. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif holowanko droga zamiast na Pabianice to na Piotrków wieczorny Dell, parapet itd. Dzięki za miłą atmosferke i możliwość poznania ciekawych osób. Do zobaczenia niebawem edit : Bez znaczenia - nareszcie czarny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beez_znaczenia --- czarny Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zespól na M jak modern talking:)no a poza tym było całkiem, całkiem... stuntowe;)chłopaki dawali radę- 100% profeski--- szacundzionek na prawdę miły...jak będziecie go powtarzać to dajcie znać.pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 beeezzznaczeeenia kiedy robimy najazd na Twój pub? zakomunikuj coś na forum i GO .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 No wlasnie slyszalem ze jak z tarasu w kleszczowie wracalismy to jakas przygoda byla na skrzyzowaniu...:/ Tak czy siak czekam na kolejny wypadzik w takim doborowym gronie:) Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 http://www.belchatow2011.dphoto.com/ niestety tylko tyle-szkoda ze w belchatowie sie pogubilismy i nie bylo jak popstrykac.... <chcesz ściągnąć cały album kliknij 'my first album -> download album'>...foty wrzucone jak leci wiec nie przebieralem bo nie mialem wczoraj czasu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 super zdjęcia!nawet jest i moja Kawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ta przygoda na skrzyżowaniu to niestety byłem ja i mój kolega ... Całe szczęście obyło się bez większych strat, jedynie kilka szwów na nodze, to wszystko A mogło być zdecydowanie gorzej, mogły być 3 trupy na miejscu, tfu, tfu, tfu ...P.S. Korba skąd się o tym dowiedziałeś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ja to jako pierwszy wyprulem na tych swiatlach wiec calego zajscia nie widzialem, dopiero w karczmie sie dowiedzialem jak reszta dojechala... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A to chyba mówimy o innych zdarzeniach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 chyba faktycznie o innych, bo w tym zdarzeniu na 1 z tego co wiem były tylko straty w sprzęcie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 @lucas666 bardzo dobre fotki dzięki wielkie ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 no to ja mowie wlasnie o tym zdarzeniu z 1... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ehh tutaj sie zgodze z Mariem przy 170km/h nie moglam was dogonic ..a juz rzucalo mnie po drodze wiec postanowilam jechac wolniej...co by nie bylo wyjazd w miare sie udal... 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No fakt zawitaliśmy w pare miejsc było zajebiś... poznało się pare fajnych osób Łukasz ja też pierwszy raz byłem na holu dobrze że później odpaliła i się okazało że to tylko paliwo :)A co do Stuntu przesyłam linka do paru fotek https://picasaweb.google.com/100287695513421350652/StuntBeChato250911r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi