Skocz do zawartości

Zakończenie sezonu motocyklowego 2011 Bełchatów

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

Wypad udany - spora ekipa pod stacją :smile: Natomiast sama organizacja zakończenia moim zdaniem była taka sobie, ponieważ przyjeżdżając w grupie, nie było gdzie stanąć obok siebie i się ludzie "porozbijali". Osobiście zaliczyłem tylko Mszę, iż nie czułem się na siłach, aby jechać na paradę, a kolejno na pokazy itd. Także przepraszam wszelkie osoby, które do mnie dzwoniły, aby się razem spotkać - niestety ja już byłem wtedy prawie w Łodzi i przy okazji odwiedziłem rodzinkę.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Dziękulski za wspólny wypad ,troche dziwnie sie pogubiliśmy po drodze ...

jak co to piszemy się na następny może impreza integracyjna jakaś :cheers:

końdziu dotarł http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

007.gif

Całkiem spora frekwencja dziś była :smile:post-70-0-41860500-1316977866_thumb.jpgTu mocarne maszyny, których właściciele bardzo boją się wiatru, tak są osłonięci owiewkami.post-70-0-61675500-1316977880_thumb.jpgAle i tak najlepszy był pijany koleś, który "33 lata żyje w tej dziurze i się podkochuje w sprzedawczyni z Biedronki", a na widok 3 CB500`ek obok siebie o mało nie padł z wrażenia :biggrin:

Impreza udana, organizator się spisał. Żal trochę,że w naszym mieście nikt nie potrafi czegoś na taką skalę stworzyć.

Co do wypadu to drogę w obie strony pokonaliśmy solo, udało się z grupą odnaleźć na miejscu tylko szkoda,że niektórzy nie wytrwali chociaż do końca parady. Z 25 maszyn na koniec zostały tylko cztery.

Kilka fotek jakie udało się zrobić:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Bełchatów, bardzo fajny wyjazd to był, ale... (trochę dziegciu do miodu),

może nie byłoby tej nieprzyjemnej sytuacji,

gdyby wszyscy mistrzowie kierownicy (bez obrazy) trochę skupili się w czasie jazdy i odpuścili czasami.

Wiem że czasem nosi, ale jeśli już decydujemy się jechać w grupie, to jedziemy szachownicą,

bezpieczne odległości i przede wszystkim, nie wyprzedzać, zmieniać pozycji, wciskać się itd.

Jeśli coś nie pasuje to nie ma problemu albo dajemy z przodu, albo zostajemy w tyle, proste.

Nie problem jest cisnąć ponad 2 paki w grupie, ale trzeba mieć zaufanie do kolegów,

a po tym co dziś widziałem, to na palcach ręki mogę takie osoby wyliczyć.

Wiem że to brzmi jak gderanie dziadka do orzechów, ale było już parę wypadków, na szczęście bez dużych konsekwencji,

i choć nigdy nie wykluczy się przypadków losowych, to chociaż eliminujmy takie które zależą od nas http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/excl.png

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Nie miałem okazji jechać tym razem w kolumnie (nie wliczając parady) ale już to nasza koleżanka napisała a ja tylko powtórzę,że wystarczy pilnować pojazdu przed Tobą i trzymać do niego odpowiedni odstęp,a wszystko wydaje się łatwiejsze.

Na LukOlilu było nas sporo :smile: Niestety poleciałem do Bełchatowa przez nie uwagę i innymi :P

Generalnie troszkę nudnawo się zrobiło na miejscu, dlatego postanowiliśmy polecieć około 14.30 do domu.

W Pabianicach zobaczyłem z dziewczyną paradę samochodów z USA, Corvetty, Mustangi, ponad 50 samochodów, więc szybko zawrócilem i wcisnąłem się w środek parady :smile: Było całkiem fajnie, obstawa policji :smile:

Potem wszyscy pojechaliśmy do centrum na parking :smile:

Poniżej kilka zdjęć z dzisiejszego dnia :smile:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zakończenie sezonu uważam za udane :smile:

ALE

Prawda jest taka, że sezon się jeszcze nie skończył !! :smile:

dzięki Macix za wypad... wiesz, co do grupy to jak się chce to się nikt nie pogubi... dzięki za powrót z przygodami :biggrin: jeszcze moto na holu nie widziałem - aż do dzisiaj :smile:

Chyba tylko w cztery motorki dobiliśmy do końca tej imprezy - parada, pokazy stuntu, zespół na N .. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif holowanko droga zamiast na Pabianice to na Piotrków wieczorny Dell, parapet itd. Dzięki za miłą atmosferke i możliwość poznania ciekawych osób. Do zobaczenia niebawem :riding:

edit : Bez znaczenia - nareszcie czarny :smile:

post-183-0-84238500-1316987058_thumb.jpg

beez_znaczenia --- czarny

Zespól na M jak modern talking:)no a poza tym było całkiem, całkiem... ;):riding: stuntowe;)chłopaki dawali radę- 100% profeski--- szacundzionek na prawdę miły...jak będziecie go powtarzać to dajcie znać.pozdro

No wlasnie slyszalem ze jak z tarasu w kleszczowie wracalismy to jakas przygoda byla na skrzyzowaniu...:/ Tak czy siak czekam na kolejny wypadzik w takim doborowym gronie:) Pozdro

http://www.belchatow2011.dphoto.com/ niestety tylko tyle-szkoda ze w belchatowie sie pogubilismy i nie bylo jak popstrykac.... <chcesz ściągnąć cały album kliknij 'my first album -> download album'>...foty wrzucone jak leci wiec nie przebieralem bo nie mialem wczoraj czasu.

Ta przygoda na skrzyżowaniu to niestety byłem ja i mój kolega ... Całe szczęście obyło się bez większych strat, jedynie kilka szwów na nodze, to wszystko :smile: A mogło być zdecydowanie gorzej, mogły być 3 trupy na miejscu, tfu, tfu, tfu ...P.S. Korba skąd się o tym dowiedziałeś ?

608_motocykle_pasja_ycie.png

ehh tutaj sie zgodze z Mariem ;) przy 170km/h nie moglam was dogonic ..a juz rzucalo mnie po drodze wiec postanowilam jechac wolniej...co by nie bylo wyjazd w miare sie udal... ;)

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

No fakt zawitaliśmy w pare miejsc było zajebiś... poznało się pare fajnych osób Łukasz ja też pierwszy raz byłem na holu dobrze że później odpaliła i się okazało że to tylko paliwo :)A co do Stuntu przesyłam linka do paru fotek https://picasaweb.google.com/100287695513421350652/StuntBeChato250911r