Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj tam, oj tam, kto powiedział że musisz gonić grupę ?to grupa może gonić Ciebie :blush:

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

jescze to przemysle jak wczesnie bysmy jechali to moze sie przejade....

Opublikowano

Znajac zycie i tak sie zrobia grupy.. :smile: ja jestem jak najbardziej za oby dzisiaj do 21 jakies konkrety byly ustalone :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

oj tam, oj tam, kto powiedział że musisz gonić grupę ?to grupa może gonić Ciebie :blush:

Noooo, jutro mam zamiar wygrać 35 mln w lotka, to sobie kupię Yamahę V-max na niedzielę :decayed:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

hehe a kupisz mi Honde CBRke??:P

Opublikowano

Witam widzę ,że na razie nadal nie ma konkretów więc, ja wyruszam w niedzielę o 12-ej ( tak jak zapropowałem wyżej ) z Lukoila na Pabianickiej kontra Włókniarzy. W weekend nie będę miał netu więc z mej strony to raczej tzw. rzut na taśmę, jeśli by coś się zmieniło to po prostu bryknę sam. Jeśli komuś godzina i miejsce odpowiada to zapraszam. Pozdrawiam i do zobaczenia Gazela.

Opublikowano

Ja się do 12 nie wyrobię. Myślę, że najwcześniej 13.30. Będzie ktoś leciał koło tej godziny? Jak nie, to pojadę sam :smile:

Opublikowano

Dogonisz nas :smile:

Opublikowano

My zaczynamy jutro z nowosolnej ale postaramy sie byc rano skoro swit przed 12 :smile: My czyli ja swierzak i jeszcze 2 swierzaków a w centrum dolacza do nas Mariusz czyli bedziemy we 4. ogolnie chetnie przyswoimy jakies zasady jazdy w grupie itd a dzisiaj postaramy sie po 19 wpasc na kaloryfa na chwile

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

ja celuje na 12 na lukoila, proponuje 15 min poczekać na spoznionych

Opublikowano

ja celuje na 12 na lukoila, proponuje 15 min poczekać na spoznionych

Już przewidujesz swoje spóźnienie?? :P Mam nadzieję, że polecimy na Piotrków Tryb., odbijemy w Starowej Górze na Pabianice, przez Pabianice i polecimy na Bełchatów :smile:
Opublikowano

My zaczynamy jutro z nowosolnej ale postaramy sie byc rano skoro swit przed 12 :smile: My czyli ja swierzak i jeszcze 2 swierzaków a w centrum dolacza do nas Mariusz czyli bedziemy we 4. ogolnie chetnie przyswoimy jakies zasady jazdy w grupie itd a dzisiaj postaramy sie po 19 wpasc na kaloryfa na chwile

http://www.klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=9
Opublikowano

Tez może uda mi sie polecieć . To może umówmy sie że wyjazd z luka na pabianiskiej o 12.15

Opublikowano

siemaz piotrkowa może ktoś leci? chetnie bym sie przyłączył.GG 19999474

o 12:45 przed lidlem w ptb ;) jak cos to masz moje gg :156917 tylko ze wiekszosc jedzie moto 125ccm.
Opublikowano

no to zapowiada się, że w Bełchatowie będzie sporo maszyn... :smile:

Opublikowano

Pod Portem Łódź było nas 25 maszyn (jeśli dobrze liczyłem), na trasie byłem mocno zaskoczony tym, że jakoś trzymaliśmy się w grupie i w szyku (pewnie spontaniczna obstawa policji miała w tym spory udział ;P ) Fajna droga do, ale jak się zmywa 1/2 aaalbo i więcej grupy, to jak nie chcą czekać na resztę to mogliby się chociaż pożegnać, albo zdradzić swoje dalsze plany... :unsure:

Opublikowano

A ja pozdrawiam zmytą ekipe i dziekuje za wspolne latanie B)

Opublikowano

bardzo fajne latanie , zrobiliśmy jakoś ponad 200km ;)

Opublikowano

pozdrawiam wszystkich fajny wypadNo i owszem wrazenia byly

Opublikowano

Ja dojechałam solo, ale słyszałam, że jazda w grupie była jak zwykle http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif A wróciłam z Czarnulką. :smile:

Po drodze zahaczyłyśmy o CH Echo - pozdrawiam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Wyszło mi około 190 km. Spalanie wzrosło do 4,6l/100 km. :biggrin:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kopalnia

Dołączona grafika

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

wypadzik doskonaly :smile: tylko zachowujcie odstep i parami prosze:P