Skocz do zawartości

Zakończenie sezonu motocyklowego 2011 Bełchatów

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

Znajac zycie i tak sie zrobia grupy.. :smile: ja jestem jak najbardziej za oby dzisiaj do 21 jakies konkrety byly ustalone :smile:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

oj tam, oj tam, kto powiedział że musisz gonić grupę ?to grupa może gonić Ciebie :blush:

Noooo, jutro mam zamiar wygrać 35 mln w lotka, to sobie kupię Yamahę V-max na niedzielę :decayed:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Witam widzę ,że na razie nadal nie ma konkretów więc, ja wyruszam w niedzielę o 12-ej ( tak jak zapropowałem wyżej ) z Lukoila na Pabianickiej kontra Włókniarzy. W weekend nie będę miał netu więc z mej strony to raczej tzw. rzut na taśmę, jeśli by coś się zmieniło to po prostu bryknę sam. Jeśli komuś godzina i miejsce odpowiada to zapraszam. Pozdrawiam i do zobaczenia Gazela.

My zaczynamy jutro z nowosolnej ale postaramy sie byc rano skoro swit przed 12 :smile: My czyli ja swierzak i jeszcze 2 swierzaków a w centrum dolacza do nas Mariusz czyli bedziemy we 4. ogolnie chetnie przyswoimy jakies zasady jazdy w grupie itd a dzisiaj postaramy sie po 19 wpasc na kaloryfa na chwile

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

ja celuje na 12 na lukoila, proponuje 15 min poczekać na spoznionych

Już przewidujesz swoje spóźnienie?? :P Mam nadzieję, że polecimy na Piotrków Tryb., odbijemy w Starowej Górze na Pabianice, przez Pabianice i polecimy na Bełchatów :smile:

My zaczynamy jutro z nowosolnej ale postaramy sie byc rano skoro swit przed 12 :smile: My czyli ja swierzak i jeszcze 2 swierzaków a w centrum dolacza do nas Mariusz czyli bedziemy we 4. ogolnie chetnie przyswoimy jakies zasady jazdy w grupie itd a dzisiaj postaramy sie po 19 wpasc na kaloryfa na chwile

http://www.klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=9

Pod Portem Łódź było nas 25 maszyn (jeśli dobrze liczyłem), na trasie byłem mocno zaskoczony tym, że jakoś trzymaliśmy się w grupie i w szyku (pewnie spontaniczna obstawa policji miała w tym spory udział ;P ) Fajna droga do, ale jak się zmywa 1/2 aaalbo i więcej grupy, to jak nie chcą czekać na resztę to mogliby się chociaż pożegnać, albo zdradzić swoje dalsze plany... :unsure:

Ja dojechałam solo, ale słyszałam, że jazda w grupie była jak zwykle http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif A wróciłam z Czarnulką. :smile:

Po drodze zahaczyłyśmy o CH Echo - pozdrawiam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

Wyszło mi około 190 km. Spalanie wzrosło do 4,6l/100 km. :biggrin:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kopalnia

Dołączona grafika

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka