Mario Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 oj tam, oj tam, kto powiedział że musisz gonić grupę ?to grupa może gonić Ciebie 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 jescze to przemysle jak wczesnie bysmy jechali to moze sie przejade.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Znajac zycie i tak sie zrobia grupy.. ja jestem jak najbardziej za oby dzisiaj do 21 jakies konkrety byly ustalone 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 oj tam, oj tam, kto powiedział że musisz gonić grupę ?to grupa może gonić Ciebie Noooo, jutro mam zamiar wygrać 35 mln w lotka, to sobie kupię Yamahę V-max na niedzielę 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 hehe a kupisz mi Honde CBRke?? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam widzę ,że na razie nadal nie ma konkretów więc, ja wyruszam w niedzielę o 12-ej ( tak jak zapropowałem wyżej ) z Lukoila na Pabianickiej kontra Włókniarzy. W weekend nie będę miał netu więc z mej strony to raczej tzw. rzut na taśmę, jeśli by coś się zmieniło to po prostu bryknę sam. Jeśli komuś godzina i miejsce odpowiada to zapraszam. Pozdrawiam i do zobaczenia Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja się do 12 nie wyrobię. Myślę, że najwcześniej 13.30. Będzie ktoś leciał koło tej godziny? Jak nie, to pojadę sam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dogonisz nas 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 My zaczynamy jutro z nowosolnej ale postaramy sie byc rano skoro swit przed 12 My czyli ja swierzak i jeszcze 2 swierzaków a w centrum dolacza do nas Mariusz czyli bedziemy we 4. ogolnie chetnie przyswoimy jakies zasady jazdy w grupie itd a dzisiaj postaramy sie po 19 wpasc na kaloryfa na chwile 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Na 80% lecę z wami i moim plecaczkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja celuje na 12 na lukoila, proponuje 15 min poczekać na spoznionych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja celuje na 12 na lukoila, proponuje 15 min poczekać na spoznionychJuż przewidujesz swoje spóźnienie?? Mam nadzieję, że polecimy na Piotrków Tryb., odbijemy w Starowej Górze na Pabianice, przez Pabianice i polecimy na Bełchatów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 My zaczynamy jutro z nowosolnej ale postaramy sie byc rano skoro swit przed 12 My czyli ja swierzak i jeszcze 2 swierzaków a w centrum dolacza do nas Mariusz czyli bedziemy we 4. ogolnie chetnie przyswoimy jakies zasady jazdy w grupie itd a dzisiaj postaramy sie po 19 wpasc na kaloryfa na chwile http://www.klubmotocyklowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 na 99% jade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 siemaz piotrkowa może ktoś leci? chetnie bym sie przyłączył.GG 19999474 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tez może uda mi sie polecieć . To może umówmy sie że wyjazd z luka na pabianiskiej o 12.15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luquu Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 siemaz piotrkowa może ktoś leci? chetnie bym sie przyłączył.GG 19999474o 12:45 przed lidlem w ptb jak cos to masz moje gg :156917 tylko ze wiekszosc jedzie moto 125ccm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 no to zapowiada się, że w Bełchatowie będzie sporo maszyn... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pod Portem Łódź było nas 25 maszyn (jeśli dobrze liczyłem), na trasie byłem mocno zaskoczony tym, że jakoś trzymaliśmy się w grupie i w szyku (pewnie spontaniczna obstawa policji miała w tym spory udział ;P ) Fajna droga do, ale jak się zmywa 1/2 aaalbo i więcej grupy, to jak nie chcą czekać na resztę to mogliby się chociaż pożegnać, albo zdradzić swoje dalsze plany... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 A ja pozdrawiam zmytą ekipe i dziekuje za wspolne latanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crm Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 bardzo fajne latanie , zrobiliśmy jakoś ponad 200km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 przeliczajac na baki to jeden caly:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 pozdrawiam wszystkich fajny wypadNo i owszem wrazenia byly 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ja dojechałam solo, ale słyszałam, że jazda w grupie była jak zwykle http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif A wróciłam z Czarnulką. Po drodze zahaczyłyśmy o CH Echo - pozdrawiam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Wyszło mi około 190 km. Spalanie wzrosło do 4,6l/100 km. Kopalnia 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 wypadzik doskonaly tylko zachowujcie odstep i parami prosze:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi