Czarna_750 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ok oby nie padalo dajcie znac konkrenie wczesniej skad wyjezdzacie 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 jak mi sie uda zjechac z dzialki to tez zawitam chetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Przez mój niefortunny slizg straciłem sporo sezonu, dlatego ja bym się wybrał. Oczywiście będę jechać powoli, bo chwilowo mam stracha... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ja miałam dzisiaj w moto wymienione klocki hamulcowe, naciągnięty łańcuch, wymienione świece, to mogę jechać Albo dojechać, jak nie będzie się wam chciało za mną ciągnąć 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No to lecimy Patrycja 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Oczywiście będę jechać powoli, bo chwilowo mam stracha... To przechodzi Zostaje za to rozwaga 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 to jak o ktorej wyruszamy do tego bełchatowa ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Będzie ogłoszenie w piątek lub sobotę o zbiórce. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 no spoko to czekam na info ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jak tylko pogoda dopisze to tez bede. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 JA na pewno się pojawie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki lodz Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja tez sie pisze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam, ja również nie omieszkam się pojawić, jeśli tylko pogoda dopisze.ps. miałbym prośbę aby termin i miejsce spotkania podać wcześniej gdyż nie każdy wchodzi codziennie na forum.Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jestem za tym co Gazela bo ja osobiscie mam dostep do neta tylko jak jestem w pracy juz nie moge sie doczekac Podobno ma byc ladny weekend 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Podobno w weekend ma być 22 stopnie w Bełchatowie więc pogoda wyśmienita Jeżeli będzie tak jak przewidują meteorolodzy to pojawimy się mini grupka 3 moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam, nawiązując do wcześniejszej wypowiedzi proponuję spotkanie na Lukoilu róg Pabianickiej i Włókniarzy o 12-ej. Myślę ,że miejsce jest optymalne gdyż być może będą osoby które będą chciały jechać gierkówką i osoby które wolą starą trasę ( jak Ja ). Co do godziny to wydaje mi się optymalna gdyż ososby o małych pojemnościach nie będą musiały się zbytnio spieszyć ani męczyć sprzętów. Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jeśli mechanikowi uda się zrobić mojego GS'a do niedzieli to pewnie spotkamy się w Bełchatowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja na dzisiejszy dzień pisze sie na 100 % 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ja moze tez 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja bym proponował zbiórkę jeszcze wcześniej (wydaje mi się, że do 11 się wszyscy wyśpią), żeby zakręcić się gdzieś po okolicy Bełchatowa, bo jak mniemam ta parada będzie zwieńczeniem imprezy. Druga kwestia: warto chyba zapoznać wszystkich z "zasadami jazdy w grupie" i chociaż część z nich podczas tej wyprawy zastosować. (Ustalić kapitanów i czekać na tych, którzy zostaną na światłach, a nie pałować bez refleksji...no chyba, że ktoś chce pierwsze miejsca w kościele zająć, ale wtedy nie ma sensu ustawiać się grupowo, lepiej gnać indywidualnie). http://www.berserkers.pl/?tem=zasady - wiem, że to już się na forum pojawiło, ale gdyby jeszcze ktoś nie widział... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zależy ile będzie osób i jakie sprzęty, w razie czego zrobi się 2 grupy, jedna uderzeniowa, przecierająca drogę i druga zamykająca tyły... a z kościołem to dobry pomysł z 1 rzędem, tylko nie wiem czy pozwolą wjechać do środka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 udalo mi sie poskladac suze w sobbote bedzie ostre testowanie jak nic nie padnie to w niedziele jedziemy z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ja to chyba odpadam bo o 16 musze byc w lodzi wiec....... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam, godzinę 12-tą miałem na myśli aby już ruszyć ze stacji nie zaś dopiero się zjeżdzać. Myślę ,że półtorej godziny wystarczy całkowicie, tym bardziej ,że można spróbować ominąć Pabianice wioskami, i wtedy niezależnie od korków 1,5 godziny spokojnie wystarczy. Pozdrawiam Gazela.ps. do XJ600 do 16-ej to spokojnie się wyrobisz, z Bełchatowa do Łodzi jedzie się spokojnie koło 30-40 minut, a napewno będzie ktoś jeszcze kto wcześniej się urwie z wyjazdu, ja osobiście nie gustuję w paradach, dla mnie to męczenie sprzęta, wolę się w tym czasie np. na Kamieńsk przejechać, lub wrócić do Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam, nawiązując do wcześniejszej wypowiedzi proponuję spotkanie na Lukoilu róg Pabianickiej i Włókniarzy o 12-ej. Myślę ,że miejsce jest optymalne gdyż być może będą osoby które będą chciały jechać gierkówką i osoby które wolą starą trasę ( jak Ja ). Co do godziny to wydaje mi się optymalna gdyż ososby o małych pojemnościach nie będą musiały się zbytnio spieszyć ani męczyć sprzętów. Pozdrawiam Gazela. Ja tam wolę przez Pabianice. Nie będę gonić grupy gierkówką, bo i tak nie dogonię. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi