Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś z ŁDZ dociera? ja się piszę wstępniePS. jako że mam 666 w nicku na mszę nie dojadę ;)

Opublikowano

Już kilka razy taka impreza się odbyła i widziałem tylko zdjęcia znajomych, jak tam byli - nigdy nie miałem okazji się tam wybrać. Myślę, że można się tam wybrać, aczkolwiek "po cichu" na 25 września planujemy Łódzkie zakończenie, ale wszystko się okaże już na dniach.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ja też chętnie podjadę i też chętnie mszę ominę ;P (Można w tym czasie zakręcić się za jakimś jedzeniem ^^ )

Opublikowano

ja bede napewnno moze ktos wiecej by pojechal i jakas wspolna zbiorka w lodzi bysmy zrobili?????????? :whistling:

Opublikowano

'zbiórkę' na tacę? :Pa tak poważnie to jestem ZA

Opublikowano

mozna by gdzies np po MC na rzgowskiej :smile:

Opublikowano

Ja jestem Za :P

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

byłem na rozpoczęciu - nawet OK, choć mieli braki w organizacji

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

A nie wygodniej na Łukoilu przy Włókniarzy i przez Pabianice?

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

po co jechac przez pabianice skoro mozna trasa przez rzgow........ duzo lepsza droga....

Opublikowano

Przepraszam, ale miejsce spotkania to najmniejszy problem - piszcie czy jedziecie czy też nie, a miejsce będzie jedno i najbardziej dogodne :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

jeśli czas pozwoli to też się wybiorę :biggrin:

Opublikowano

Jak tylko pogoda dopisze to też jestem chętny. Miejsce zbiórki obojętne. Pozdrawiam... :smile:

Opublikowano

Jeśli zbierze sie jakieś nasze grono chetnych żeby pojechac to jaknajbardziej jestem za ;)

Opublikowano

Jeżeli pogoda dopisze i nie będzie padało to z chęcią też pojadę do Bełchatowa. Miejsce zbiórki jest mi obojętne.

Opublikowano

Ja tak samo chętnie. Ale na poświęconą ziemię nie wjadę ;)

Opublikowano

Jak tylko uda mi się do tego czasu poskładac rfe to lece z wami w zeszłym roku na zakończenie padało może ten zlot będzie lepszy

Opublikowano

Ja tak samo chętnie. Ale na poświęconą ziemię nie wjadę ;)

Tobie też opony się grzeją jak przy poświęconej ziemi? :P
Opublikowano

Tobie też opony się grzeją jak przy poświęconej ziemi? :P

Dokładnie :>
Opublikowano

niestety ale ja odpadam ;( z Bełchatowem nie dam rady Czarna..