chippe Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Myslalem o Ukrainie by zaliczyć któryś, lub kazdy o tych zlotów 10 maja http://moto.kiev.ua/viewevent/1359895624879 jest tutaj http://goo.gl/maps/fOnCU 24 maja we Lwowie http://moto.kiev.ua/viewevent/1355002900709 i 31 maja tez we Lwowie http://moto.kiev.ua/viewevent/1359566847236 Edytowane 17 Marca 2013 przez chippe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wypad jakoś zorganizowany czy sami się będziemy oranizować? Ja chętnie się wybiorę na taki zlot. Jak coś to więcej info proszę. Napisałem do Wschodnich Motocyklistów i zobaczymy co wyjdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wypad jakoś zorganizowany czy sami się będziemy oranizować? Ja chętnie się wybiorę na taki zlot. Jak coś to więcej info proszę. Napisałem do Wschodnich Motocyklistów i zobaczymy co wyjdzie. rzucilem temat wiec zobaczymy co wyjdzie, w tamtym roku byłem na zlocie pod Lwowem i było super, a jakie fajne dziewczyny na Ukrainie na tych zlotach blizej polskiej granicy jest od groma polaków mieszkających w Rzeszowie, Przemyślu, Tarnowie itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 niebawem wyrabiam nowy paszport,jeszcze tylko przetestuje mojego szerszenia na polskich długich trasach i jak sie sprawdzi to pisze sie na UA... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 to może już jakoś byśmy się organizowali. Szkoda, aby tam nie pojechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Michał no i masz jakies wiadomosci od wschodnich motocyklistów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jeszcze nie odpowiedzieli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no ale nie bedziemy się chyba uzależniać od wschodnich sąsiadów?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 DO tej pory nie odpowiedzieli, więc mówi się trudno. Chippe - czy ty jakoś się z kimś organizujesz na taki zlot czy jak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 nie, nie organizuje grupy na sile, po prostu kto chce jechac. powinnismy sie zgadac i ustalic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mnie nie trzeba dwa razy mówić. Zgadujemy się na priv czy tak oficjalnie, aby ludzie mogli się dołączyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 jak najbardziej online w temacie, niech tyemat sie rozwija jest prawie 2 miesiace by sie jakas fajna grupka utworzyła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 To na który celujemy ? Osobiście pasują mi te pod koniec miesiąca, ale żebym był do nich jakoś przywiązany to nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 szkoda tylko że czasu brak, poprosimy chociaż o fotorelację. Poczujemy się tak jak byśmy tam byli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi