Wino Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-600f-i3067767591.htmlByłem, oglądałem. Pan ponoć dużo jeździ, możliwe że jest i użytkownikiem forum. Motocykl z wyglądu nie najgorzej. Problem zaczyna się podczas jazdy :/Rzuca dziwnie kierownicą, z mała prędkoscią cięzko jechać prosto i wogole jakoś dziwnie wężykował. Pan mi powiedział że te motocykle tak mają że jak pełny bak to nim buja Taa, jasne...Jak mu powiedzialem że nie możliwe to się pozegnalismy, nie przekonywał mnie dalej że tak ma być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Co do napędu czy 2 sezony wytrzyma ha ha chyba ze będzie w garażu stał...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 hmm ja mam to stare jajko i powiem ci ze na wolniutkich obrotach jak puszczam kiere to tez leeko wezyje ale moze przez to ze mam jeden ciezarek na kierownicy tyle ze miaem gpz i tez tak potrafila na wolniutkich ale myslalem ze kazdy tak ma i po to zaklada sie amorki skretu ale ja tam sie nie znam i motocygl gpz napewno nie byl bita ani po zadnej kraksei bo bylem 2 wlascicielem po wujku ale nie czytalem na ten temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A może poprostu kolega Wino po przesiadce ze skutera na jajko nie ogarnął maszyny ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zalezy kiedy ogladales, bo jak w taka pogode jak mamy za oknem lub kolo "0" i przy czarnym aswalcie to przy nie rozgrzamnych oponach to kazde moto sie tak zachowuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Moze byc powodowane np; lozyska kola przedniego zdeformowana opona po zimie(zimowanie bez stojaka) lozysko glowki ramy malo powietrza w oponie Edytowane 14 Marca 2013 przez renpa1971 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Czesto przyczyna wlasnie jest opona. Ja tak mialem w R1, opona wygladala na dobra a po sprawdzeniu na wywarzarce, okazalo sie ze jest nierowna i ma wypuklosci. Po zakupie nowej problem zniknal Takze taka diagnoza nie jest powodem do skreslania motocykla. Trzeba to poprostu sprawdzic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 dokładnie mogą być takie objawy jak kolega napisał wyżej najszybciej obstawiał bym oponkę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Jeździłem wieloma motocyklami Dzien przed jajem oglądałem fazera, on prowadził się idealnie. Leciutko równiutko (choć jeżdziłem po dziurawej części łodzi + po torach tramwajowych). Jajkiem jeździlem na równej ulicy Śmigłego rydza i była masakra. I oglądałem jak jeszcze zima nie powróciła i było 10 czy tam więcej na plusieA no i napisałem też o tym bo sprzedawca dziwnie zmienił mine i podejscie jak mu powiedziałem że tak nie powinno być Edytowane 14 Marca 2013 przez Wino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 jeszcze zależy co dla kogo jest małą prędkość.... może nie osiągnąłeś prędkości, w której motocykl ''sam jedzie'' 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No ale nawet jak sam nie jedzie to jeździec nie powinien walczyć z motocyklem aby go utrzymać na odpowiednim torze jazdyNo ale dobra, nie będe się kłócił. Wg mnie coś w nim jest nie tak i to napisałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 No ale dobra, nie będe się kłócił. Wg mnie coś w nim jest nie tak i to napisałem a ja nie twierdzę że ten moto jest OK. kilka osób w tym i ja napisało dlaczego tak się może dziać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi