stanio Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) siemanko obecnie moj gratek (brak zdjec) Edytowane 26 Maja 2013 przez stanio (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Widzę, że już go wyszykowałeś na nowy sezon nic tylko wsiadać i jeździć pozdro i dozo w sezonie LWG Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) śliczna zielona żaba Edytowane 14 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 I jezdziles z takim lancuchem ? Fajna fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nareszcie jakiś ładny motocykl Co do napędu - zębatki SUNSTAR'a, łańcuch "malina" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) musiał ładnie brzmieć ten łańcuch Edytowane 14 Marca 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ładny motocykl. Fajne malowanie. Jak to kawa:) ale łańcuch mega jeździłeś Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) za***ista Dziewiona,ale chyba nie chcesz jej sprzedać nikomu z forum? Jakieś znajome te foty Edytowane 14 Marca 2013 przez zino (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ... ojej! ... aż się blacha wyprostowała w poziom od pędu powietrza, tak szybko ten łańcuch napędzał ... no i zakup taśmy dwustronnej scotcha nieodzowny - inaczej zwieje Ci odstającego tankpada ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 czepiacie sie szczegolow, tankpad odklejony dzisiaj przyszedl nowy a co do napedu to jezdzony byl do swojego momentu, a tak wyglada calkowicie wyciagniety. teraz nowe zebatki i naped dida pokaze wam jeszcze w jaki stanie mialem przednie zaciski to sie posikacie z wrazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Stanio- próbowałem jechać tą Kawą w Ujezdzie. -ja się nie posikam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zdaje się, że kojarzę ten motocykl Nie jeździł nim bodajże kolega o imieniu Michał? Z okolic Rokicin? pokaze wam jeszcze w jaki stanie mialem przednie zaciski to sie posikacie z wrazenia a to chyba słyszałem coś o zaciskach, i zbytnio nie ma się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 tak od michala mam ten motorek. zino chyba kojarze ciebie tigra przyjechales ? jednak wziolem ten motorek i juz go odszykowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 zino chyba kojarze ciebie tigra przyjechales ? jednak wziolem ten motorek i juz go odszykowalem Zgadza się to ja. I cieszy mnie ,że reanimowałeś Kawę,bo rok temu... to nie mam pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktoR Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 śliczna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak go dopieścisz to niczego sobie moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi