Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu Częstochowa 21.04

Gruby124

Rekomendowane odpowiedzi

o 10:30 zbieramy ekipę na stacji Nestle - Włókniarzy/Konstantynowska i jedziemy po drugą ekipę na stację BP - Rzgowska/Kolumny, która chce wyjechać ok 11:00

wstępnie miała być stacja LUKOIL ale że roboty drogowe nadal tam są to lepiej będzie najpierw na Nestle

http://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=51.7406656,19.4419865+to:51.714919,19.486008+to:Nieznana+droga&hl=pl&ll=51.709587,19.484618&spn=0.011501,0.033023&sll=51.741885,19.442561&sspn=0.011493,0.033023&geocode=FQ7rFQMd72koAQ%3BFfl_FQMdQqkoASlHpykz4jQaRzHeiv9l3G36tw%3BFWcbFQMdOFUpASkJY9OMfzQaRzFLk-s3uKiMRA%3BFcYFFQMdWmMpAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1,2&z=16

zbieramy ekipę trochę żwawszą :smile: czyli to co planowaliśmy z miesiąc temu w temacie Julki... ekhm... Króla Juliana :smile:

Parking przy domu handlowym SDH Trzy Korony przy skrzyżowaniu ulic Kilińskiego i Zamkowej - samo centrum Pabianic, wtedy prosta droga na Dłutów,Bełchatów i Kamieńsk, i ostatni odcinek jedynką do Częstochowy. Droga jest znośna. Dwa dni temu jechałem. Jedyne roboty drogowe są w Bełchatowie i tam jest mały objazd ale to już chyba ze 2 lata :biggrin: i jakoś nie mogą tej drogi naprawić i otworzyć. Ale faktycznie dla osób z Łodzi prosta jedynka może być korzystniejsza. 

Witam nie dam rady na 8 wiec pojade z pozniejsza ekipa. do zobaczenia na miejscu LwG

o 10:30 zbieramy ekipę na stacji Nestle - Włókniarzy/Konstantynowska i jedziemy po drugą ekipę na stację BP - Rzgowska/Kolumny, która chce wyjechać ok 11:00

wstępnie miała być stacja LUKOIL ale że roboty drogowe nadal tam są to lepiej będzie najpierw na Nestle

http://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=51.7406656,19.4419865+to:51.714919,19.486008+to:Nieznana+droga&hl=pl&ll=51.709587,19.484618&spn=0.011501,0.033023&sll=51.741885,19.442561&sspn=0.011493,0.033023&geocode=FQ7rFQMd72koAQ%3BFfl_FQMdQqkoASlHpykz4jQaRzHeiv9l3G36tw%3BFWcbFQMdOFUpASkJY9OMfzQaRzFLk-s3uKiMRA%3BFcYFFQMdWmMpAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1,2&z=16

zbieramy ekipę trochę żwawszą :smile: czyli to co planowaliśmy z miesiąc temu w temacie Julki... ekhm... Króla Juliana :smile:

To widzimy sie o 10,30. Mam nadzieje ze dam rade dogonic zwawa ekipe za Wami:)

To widzimy się o 10,30. Mam nadzieje ze dam rade dogonić żwawą ekipę za Wami:)

yhmmm chyba będziesz prowadził po tym co widziałem dzisiaj :P

Wypad udany, trochę wiało na trasie, ale generalnie pogoda na szczęście dopisała :)Pozdro dla żwawej grupy sport :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

A ja serdecznie dziękuję osobom z grupy Pabianickiej. Mi osobiście bardzo przyjemnie się jechało. Bardzo udany wyjazd. Chętnie ustawię się na kolejne wypady z wami. Rano zimno, upalnie  na miejscu :smile: Nasza kochana pogoda. Sorki że tak szybko się zmyliśmy ale dalsza trasa wzywała. Zdążyliśmy zobaczyć dwa zamki ( Olsztyn i Ostrężnik). Pierwszy to dosłownie zapiera dech w piersiach. Wielkie wzgórze a na szczycie ruiny - zdecydowanie polecam, bardzo dużo motorów tam pojechało. Jak zgramy zdjęcia to wrzucę. Na pewno planujemy zwiedzić resztę zamków w tym roku wiec jak ktoś chętny to pisać.

Bardzo fajna wycieczka, dzięki wielkie i do następnego

i ja pozdrawiam nasza kwasna grupe:) do nastepnej 'wycieczki'!!

Również pozdrawiam szczęśliwców z "Kwaśnej" grupy  :riding: W końcu można było przetestować na spokojnie v-max maszyny, takie tempo lubię  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

my zrobiliśmy taka trasę jeśli mnie pamieć nie myli

Ale w drodze powrotnej? Bo do Częstochowy to chyba przez Szczecin lecieliście :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

lecieliśmy 160 - 180 w godzinkę może w 50 parę min dojechaliśmy do maca w Częstochowie 

już się tak nie wymądrzaj bo najpierw czekaliśmy na spóźnialskich, którzy olali nas na światłach i nie zaczekali na żadnym poboczu :smile:

a naszej grupce chciałem również podziękować jak inni swoim :smile: