DJ Arkadius Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A tworzy się jakaś grupa w wersji nie-sport ? Tak na spokojnie ? kto z Pabianic leci http://motozjazd-czestochowa.pl/ Ja może będę leciał z kumplem z Pabianic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja i 3 inne szt. lecimy w wersji nie sport .... mysle ze okolo 9 na BP przy Rzgowskiej/Kolumny. 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 O 9:00 przy BP na Rzgowskiej mogą się spotkać dwie grupy. Każdy na sam zdecyduje gdzie się podczepi, a nawet jak nie da rady z grupą "sport", to zawsze można chwilę poczekać na grupę "sport-slow" Również będziemy w dwa moto, ale zależy to w dużym stopniu od pogody. 1 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Myślę, że Kruszów ok 9:30 było by git, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ja też się wybieram w niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 O 10:00 jest start parady jeśli się nie mylę ,więc ta 9 to trochę późno. I myślałem trochę ominąć trasę A1 i lecieć na Bełchatów i Kamińsk albo na Łask i Szczerców. Jeśli ktoś by był chętny to ja bym zaproponował 8:00 w Pabianicach jeśli ktoś będzie leciał przez Pabianice i w stylu nie-sport. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 tez jestem za zbiorka w kruszowie, moze lepiej o tej 900. preferuje tempo patrolowe:-) 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 jest sens się pchać w tą paradę? szkoda sprzęta na powolne toczenie się 1 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 jest sens się pchać w tą paradę? szkoda sprzęta na powolne toczenie się dokładnie lepiej ominąć paradę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ponieważ temat jest chyba powielany to napiszę tu i tu... na tą chwilę niedziela ma być sucha więc na KTS albo w którymś z tych tematów jestem za zebraniem się w ekipę do Częstochowy 21-go 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 A czy ktoś się wybiera z przelotówką tak koło 95 km/h ?? Gdyż nie mam predyspozycji by osiągnąć większą prędkość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 O 10:00 jest start parady jeśli się nie mylę ,więc ta 9 to trochę późno. I myślałem trochę ominąć trasę A1 i lecieć na Bełchatów i Kamińsk albo na Łask i Szczerców. Jeśli ktoś by był chętny to ja bym zaproponował 8:00 w Pabianicach jeśli ktoś będzie leciał przez Pabianice i w stylu nie-sport. Po co omijać trase A1 i pierdzielić si wiochami??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Podoba mi się ta trasa na Bełchatów i zawsze wole bardziej winkle od długiej i nudnej prostej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Też osobiście jestem za trochę urozmaiconą drogą zamiast prostej "jedynki" 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jak dla mnie trasa jest obojetna, fakt wolał bym bardziej urozmaiconą niz monotonną, ale napewno trzeba ustalić jakieś konkrety, gdzie i o której bo widze że każdy w swoją strone ... No i najważniejsza pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pogoda zapowiada się coraz lepsza. U nas 15 stopni, w Częstochowie 18, ale to pewno w szczycie, wiec rano pewno z 12 będzie. Najważniejsze że ma nie padać. Wiec dla tych którzy chcą jechać trasą "urozmaiconą" proponuję parking SDH ( Kilińskiego- Zamkowa) w Pabianicach o 8:00 - wylot 8:15. Jak coś to wszystko można dogadać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tylko czy ta trasa urozmaicona nie posiada dziur kolein 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pogoda zapowiada się coraz lepsza. U nas 15 stopni, w Częstochowie 18, ale to pewno w szczycie, wiec rano pewno z 12 będzie. Najważniejsze że ma nie padać. Wiec dla tych którzy chcą jechać trasą "urozmaiconą" proponuję parking SDH ( Kilińskiego- Zamkowa) w Pabianicach o 8:00 - wylot 8:15. Jak coś to wszystko można dogadać. A cóż to takiego "SDH" ? 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Parking przy domu handlowym SDH Trzy Korony przy skrzyżowaniu ulic Kilińskiego i Zamkowej - samo centrum Pabianic, wtedy prosta droga na Dłutów,Bełchatów i Kamieńsk, i ostatni odcinek jedynką do Częstochowy. Droga jest znośna. Dwa dni temu jechałem. Jedyne roboty drogowe są w Bełchatowie i tam jest mały objazd ale to już chyba ze 2 lata i jakoś nie mogą tej drogi naprawić i otworzyć. Ale faktycznie dla osób z Łodzi prosta jedynka może być korzystniejsza. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez DJ Arkadius (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Parking przy domu handlowym SDH Trzy Korony przy skrzyżowaniu ulic Kilińskiego i Zamkowej - samo centrum Pabianic, wtedy prosta droga na Dłutów,Bełchatów i Kamieńsk, i ostatni odcinek jedynką do Częstochowy. Droga jest znośna. Dwa dni temu jechałem. Jedyne roboty drogowe są w Bełchatowie i tam jest mały objazd ale to już chyba ze 2 lata i jakoś nie mogą tej drogi naprawić i otworzyć. Ale faktycznie dla osób z Łodzi prosta jedynka może być korzystniejsza. ja mam moto w Pabianicach wiec bardziej pasuje mi SDH. Pogoda na niedziele zapowiada sie super. Wiec pewnie polecimy razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Niech będzie 8:00 - SDH Pabianice - o ile dopisze pogoda... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to z SDH startuje grupa sport czy tourist ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jeśli będzie pogodnie i całość w Częstochowie skończy się dosyć wcześnie ( msza od 12:00 wiec domyślam się że koło 13:00 będzie koniec) to planuję z znajomymi po mszy jechać na kilka pierwszych ruin zamków Szlaku Orlich Gniazd. Pierwszy jest zaledwie kilka kilometrów od Częstochowy - Olsztyn, Ostrężnik, Mirów, Bobolice, Morsko, Podzamcze. Pojechać, zobaczyć dwa, może trzy i wrócić pod wieczór. Jeśli ktoś jest zainteresowany - serdecznie zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 polecam jechać na Olsztyn następnie na Mirów i Bobolice - fajna trasa, można jeszcze o jezioro porajskie zahaczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 WITAM JADĘ JUTRO Z ŁODZI NA CZĘSTOCHOWĘ PODAJCIE JAKIEŚ KONKRETNE MIEJSCE I GODZINĘ TO CHĘTNIE SIĘ DOŁĄCZE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi