Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

6 5 04:07:02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie.Tez bym byl wdzieczny za konkrety.

Opublikowano

o 10:30 zbieramy ekipę na stacji Nestle - Włókniarzy/Konstantynowska i jedziemy po drugą ekipę na stację BP - Rzgowska/Kolumny, która chce wyjechać ok 11:00

wstępnie miała być stacja LUKOIL ale że roboty drogowe nadal tam są to lepiej będzie najpierw na Nestle

http://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=51.7406656,19.4419865+to:51.714919,19.486008+to:Nieznana+droga&hl=pl&ll=51.709587,19.484618&spn=0.011501,0.033023&sll=51.741885,19.442561&sspn=0.011493,0.033023&geocode=FQ7rFQMd72koAQ%3BFfl_FQMdQqkoASlHpykz4jQaRzHeiv9l3G36tw%3BFWcbFQMdOFUpASkJY9OMfzQaRzFLk-s3uKiMRA%3BFcYFFQMdWmMpAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1,2&z=16

zbieramy ekipę trochę żwawszą :smile: czyli to co planowaliśmy z miesiąc temu w temacie Julki... ekhm... Króla Juliana :smile:

Opublikowano

Konkretów jak widać nie ma , ja wystartuję przed 8 przez Niewiadów Wolbórz na ,,Gierkówkę'' po drodze można się styknąć :smile:

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 20.04.2013 o 18:37, gładki napisał(a):

Konkretów jak widać nie ma , ja wystartuję przed 8 przez Niewiadów Wolbórz na ,,Gierkówkę'' po drodze można się styknąć :smile:

Jak przez wolborz to chętnie się przyłącze. Tylko napisz o której.

Edytowane przez pepe (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No to powiedzmy ok 8.15 a jak cos nie tak to.604591535 :smile:

Opublikowano
  W dniu 19.04.2013 o 21:06, DJ Arkadius napisał(a):

Parking przy domu handlowym SDH Trzy Korony przy skrzyżowaniu ulic Kilińskiego i Zamkowej - samo centrum Pabianic, wtedy prosta droga na Dłutów,Bełchatów i Kamieńsk, i ostatni odcinek jedynką do Częstochowy. Droga jest znośna. Dwa dni temu jechałem. Jedyne roboty drogowe są w Bełchatowie i tam jest mały objazd ale to już chyba ze 2 lata :biggrin: i jakoś nie mogą tej drogi naprawić i otworzyć. Ale faktycznie dla osób z Łodzi prosta jedynka może być korzystniejsza. 

Witam nie dam rady na 8 wiec pojade z pozniejsza ekipa. do zobaczenia na miejscu LwG

W dniu 20.04.2013 o 18:32, Konrad85 napisał(a):

o 10:30 zbieramy ekipę na stacji Nestle - Włókniarzy/Konstantynowska i jedziemy po drugą ekipę na stację BP - Rzgowska/Kolumny, która chce wyjechać ok 11:00

wstępnie miała być stacja LUKOIL ale że roboty drogowe nadal tam są to lepiej będzie najpierw na Nestle

http://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=51.7406656,19.4419865+to:51.714919,19.486008+to:Nieznana+droga&hl=pl&ll=51.709587,19.484618&spn=0.011501,0.033023&sll=51.741885,19.442561&sspn=0.011493,0.033023&geocode=FQ7rFQMd72koAQ%3BFfl_FQMdQqkoASlHpykz4jQaRzHeiv9l3G36tw%3BFWcbFQMdOFUpASkJY9OMfzQaRzFLk-s3uKiMRA%3BFcYFFQMdWmMpAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1,2&z=16

zbieramy ekipę trochę żwawszą :smile: czyli to co planowaliśmy z miesiąc temu w temacie Julki... ekhm... Króla Juliana :smile:

To widzimy sie o 10,30. Mam nadzieje ze dam rade dogonic zwawa ekipe za Wami:)

Opublikowano

Pepe zresztą z Wolborza to można i trochę póżniej

Opublikowano
  W dniu 20.04.2013 o 19:37, Peter1980 napisał(a):

To widzimy się o 10,30. Mam nadzieje ze dam rade dogonić żwawą ekipę za Wami:)

yhmmm chyba będziesz prowadził po tym co widziałem dzisiaj :P

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 20.04.2013 o 19:43, gładki napisał(a):

Pepe zresztą z Wolborza to można i trochę póżniej

dobra myślę że od 8.15 będę gdzieś się tam po wolborzu kręcił. (zielona kawa)

Edytowane przez pepe (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jeśli by był ktoś chętny to jest też zlot na porcie o 13:30 pewnie będziemy tam do 15 to wbijajcie. Potem jak coś śmigamy przez Łódź i na Della.

Opublikowano

Z Brzezin ekipą lecimy o 8:00 :smile:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

sporo było ludzi i pogoda dopisała :smile:

Opublikowano

Wypad udany, trochę wiało na trasie, ale generalnie pogoda na szczęście dopisała :)Pozdro dla żwawej grupy sport :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bardzo fajna wycieczka, dzięki wielkie i do następnego :smile:

Opublikowano

Cos nam sie wlasnie grupka rozciagnela :-) Rowniez dzieki za jazde !

Opublikowano

Wycieczka  bardzo fajna  ( miało być nie - sport wyszło... inaczej )

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

Opublikowano

i ja pozdrawiam nasza kwasna grupe:) do nastepnej 'wycieczki'!!

Opublikowano

A ja serdecznie dziękuję osobom z grupy Pabianickiej. Mi osobiście bardzo przyjemnie się jechało. Bardzo udany wyjazd. Chętnie ustawię się na kolejne wypady z wami. Rano zimno, upalnie  na miejscu :smile: Nasza kochana pogoda. Sorki że tak szybko się zmyliśmy ale dalsza trasa wzywała. Zdążyliśmy zobaczyć dwa zamki ( Olsztyn i Ostrężnik). Pierwszy to dosłownie zapiera dech w piersiach. Wielkie wzgórze a na szczycie ruiny - zdecydowanie polecam, bardzo dużo motorów tam pojechało. Jak zgramy zdjęcia to wrzucę. Na pewno planujemy zwiedzić resztę zamków w tym roku wiec jak ktoś chętny to pisać.

Opublikowano

W dniu 21.04.2013 o 16:49, Fatum napisał(a):
Bardzo fajna wycieczka, dzięki wielkie i do następnego

W dniu 21.04.2013 o 18:44, kuba napisał(a):
i ja pozdrawiam nasza kwasna grupe:) do nastepnej 'wycieczki'!!

Również pozdrawiam szczęśliwców z "Kwaśnej" grupy  :riding: W końcu można było przetestować na spokojnie v-max maszyny, takie tempo lubię  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

W dniu 22.04.2013 o 05:45, Konrad85 napisał(a):
my zrobiliśmy taka trasę jeśli mnie pamieć nie myli

Ale w drodze powrotnej? Bo do Częstochowy to chyba przez Szczecin lecieliście :P

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

lecieliśmy 160 - 180 w godzinkę może w 50 parę min dojechaliśmy do maca w Częstochowie 

już się tak nie wymądrzaj bo najpierw czekaliśmy na spóźnialskich, którzy olali nas na światłach i nie zaczekali na żadnym poboczu :smile:

a naszej grupce chciałem również podziękować jak inni swoim :smile:

Opublikowano

Kondzio, dokladnie taka trase zrobilismy. Masz dobra pamiec.

Grupka byla super.

Razem wystartowalismy i razem wrocilismy.

dziekuje