Aidekk Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Siemanko - i nie ma to jak sprzęt ze sprawdzonej ręki No jak najbardziej ze sprawdzonej - z Darciem trochę razem lataliśmy i Bandzior pierwsza klasa bezawaryjny Mam nadzieję, że będziemy się mijać dosyć często na ulicy Nie mogę się doczekać wiosny! Ja bym mierzył raczej we wspólne latanie a nie tylko mijanie no ale jak tam szanowny pan woli Witaj i do zobaczenia... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
chylon Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 powitać a Bandzior będzie śmigał bezawaryjnie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Frager Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
WojtasLDZ Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Hejka , sezon już za minutkę :] 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi