Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeszcze z Lodzi dobrze nie wyjechałem i  w aucie lusterko skasowałem :blush:  Na mszy odpokutowałem i mam nadzieje ze sezon będze spokojny! :smile:

pozdro

V

ehhh ci wariaci na motocyklach  :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

jeśli 21-go będzie pogoda to nadal jestem chętny na wypad  :smile:

Opublikowano

ponieważ temat jest chyba powielany to napiszę tu i tu... 

na tą chwilę niedziela ma być sucha więc na KTS albo w którymś z tych tematów jestem za zebraniem się w ekipę do Częstochowy 21-go :smile: 

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej,jade.Godzina do ustalenia,miejsce tez.Kruszow mnie pasuje,zreszta jakiekolwiek inne miejsce zbiorki rowniez.

Opublikowano

o 10:30 zbieramy ekipę na stacji Nestle - Włókniarzy/Konstantynowska i jedziemy po drugą ekipę na stację BP - Rzgowska/Kolumny, która chce wyjechać ok 11:00

wstępnie miała być stacja LUKOIL ale że roboty drogowe nadal tam są to lepiej będzie najpierw na Nestle

http://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=51.7406656,19.4419865+to:51.714919,19.486008+to:Nieznana+droga&hl=pl&ll=51.709587,19.484618&spn=0.011501,0.033023&sll=51.741885,19.442561&sspn=0.011493,0.033023&geocode=FQ7rFQMd72koAQ%3BFfl_FQMdQqkoASlHpykz4jQaRzHeiv9l3G36tw%3BFWcbFQMdOFUpASkJY9OMfzQaRzFLk-s3uKiMRA%3BFcYFFQMdWmMpAQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=16&via=1,2&z=16

zbieramy ekipę trochę żwawszą :smile: czyli to co planowaliśmy z miesiąc temu w temacie Julki... ekhm... Króla Juliana :smile:  

Opublikowano

Ło matko , trzy tematy na Czestochowe :-) Bede Rzgowska Kolumny .

Opublikowano

Ło matko , trzy tematy na Czestochowe :-) Bede Rzgowska Kolumny .

wypatruj tam Julki i Hasera jeśli ich dobrze zrozumiałem :smile: