AndrzejCBR Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 to wkoncu nie wiem czy jest ten zlot 13i 14 czy nie ma? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sa dwa Jeden 14 "Rydzykowy" Drugi 21 "Palikotowy" 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Hypnotic - od lutego wiadomo że są dwa w dwóch terminach żeby każdy mógł wybrać. To chyba Ty przysnąłeś i teraz masz "ale" Najśmieszniejsze jest to że mimo że są dwa terminy, specjalne założone 2 watki to i tak ludzie muszą je mieszać i udowadniać jaki węgrzyn jest be, jakby ktoś im kazał do niego jeździć albo siłą tam zapraszał :biggrin: Pewnie gdyby było i 10 zlotów w Częstochowie to i tak jakieś "rodzynki" by nie zrozumiały że mają wybór i dalej czepiali się jaki paskudny jest ten węgrzynowy 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 to wkoncu nie wiem czy jest ten zlot 13i 14 czy nie ma? Jest i ja właśnie na niego lecę . Jak chcesz to dawaj jedziemy 13 i 14 tylko ustalmy sobie na priv. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYPNOTIK Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Hypnotic - od lutego wiadomo że są dwa w dwóch terminach żeby każdy mógł wybrać. To chyba Ty przysnąłeś i teraz masz "ale" Najśmieszniejsze jest to że mimo że są dwa terminy, specjalne założone 2 watki to i tak ludzie muszą je mieszać i udowadniać jaki węgrzyn jest be, jakby ktoś im kazał do niego jeździć albo siłą tam zapraszał Pewnie gdyby było i 10 zlotów w Częstochowie to i tak jakieś "rodzynki" by nie zrozumiały że mają wybór i dalej czepiali się jaki paskudny jest ten węgrzynowy Jeżeli już odpowiadasz i wyśmiewasz mój post to najpierw napisz poprawnie Hypnotik. Fakt że zawsze będą dwa obozy popierające jeden lub drugi zlot. Najgorsze jest to, że jadą ludzie z całej Polski wiele kilometrów w skrajnym deszczu do świętego miejsca, poświęcić swoje maszyny jak to było rok temu. Przygotowane są miejsca parkingowe pod Jasną Górą a tu wychodzi "ksiądz" i oznajmia że mszy dla zgromadzonych nie będzie jak również święcenia motocykli.Wstyd i popelina. Ten zlot jest znany już za granicami Polski jako jedna z największych pielgrzymek w Europie, niestety po zeszłorocznym zamieszaniu medialnym tak pewnie nie będzie. Szkoda ..... aha..... co do daty zmiany terminu zlotu: o terminie zlotu 20-21 kwietnia Pan Węgrzyn informował już rok temu 3 kwietnia 2012 w oficjalnym liście do prezydenta Częstochowy, jednak zmiana terminu ukazała się 7 marca 2013 a nie w lutym jak sugerujesz (patrz oficjalna strona Rajdu Katyńskiego) 0 Cytuj HYPNOTIK gwarantujemy indywidualne podejście do klienta oraz możliwość zakupów od 8.00 do 22.00 codziennie nawet w soboty i niedziele po wcześniejszej zapowiedzi wizyty info TEL. 501-032-119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Najgorsze jest to, że jadą ludzie z całej Polski wiele kilometrów w skrajnym deszczu do świętego miejsca, poświęcić swoje maszyny jak to było rok temu. Przygotowane są miejsca parkingowe pod Jasną Górą a tu wychodzi "ksiądz" i oznajmia że mszy dla zgromadzonych nie będzie jak również święcenia motocykli.Wstyd i popelina. A ustalał ktoś z organizatorów w ubiegłym roku mszę dziękczynną albo święcenie motocykli? Nie wiem jak to sobie wyobrażasz ale w kościele jest taka zasada, że jak chcesz aby się o Ciebie modlono to idziesz do księdza i ustalasz termin mszy dziękczynnej, ewentualnie dając ofiarę na jaką Cię stać. Działa to raczej w tą stronę, aniżeli przychodzisz do kościoła i domagasz się aby Cię poświęcono trąbiąc i zagłuszając. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYPNOTIK Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 oj Luki, z tego co pamiętam trąbienie i zagłuszanie było po tym jak ksiądz oznajmił nam, że święcenia nie będzie a nie przed. Chyba, że byliśmy na innych zlotach ? Kościół dobrze wiedział że tego dnia przybywają pielgrzymi z całej Polski i nie sądzę żeby to był aż taki wielki problem wyjść i poświęcić nasze maszyny a i o ofierze nikt by nie zapomniał. Było to ewidentne działanie z powódek politycznych. Jeżeli będziesz chciał kiedyś poświęcić cokolwiek w którym kolwiek kościele wystarczy, że wejdziesz na zakrystię i poprosisz księdza a on nigdy ci nie odmówi bo kościół ma zawsze otwarte drzwi dla wszystkich. Niestety w tym wypadku tak nie było. To całe buczenie i zagłuszanie nie było złośliwością tylko wszyscy byli zdumieni i było im normalnie przykro. 0 Cytuj HYPNOTIK gwarantujemy indywidualne podejście do klienta oraz możliwość zakupów od 8.00 do 22.00 codziennie nawet w soboty i niedziele po wcześniejszej zapowiedzi wizyty info TEL. 501-032-119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No dobrze, zbierzmy w takim razie 10 tysięcy motocyklistów, ustalmy datę, ogłośmy w mediach i ustawmy się pod kancelarią premiera żądając spotkania z premierem w spawie wysokich cen za paliwo. No jak to?? Premier nie będzie na nas czekał z przygotowanym kateringiem, propozycjami obniżenia cen i darmowym paliwem za odwagę? Nie możliwe, Premier ma dzisiaj inne zajęcia i nie ma go w kancelarii... A tak na serio to przygotowanie i przeprowadzenie mszy to nie jest kwestia wyjścia jednego księdza i powiedzenia kilku słów. Takie rzeczy się przygotowuje, i trzeba wcześniej umówić. Proszę Cię nie zrzucaj winy na Paulinów skoro ewidentnie zawinił organizator, czytaj Pan Prezydent, który sam nie zadziałał w tej sprawie ani nie wysłał nikogo ze swoich ludzi do Paulinów a niejako zawłaszczając ten dzień powinien był się tym zająć. Fakty są takie, że kto chciał, ten się pomodlił i dostał błogosławieństwo bo przecież kościół i kaplica były cały czas otwarte a nabożeństwa się odbywały... Jak chcesz dalej prowadzić dyskusję w tym temacie to powiedz gdzie się mylę bo to co piszesz nic raczej nie wnosi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ogarnijcie się panowie, bo teksty w stylu "kto jest winny" nigdy do niczego nie prowadzą niezależnie od autora. Nieważne, ile postów wysmarujecie i tak nie dojdziecie do porozumienia. Po prawdzie można przyjąć, że wszyscy po trochu dali d*py rok temu i dobrze by było, żeby sytuacja się nie powtórzyła. 2 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Julian tzn. Król Julian ma racje!!Polać Mu A tak serio to ktoś się wybiera? Ja na 99% jadę z kolegami (jak się zdecydują i/lub ogarną motory) z Pabianic tak około 09:00 Jak by sie ktoś wybierał o podobnej godzinie to może spotkamy się zwyczajowo w Złotym Młynie Dajcie znać jak ktoś chętny Pozdrowionka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Julian tzn. Król Julian ma racje!! Polać Mu Będzie okazja na afterze po KTS 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pabianice lecą też z parkingu przy Inter Marche przed 8:00. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Stępień Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Cześć leci ktoś raro z okolic Zelowa, Bełchatowa? z tym że ja na enduro max 130KM/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Czołem, Mam ochotę jutro się gdzieś wypuścić, więc czy jasno i zwięźle może dać znać osoba/grupka skąd i o której byście wyjeżdzali? Konretnie ulica/miejscowość i godzina dzięki wielkie, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak tylko pogoda pozwoli jutro lecę na zlocik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pabianice, Inter Marche, 7:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 My pojechaliśmy jednak o 09:00 a i tak po drodze było dość chłodno... Wy o tej 08:00 musieliście dobrze zmarznąć... Na samej JG nie widziałem nikogo z forum dopiero w drodze powrotnej na obiedzie w Złotym Młynie kogoś widziałem. Właśnie ktoś w kamizelce FŁM wyjeżdżając z Młyna nas wyprzedzał... Generalnie wyjazd udany Pozdrowionka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Właśnie ktoś w kamizelce FŁM wyjeżdżając z Młyna nas wyprzedzał... A nie były to 2 motocykle ? czarna vfr i cbr 900 ? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja byłem na zlocie, generalnie udany, jechałem z paczką właściwie poza forum, trochę wolna prędkość przelotowa ale przynajmniej było bezpiecznie jechaliśmy trasą Przedbórz, Radomsko, Częstochowa, przy wjeździe dobra organizacji policji do kierowania ruchem bez korków, wjazd na sam zlot również płynny. Generalnie bez atrakcji oprócz 6 tysięcy motocykli, pochodziłem porobiłem zdjęcia. Sama msza poświęcona głownie motocyklistą i konkretne poświęcenie motocykli. Trochę denerwujące było łażenie kobiet które wciskały obrazki, łańcuszki a później okazało się, że kosztuje 10zl:) ale już wziąłem. Pogoda wytrzymała ja byłem w samym kombi rano trochę było chłodno miejscami mokro w drodze powrotnej lepiej trzy miejsca z fajnymi winklami, zaliczone z zejściem na kolano . Poniżej wstawiam kilka zdjęć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A nie były to 2 motocykle ? czarna vfr i cbr 900 ? :decayed: Jasne że 2 Ładnie wystrzeliliście, my po obiadku mieliśmy ochotę na błogą turystyke, a poza tym byśmy was nie doszli Do zobaczenia następnym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pogoda bardziej dopisala,niz w zeszlym roku :-) Sa nadal jacys chetni za tydzien do Cze-wy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Pozdrowienia dla wszystkich z którymi jechałem i których spotkałem. Trochę zimno ale cóż, to przecież dopiero niecały tydzień od zakończenia zimy... :) A w drodze powrotnej udało się jeszcze Złoty Młyn oraz rozpoczęcie w Dłutowie zaliczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja mysle ze i tak ci co chca to pojada wiec nie ma co pisac pogoda jaka bedzie nikt nie wie a chetni i tak sie znajda niedzy innymi my a dzis puki co 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ładnie wystrzeliliście, my po obiadku mieliśmy ochotę na błogą turystyke, a poza tym byśmy was nie doszli JA czekałem 45 minut na placek więc się zdenerwowałem lekko a Adamo do prac ysię śpieszył Ja wiem czy wystrzeliliśmy ? normalnie jak cały dzień 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja jeszcze z Lodzi dobrze nie wyjechałem i w aucie lusterko skasowałem Na mszy odpokutowałem i mam nadzieje ze sezon będze spokojny! pozdro V 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi