Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Węgrzyn podzielił motocyklistów

Opublikowano

Moim zdaniem Węgrzyn podzielił motocyklistów

Dobra, dajcie już spokój.

Moim zdaniem i tak pogoda będzie wyznacznikiem, więc proponuję spróbować w pierwszym terminie się jednak wybrać, co by nie było niespodzianek w następnym.

U mnie wyznacznikiem jest możliwy jeden wolny weekend w miesiącu - a że KTS jest 20.04 to siłą rzeczy wybieram się 21.04 do Częstochowy :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

W czym jest problem? Ci, dla których ważna jest msza i wymiar... hm... duchowy jadą 14.04, a reszta jedzie na kiełbachę z grilla ze znajomymi, jak co roku, tydzień później. 

Całe sedno sprawy. I w gruncie rzeczy bardzo dobrze,  że są dwa zloty, każdy może wybrać ten, który mu bardziej pasuje i nie przeszkadzać sobie wzajemnie.

Opublikowano (edytowane)

A ja się założę że sam to posklejałeś... bardzo zdolny jesteś :laugh2: :lol: :laugh2:

Po grzyb robisz bajzel w tym wątku skoro nie chcesz tam jechać i cie to nie interesuje... przecież nikt ci nie każe ani tym bardziej nie zaprasza.

Edytowane przez piotreklodz (wyświetl historię edycji)

Tylko Honda -> XL600V + XR400R = :riding:

Opublikowano

to zbieramy ekipę w wersji sport :smile:

1. Konrad 

2. Julka

3. Marta

wpisywać się

a na KTS w sobotę ustalimy o której ruszamy w niedzielę :smile:

Opublikowano

Jak bardzo "sport" jest ta ekipa? :biggrin:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

własnie :smile: jaka przelotowa będzie ?

Opublikowano

1. Konrad

2. Julka

3. Marta

4.Ajejman

Opublikowano

Hmm... ośmielę się zadać pytanie podobne do Julki - jak szybko trzeba lecieć, żeby zapisać się do "sport" ekipy, bo ja "świeżak" jestem ;)

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano

200 km/h to chyba nie są duże wymagania? :smile:

tym bardziej, że widzę tu dużo większe pojemności niż 600 :smile:

mam tylko nadzieję, że nie będzie pogody jak w ubiegłym roku....

Opublikowano

za tych co od początku sezonu, nie wprawieni po zimie i przy jeszcze nie tak przyczepnym asfalncie, chcą sie od razu "ścigać" bedzie na koniec sezonu msza  :sad2:  czyli wszystko po staremu!

Opublikowano

za tych co od początku sezonu, nie wprawieni po zimie i przy jeszcze nie tak przyczepnym asfalncie, chcą sie od razu "ścigać" bedzie na koniec sezonu msza   czyli wszystko po staremu!

Luzujcie gumę, każdy ma swój mózg. 

Opublikowano

Szkoda klawiatury Julka :smile:

jeszcze trochę czasu jest... nie wiadomo jeszcze jaka pogoda... na KTS ustalimy co i jak :smile: 

Opublikowano

Luzujcie gumę, każdy ma swój mózg. 

wątpię czy aby kazdy.. :smile:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wprawdzie to moj pierwszy sezon na własnej maszynie ale ze starszym co roku lecieliśmy do Czewy na Zlot. Podobno oficjalny jest zawsze w 3 sobote kwietnia i na ten też ze starszukiem polecimy, info http://motozjazd-czestochowa.pl/  przynajmniej większa nadzieja, że pogoda dopisze bo jak na razie groza! Choć Węgrzyn swojego czasu wykonał robotę to teraz słuchać się nie da tej PISolityki, a 21 przynajmniej troche atrakcji bd.

post-2037-0-94310800-1364573621_thumb.jpg

post-2037-0-99116700-1364573631_thumb.jpg

Opublikowano

Popieram , my też lecimy 21 może by tak razem ruszyć z Łodzi ?

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

Opublikowano

W 2011 byłeś z piesem mam jego zdjęcia... ( też bym jeździł z piesem ale mi na motonga nie wlezie )

Opublikowano

W 2011 byłeś z piesem mam jego zdjęcia... ( też bym jeździł z piesem ale mi na motonga nie wlezie )

oj byłem byłem   :biggrin:

od prawie 3 lat wszedzie mi towarzyszy, robi ze mna za jednym zamachem po 500km :smile:

oto zdjecie z tamtego zlotu :smile:

Dołączona grafika

Opublikowano

Zarąbista fota :smile:

Opublikowano

O której by musiała być zbiórka w Łodzi i gdzie z reguły się spotykacie, żeby dolecieć na 9:00 ?

Oczywiście żeby nie lecieć cały czas dwie paki :smile:

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"

Opublikowano

Piesiu wymiata, widzę że większość tradycyjnie kieruje się do Cz-wy pod koniec kwietnia. Ja się wybieram jeszcze z moją ekipą po mszy na laserowy paintball a jak strarczy czasu to do Olsztyna pozwiedzać ruiny zamku. A wy jakie macie plany po mszy?

Opublikowano

A pies to jak jest przyczepiony podczas jazdy?

Oczywiście koniec OT.