suzuki Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Moim zdaniem Węgrzyn podzielił motocyklistów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Moim zdaniem Węgrzyn podzielił motocyklistówDobra, dajcie już spokój. Moim zdaniem i tak pogoda będzie wyznacznikiem, więc proponuję spróbować w pierwszym terminie się jednak wybrać, co by nie było niespodzianek w następnym. U mnie wyznacznikiem jest możliwy jeden wolny weekend w miesiącu - a że KTS jest 20.04 to siłą rzeczy wybieram się 21.04 do Częstochowy 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2013 przez chippe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 W czym jest problem? Ci, dla których ważna jest msza i wymiar... hm... duchowy jadą 14.04, a reszta jedzie na kiełbachę z grilla ze znajomymi, jak co roku, tydzień później. Całe sedno sprawy. I w gruncie rzeczy bardzo dobrze, że są dwa zloty, każdy może wybrać ten, który mu bardziej pasuje i nie przeszkadzać sobie wzajemnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) A ja się założę że sam to posklejałeś... bardzo zdolny jesteś :lol: Po grzyb robisz bajzel w tym wątku skoro nie chcesz tam jechać i cie to nie interesuje... przecież nikt ci nie każe ani tym bardziej nie zaprasza. Edytowane 15 Marca 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 to zbieramy ekipę w wersji sport 1. Konrad 2. Julka 3. Marta wpisywać się a na KTS w sobotę ustalimy o której ruszamy w niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jak bardzo "sport" jest ta ekipa? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 własnie jaka przelotowa będzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 1. Konrad 2. Julka 3. Marta 4.Ajejman 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Hmm... ośmielę się zadać pytanie podobne do Julki - jak szybko trzeba lecieć, żeby zapisać się do "sport" ekipy, bo ja "świeżak" jestem 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 200 km/h to chyba nie są duże wymagania? tym bardziej, że widzę tu dużo większe pojemności niż 600 mam tylko nadzieję, że nie będzie pogody jak w ubiegłym roku.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 za tych co od początku sezonu, nie wprawieni po zimie i przy jeszcze nie tak przyczepnym asfalncie, chcą sie od razu "ścigać" bedzie na koniec sezonu msza czyli wszystko po staremu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 za tych co od początku sezonu, nie wprawieni po zimie i przy jeszcze nie tak przyczepnym asfalncie, chcą sie od razu "ścigać" bedzie na koniec sezonu msza czyli wszystko po staremu!Luzujcie gumę, każdy ma swój mózg. 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Szkoda klawiatury Julka jeszcze trochę czasu jest... nie wiadomo jeszcze jaka pogoda... na KTS ustalimy co i jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Luzujcie gumę, każdy ma swój mózg. wątpię czy aby kazdy.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shumi Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wprawdzie to moj pierwszy sezon na własnej maszynie ale ze starszym co roku lecieliśmy do Czewy na Zlot. Podobno oficjalny jest zawsze w 3 sobote kwietnia i na ten też ze starszukiem polecimy, info http://motozjazd-czestochowa.pl/ przynajmniej większa nadzieja, że pogoda dopisze bo jak na razie groza! Choć Węgrzyn swojego czasu wykonał robotę to teraz słuchać się nie da tej PISolityki, a 21 przynajmniej troche atrakcji bd. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Popieram , my też lecimy 21 może by tak razem ruszyć z Łodzi ? 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 tylko 21 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W 2011 byłeś z piesem mam jego zdjęcia... ( też bym jeździł z piesem ale mi na motonga nie wlezie ) 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 W 2011 byłeś z piesem mam jego zdjęcia... ( też bym jeździł z piesem ale mi na motonga nie wlezie ) oj byłem byłem od prawie 3 lat wszedzie mi towarzyszy, robi ze mna za jednym zamachem po 500km oto zdjecie z tamtego zlotu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doop Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zarąbista fota 0 Cytuj Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 O której by musiała być zbiórka w Łodzi i gdzie z reguły się spotykacie, żeby dolecieć na 9:00 ? Oczywiście żeby nie lecieć cały czas dwie paki 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEED99 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Piesiu wymiata, widzę że większość tradycyjnie kieruje się do Cz-wy pod koniec kwietnia. Ja się wybieram jeszcze z moją ekipą po mszy na laserowy paintball a jak strarczy czasu to do Olsztyna pozwiedzać ruiny zamku. A wy jakie macie plany po mszy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A pies to jak jest przyczepiony podczas jazdy? Oczywiście koniec OT. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Sprzet na zlot w Czestochowie http://allegro.pl/sprzedam-skuter-sniezny-yamaha-phazer-fx-i3134809257.html 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi