Julka Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zapewne jak każdego roku i tym razem do Częstochowy wybiera się wielu Forumowiczów. Niestety, w związku z zamieszaniem organizacyjnym ciężko jest nawet stwierdzić, kiedy dokładnie ten zlot się odbywa, bo różne źródła różnie podają (14-15.04 lub 20-21.04). Jeśli ktoś ogarnia te zmiany to prosimy o oświecenie Znalazłam wydarzenie na fejsie i tam też jest totalny chaos: https://www.facebook.com/events/495137947213247/ Pojawił się post:"UWAGA !! W związku z konfliktem między głównym organizatorem - stowarzyszeniem Rajd Katyński a władzami miasta, najprawdopodobniej odbędą się dwie niezależne imprezy.Rajd Katyński organizuje w dn. 13-14.04 a "właściwy" zlot nastąpi tak jak było podane w starej dacie, czyli 20.04.2013r.LwG ! Przepraszamy za zamieszanie !" Rozumiem, że to sprawka Pana Węgrzyna, który znów robi problem... Więc moje pytanie brzmi: kiedy się wybieracie? jedziecie w grupach? jakieś przelotowe prędkości? Do zlotu pozostało niewiele ponad miesiąc, organizujmy się! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mi mówiono że powinno być 20-21.04 ale tu pisze inaczej niewiem dla czego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Zależy jak leży. A tak poważnie to zależy kto organizuje. Teraz są dwie różne organizacje. Dwa różne terminy. Edytowane 11 Marca 2013 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mi mówiono że powinno być 20-21.04 ale tu pisze inaczej niewiem dla czego Tu jest napisane inaczej, bo plakat jest stworzony przez "Rajd katyński", który organizuje zlot 13-14.04.2013 Ale jak oni chcą zrobić dwa zloty to ja nie wiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Powinien być jaden to więcej motocyklistów by się zjawiło. Edytowane 11 Marca 2013 przez Kapsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 20sty to wiadomo ze odpada bo u nas w LDZ jest rozpoczecie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 20sty to wiadomo ze odpada bo u nas w LDZ jest rozpoczecie!Zlot w Częstochowie jest dwudniowy, ale to w niedzielę jest msza itd., więc o ile nie zapijesz na after party po KTS to spokojnie możesz oblecieć dwie imprezy 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mi osobiście bardziej pasuje termin 13-14 ... i w sumie bedzie jakaś systematyka weekendowa 6 kwietnia, nasze rozpoczecie 13-14 częstochowa 20 - KTS i ewetnualnie tydzień później dla chętnych jakiś wyjazd na domki albo cus bardziej integracyjnego % 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Zlot w Częstochowie jest dwudniowy, ale to w niedzielę jest msza itd., więc o ile nie zapijesz na after party po KTS to spokojnie możesz oblecieć dwie imprezy co to za rozpoczecie bez after party 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Mi osobiście bardziej pasuje termin 13-14 ... i w sumie bedzie jakaś systematyka weekendowa 6 kwietnia, nasze rozpoczecie 13-14 częstochowa 20 - KTS i ewetnualnie tydzień później dla chętnych jakiś wyjazd na domki albo cus bardziej integracyjnego % Na ten weekend 13-14 też jest już coś w planach w Łodzi jakby co "Motomikołajowe Rozpoczęcie Sezonu" Edytowane 11 Marca 2013 przez Tolo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mi osobiście bardziej pasuje termin 13-14 ... i w sumie bedzie jakaś systematyka weekendowa 6 kwietnia, nasze rozpoczecie 13-14 częstochowa 20 - KTS i ewetnualnie tydzień później dla chętnych jakiś wyjazd na domki albo cus bardziej integracyjnego % Szczęśliwi ci, którzy wszystkie weekendy mają wolne... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 nie wiem jak wierni i nie będę wnikał ale do Częstochowy przejechałbym się dla samej przejażdżki i spotkania się ze znajomymi... moja propozycja jest taka i może ktoś się na coś takiego pisze? 20.04 KTS 21.04 "parada" po Łodzi... hmmm terror LDZ? jeśli terror ekhm parada będzie około południa to można prosto po tym wybrać się do Częstochowy około 13:00 lub 14:00 prędkością oczywiście sportową to będzie około godzinki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No cóż, Częstochowa to już raczej historia. Ze względu na jakąś niezdrową atmosferę i zamieszanie ( nie po raz pierwszy) ja osobiście wykreślam z kalendarza:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja sie zastanawiam co do terminu Cze-wy,czy 14 czy 21.Jesli 21 to pomysl Konrada mi pasuje :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 nie wiem jak wierni i nie będę wnikał ale do Częstochowy przejechałbym się dla samej przejażdżki i spotkania się ze znajomymi... moja propozycja jest taka i może ktoś się na coś takiego pisze? 20.04 KTS 21.04 "parada" po Łodzi... hmmm terror LDZ? jeśli terror ekhm parada będzie około południa to można prosto po tym wybrać się do Częstochowy około 13:00 lub 14:00 prędkością oczywiście sportową to będzie około godzinki Myślę, że to niezły pomysł, bo i tak większość ma w nosie mszę. No cóż, Częstochowa to już raczej historia. Ze względu na jakąś niezdrową atmosferę i zamieszanie ( nie po raz pierwszy) ja osobiście wykreślam z kalendarza:(Atmosferę tego zlotu tworzą ludzie i ich obecność, a nie jakiś nawiedzony organizator. Częstochowa to tradycja, więc myślę, że nie ma co wykreślać jej z kalendarza z tak błahego powodu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ale odwlaja bylo dobrze 2 lata temu a teraz sie dziela jeszcze z 5 lat i powstana grupy motocyklistow jak kibicow hehe ja osobiscie uwazam ze czestochowa to szcegolne miejsce dlatego zawsze tam wybieram sie na msze na innych rozpoczeciach nie koniecznie;> hihi a data hmm zobaczy sie jeszcze jaka bedzie pogoda przedewszystkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakuBb Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Według biura prasowego na Jasnej Górze pielgrzymka motocyklistów jest ustalona na 21 kwietnia: www.jasnagora.com tym czasem na fb można zobaczyć ciekawy plakat https://www.facebook.com/photo.php?fbid=586900717986752&set=a.365786640098162.93076.348588018484691&type=1&theater i teraz: Według mnie 21 jest chyba jak najbardziej aktualny ? Tak się upewniam.. nie złe jaja mogą z tego wyjść Edytowane 12 Marca 2013 przez Suchy-wolk post przeniesiony - najpierw szukaj czy temat już nie istnieje. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ja jadę 20-21, zostajemy na noc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOPERNIK Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam Ja też się wybieram 21go chodź mam i tak wszystkie wekendy wolne i mam zamiar się z wami spotkać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Sa to dwie niezalezne imprezy i ja lece 21-go, a Węgrzynowi życze brzydkiej pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 nie wiem jak wierni i nie będę wnikał ale do Częstochowy przejechałbym się dla samej przejażdżki i spotkania się ze znajomymi... moja propozycja jest taka i może ktoś się na coś takiego pisze? 20.04 KTS 21.04 "parada" po Łodzi... hmmm terror LDZ? jeśli terror ekhm parada będzie około południa to można prosto po tym wybrać się do Częstochowy około 13:00 lub 14:00 prędkością oczywiście sportową to będzie około godzinki Julka, Konrad jestem z wami rękoma i nogami się podpisuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__TT__ Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Przyjaciele. X Zlot Gwiaździsty z MSZĄ! na błoniach organizowany przez Rajd Katyński odbedzie się 13/14 kwietnia 2013r. Termin początkowy rzeczywiście był ustalony na 21 kw. Ale ze wzgledu na perfidne podłączanie się pod ten termin konkurencyjnej imprezy jakichś II Dni Motocyklowych został przesuniety o tydzień. Tak więc są dwa zloty i dwa terminy. Który jest "właściwy" i na który jechać każdy zadecyduje sam. Warto przeczytać: http://www.rajdkatynski.net/images/dokumenty/Komunikat%201-13.pdf Wszystkie dodatkowe informacje z pierwszego źródła macie na : www.rajdkatynski.com Pozdrawiam. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubon Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) tutaj są informacje dotyczące obu imprez http://motozjazd-czestochowa.pl/ http://rajdkatynski.net/108-komunikat-1-13.html Edytowane 13 Marca 2013 przez lubon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 _TT_ , że tak zapytam powitalnia Ciebie nie dotyczy ? Chyba, że o czymś nie wiem 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 my ( ja z tatą ) też lecimy 21go a Węgrzyn po raz kolejny sieje zamęt ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi