LAFAY Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 doloz ta stowke i kup brubecka , w koncu to Twoja dziewczyna , nie ma co sepic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ja nie byłem zadowolony z brubecka, a z lidlowej jestem bardzo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A jest w tym momencie w lidlu ta bielizna? 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Była 10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Na wiosnę/jesień Brubeck Thermo, na lato Brubeck Light, czy jakoś tak. Wersja letnia była w GoSport chyba za 99 za komplet. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A ktoś wie czy jeszcze jest w lidlu?A co sądzicie o bieliźnie 4F? 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A ktoś wie czy jeszcze jest w lidlu? A co sądzicie o bieliźnie 4F? Wejdź na lidl.pl i sprawdź w gazetkach. Jeżeli chodzi o 4F, to nie znam ich produktów, oprócz rękawiczek 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jak Twoja kobieta dotrze do tego tematu i zobaczy że na nej oszczędzasz biada, biada chłopie. Łeb spadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśka7558 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ja w pracy i na moto używam ciuchów Brubeck'a z kolekcji Dry. Jak dla mnie sprawują się bardzo dobrze, bo pracuję w przeciągach i niskich temperaturach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wejdź na lidl.pl i sprawdź w gazetkach. Jeżeli chodzi o 4F, to nie znam ich produktów, oprócz rękawiczek Miałem na myśli to, czy ktoś był w lidlu i czy zostały ostatnie sztuki, jeśli były od 10? Jak Twoja kobieta dotrze do tego tematu i zobaczy że na nej oszczędzasz biada, biada chłopie. Łeb spadnie Przy mojej kobiecie pisałem ten temat Od razu Jej mówiłem, aby brać Brubeck'a, ale powiedziała, że tak dużo ze mną nie jeździ i może wystarczy coś tańszego kupić. Dlatego udałem się do Was o pomoc A coś z allegro w takiej sumie jesteście w stanie polecić? 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderspy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Moja też mówiła że nie będzie że mną latać a teraz z moto nie zsiada na prawdę warto zainwestować w dobre ciuchy żeby dwa razy nie kupować Brubocka mam trzy komplety i nie narzekam a marino na najzimniejsze dni daje radę i jeszcze nigdy w nich nie zamarzłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 a marino na najzimniejsze dni daje radę i jeszcze nigdy w nich nie zamarzłem. Merino nie tylko na zimę, 120 na lato i upał dużo lepsza niż wszystkie syntetyki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbbadoN Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Cześć :-) Używa ktoś może bielizny Spaio? Jakieś opinie? A dokładniej: http://allegro.pl/odziez-termoaktywna-meska-moto-w03-spaio-l-i6137312236.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupaczek_p Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sam używam Brubeck z serii cooler i jestem zachwycony. Po ciężkim treningu kurtka cała mokra, bielizna przepocona, a ciało suche. Sam jestem zimnolubny, więc dla mnie idealnie. Do tego rękawiczki termiczne, kominiarka i skarpety z Brubecka i jest pełny komfort. Dla "Plecaczka" Brubeck Termo. Plecaczek na moto nie pracuje, więc lepiej do dogrzać. Polecam z czystym sumieniem. Jak ktoś mnie złopie na trasie, to chętnie pokażę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ja nadal polecam Icebreaker (i ogólnie wełnę merino). Jednak materiał naturalny nie do pobicia przez wszelkie brubeki, under armory itd (a przetestowałem tego we wspinaczce i trekkingu dziesiątki). Na obecne mega upały Icebreaker Sphere, najcieńsza, najlżejsza i najsuchsza opcja jaka może być w bieliźnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi