koperta4512 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jeśli chcesz odzież uniwersalną to skłaniałbym się ku Redline Outlast, ewentualnie jeśli masz miej pieniędzy to Brubeck Dry. Lepiej jest mieć dwa komplety (jeden na chłodniejsze dni a drugi na cieplejsze) ale uniwersalny też da rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jako firmę bielizny termoaktywnej mogę polecić brubeck'a A znasz jeszcze jakieś inne ?? 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Mam redline outlast. Czasem gdy się zapomnę i mocniej pociągnę potrafi zrobić srrrruuuuuuuu. I szew poleciał... Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzięki za pomoc w wyborze i raczej padnie na brubecka. 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A ja dodam coś od siebie... Bieliznę termoaktywną przerabiam od 10 lat głównie przy trekkingu, nartach i rowerze, próbowałem różnej, od no-name, przez polską (w Piotrkowie jest producent, http://www.sportsimo.com.pl),do dobrej markowej (mam nawet oryginalną koszulkę naszych wojaków z czasów Pustynnej Burzy ). I o ile jeszcze rzeczywiście jakość szwów czasem ma znaczenie (kiedyś poleciały mi całe nogawki w takich trochę grubszych kalesonach), a w niektórych modelach szwy potrafią mocno podrażnić skórę i nawet doprowadzić do bolesnych obtarć, to już w samych materiałach od różnych producentów nie widzę dużej różnicy - funkcjonują bardzo podobnie. Ostatnio kupiłem za 49 zł komplet z HiMountain i póki co nie mam żadnych uwag, spełnia swoje zadanie, wygodna i przyjemna w dotyku. http://www.himountain.pl/odziez/kategorie-odziez/bielizna-odziez/komplet-tec-set-men-1136.html Za tą cenę to naprawdę okazja, zobaczymy ile wytrzyma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dri fit nike do biegania i nie ma lepszej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 potwierdzam, nike rules 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 brubecka Jak robią taką samą bieliznę jak kominiarki to odradzam. Kupiłem sobie getry brubecka z dodatkiem wełny na zimne dni i od razu je zwróciłem... Zwykłe kalesony byłby cieplejsze do nich. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Brubeck w tym momencie może ssać nawet ciuchom z lidla ... niestety stracili tak na jakości że jeju. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Brubeck w tym momencie może ssać może zainwestuję, kilka złotych a ile radości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybcia Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ja również używam bielizny termoaktywnej z lidla crivit czy coś takiego, i jak na moje warunki niczego więcej mi nie potrzeba 0 Cytuj MZ ETZ 150 > Yamaha FZS600 Fazer > Honda CBR 900RR SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Bielizna termoaktywna musi być dopasowana, wtedy spełnia swoje zadanie. Brubeck od czterech lat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstolik Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Jaką bieliznę termoaktywną polecacie w miarę rozsądnej cenie? Polecacie jakieś firmowe rzeczy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Tak na wstępie to jak się mamy zwracać? Jak do faceta czy kobity? W końcu Paweł, czy Maja? Skoro nie wiem jaka płeć to zwrócę się w trzeciej osobie. Czy szukało w googlach? Poczyta, wysili się trochę. Lekturty na conajmniej dwa wieczory ma. Czytając tylko to forum można sporo wniosków wyciągnąć. Edytowane 28 Lipca 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tylko ten wątek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Nawiązując do pierwszego postu w temacie uzywam od 2 lat kominiarki firmy Radical model Silver+. I nie mam zamiaru zmieniać. Zjechała ze mną 3/4 Europy Wschodniej i jakiś tam promil Azji i Afryki. Kurz, piach, szuter, ciepło, zimno Jest genialnie zrobiona z materiału 1 klasa. Jest trwała, świetnie odprowadza pot i przede wszystkim lepiej układa się na głowie i nie "wali" po kilku tygodniach użytkowania na gorących, azjatyckich pustkowiach. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Każdy jest inny i ma inne upodobania. Mam najtańsze, troszkę lepsze a teraz zrobiłem sobie prezent i kupiłem coś innego. Męczą mnie już czarne kolory brubecka nie kupię bo widziałem jak wygląda po normalnym użytkowaniu. Zasada działania wszędzie ta sama więc osobiście będę co jakiś czas sprawdzał coś innego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A mozesz napisac coz to za firma? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbek Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 http://www.redisbad.pl/produkt/koszulka-termoaktywna-husaria,XXL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dokładnie tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 co mnie zdziwiło bielizna termiczna bardzo dobrze się sprawdziła przy 30 stopniach na plusie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nikt widzę nie polecił jeszcze, więc ja czuję się w obowiązku - wełna merino, najlepiej z Icebreaker. Wersja letnia i zimowa. Nie mam wiele doświadczenia na moto, ale już w górach i wspinaczce tak i powiem tylko tyle - merino w bieliźnie jest tym czym goretex w membranach. Raz spróbowałem Icebreaker i już wiem że niczego innego nie chcę. Tak, jest drogi, ale jest tego warty tak jak i Gore jest warte swojej ceny. No i zawsze można poczekać na dobre promocje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 mam auto z klimatyzacją i w upały się męczę , ale mam też busa bez klimatyzacji i bardzo lubię jeżdzić nim z opuszczonymi szybami jest zwyczajnie miło choć ciut wolniej ,jedno jest pewne warto spróbować różnica jest zdecydowana,a co do ceny mam koszulkę za 70 i od żonki prezent za 250 ja różnicy nie widzę,ale miałem wynalazek za 30 zł dramat, w składzie musi być coś choćby mały procent ale sprawdzonego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Siema Zdecydowałem się na zakup bielizny termoaktywnej Brubeck Dirt i jest świetna, ale to koszt około 200 zł za komplet. Teraz mam sprawę do Was, abyście polecili mi jakąś bieliznę termoaktywną dla mojej dziewczyny tak samo uniwersalną jak mój Brubeck, tylko w niższej cenie, około 100 zł? 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Moim zdaniem bielizna z lidla Crivit daje radę.Używam kolejnego kompletu i nie narzekam , fakt że nie uzywałem innych marek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi