Emil Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zastanawia mnie jak wygląda sprawa z ocieplaczami dłoni. Ocieplenie takie dostępne jest w formie dodatkowych rękawiczek, które zakładamy bezpośrednio na dłonie, a następnie docelowe rękawice, to tyle jeżeli chodzi o teorię. Ciekawi mnie jak takie rozwiązanie sprawdza się w praktyce? Czy jazda z takim dodatkowym osprzętem jest komfortowa i swobodna? Czy materiał z jakiego wykonane jest ocieplenie (bawełna, jedwab, poliester) ma znaczenie?Dla mnie rozwiązanie takie ma jedną podstawową zaletę:- Uniwersalniejsze aktualne rękawice, a co za tym idzie brak potrzeby kupowania dodatkowych, drogich rękawic zimowych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 W praktyce da się w tym jeździć, ale komfort spada. Ważne aby dodatkowa rękawiczka wewnętrzna była śliska na zewnątrz i cienka na ile to możliwe. - np. poliestrowy mikropolar wewnatrz i gładki na zewnątrz. Ja się ma rękawice z membraną, to nie można zakładać rękawiczki wewnętrznej z bawełną bo całą oddychalność szlag trafia. No i jak się ma rękawice xtrafit to łatwiej taki zestaw używać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 witam wszystkich :-)Macix możesz jeszcze załatwić coś od Brubecka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pewnie i nie tylko bieliznę jak coś innego też cie interesuje tej firmy to pisz na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Korzysta ktoś z bielizny nie termoaktywnej a dry? Jest to cało roczna bielizna, zimą grzeje, latem odprowadza pot. Proszę napisać jak się sprawuje w lato jak i w zimę. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Hej! Możesz dać namiary na tego Brubecka? Ja ma dół od nich (cooler) i jest w miarę ok. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 jak cos pisz na privie zobaczymy co uda sie zalatwic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzon Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witajcie, Czy ktoś z Was ma doświadczenie z bielizną termoaktywną Radical (http://www.radicalpolska.eu/pl/) i zechce podzielić się swoją opinią? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klakier33 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Potrzebuje dobrej bielizny regulującej temperaturę podczas jazdy. Czy lepiej jak bielizna termoaktywna jest super cienka czy nie? Jakie powinna mieć właściwości i jaki materiał? Co sądzicie o tej? Kosztuje 140 zł. Nie za tanio? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Ja swoją kupiłem w Lidlu na wyprzedaży, teraz nawet nie jestem w stanie stwierdzić jaki to producent ale są całkiem dobre. A kosztowały po 25 zeta za sztukę i nie mogę na nie narzekać więc póki nie spróbujesz to się nie dowiesz. Jak dla mnie warto zaryzykować. Edytowane 9 Marca 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Brubeck załatwia sprawę. Polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ja mam z lidla bieliznę funkcyjną, nic specjalnego, raczej nie polecam. Po prostu kolejna warstwa ciuchów. Klakier jakbyś znalazł coś godnego uwagi to zdawaj relację. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Brubeck DRY - polecam - może być. 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Cześć, ja osobiście posiadam z zadowoleniem: http://allegro.pl/show_item.php?item=5152502670&msg=Obserwujesz+t%C4%99+ofert%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=2588db2f0d2284939d6df5b28ebc72fd553da4b654bb8a05ab6d91f2d6ed1ca0 i polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Co do brubecka to niestety uczucia mam mieszane. gatki popruły mi się dość solidnie w pasie ( bo pas jest klejony a nie szyty czy inna cholera) więc wszędzie latają mi frędzle od dzianiny. Dodatkowo poprzecierały mi się na kolanach ( puściły oczka). Góra trzyma się naprawdę nieźle. Kominiarka za to się rozciągnęła. Także jak widzisz, co przypadek to inny. Na lato wiem, że sprawdza się bielizna Nike Dry czy cuś takiego, ale to Roolanda pytaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Sorry muszę to napisać ... brubeck ssie po same kule! Leci na marce i gówno robi - przynajmniej teraz. Większość rzeczy sprzedaje za granicę pod inną marką. Jeżeli chcesz być na serio bardzo zadowolony z rezultatów bielizny to czeka cię zakup oddzielnej na zimę i na lato. Na lato bardzo polecam nike pro combat dri fit ... góra jak i dół. Mega odprowadza temperaturę, bardzo szybko schnie i masz uczucie cały czas chłodu nawet jak jesteś przepocony na maksa. Na zimę, nike pro combat hyperwarm. Wiem wiem nike itd ale serio robi robotę i to solidną. Uwierz mi, zainwestuj trochę siopki a będzie ci służyć wiele lat ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Graff - używam od kilku ładnych lat podczas karpiowania i szczerze polecam. W tym roku zastosowałem bieliznę do jazdy - rewelacyjnie się spisała podczas jazd w lutym w chłodne dni, podczas ćwiczeń na placyku, gdzie spociłem się nieźle. http://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=seria&id=7&dzial1=7&nr_dz_gl=3〈=pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Graff - używam od kilku ładnych lat podczas karpiowania i szczerze polecam. W tym roku zastosowałem bieliznę do jazdy - rewelacyjnie się spisała podczas jazd w lutym w chłodne dni, podczas ćwiczeń na placyku, gdzie spociłem się nieźle. http://www.graff.cil.pl/katalog.php?mod=seria&id=7&dzial1=7&nr_dz_gl=3〈=pl Fajne tylko cen nie widzę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Fajne tylko cen nie widzę . okolice 100zł na allegro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Fajne tylko cen nie widzę Tak jak napisał kolega powyżej - około 100 pln za sztukę. Jeśli chodzi o produkty Graffa, to polecam sklep REG-PLAST na alledrogo (użytkownik regplast_pl) albo sklep internetowy hunt-fish.eu. Z oboma można wynegocjować lepsze ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cześć Zamierzam kupić bieliznę termoaktywną pod ciuchy tekstylne dla mnie i mojej dziewczyny, oczywiście komplet, koszulka z długim rękawem i spodnie.Jakiej firmy polecacie bieliznę zarazem na ciepłe i chłodne dni? (Podajcie linki na allegro.)Czy jest możliwość kupienia bielizny uniwersalnej? Czyli latem nie będę się w niej pocił a w cieplejsze dni będzie dawała ciepło. 0 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 I może jeszcze Ci kupić? Widzisz, czasy mamy teraz takie - sporo osób chce mieć wszystko podetknięte pod nos jak w niemowlęctwie. Jak najmniej własnego wysiłku o pracy szarych komórek nie wspomnę. Pracuję na łódzkiej uczelni, kolega od 4 (czterech!) lat daje na egzaminie ten sam test. I co sesja mniej więcej połowa polewa na pierwszym terminie, na drugim (zgadłeś - dostają to samo), a niektórym udaje się nawet mieć z tego przedmiotu warunek... Edukacyjnie podążamy po równi pochyłej i to mnie przeraża bardziej niż jakiekolwiek zawirowania polityczne. 4 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Poprosiłem tylko o linki, żadnego przymusu. Prześledziłem już różne tematy i nie znalazłem odpowiedzi, dlatego napisałem własny. Ale widzę, że dla niektórych osób to spory problem wypowiedzieć się na temat. Oczywiście lepiej od razu kogoś posądzić, że czegoś nie zrobił i idzie na łatwizne.Także, dziękuję za spostrzeżenia. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez rudi0018 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj LwG http://www.facebook.com/bizon.moto.klub.koluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Poprosiłem tylko o linki, żadnego przymusu. hmmmm, mnie to: (Podajcie linki na allegro.) raczej zabrzmiało jak rozkaz, no może komenda żeglarska ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jako firmę bielizny termoaktywnej mogę polecić brubeck'a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi