wodniaksc44 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Witam.To moj motocykl w trakcie prac;) dodam wiecej zdjec jak cos znajde.Motocykl bedzie pomalowany cały na czarno rama pozostanie taka jaka jest;) do tego lusterka customowe najmniejsze jakie sie da.i tyle moto do jazdy.Ioczywiscie mocowanie przedniej lampy bo teraz jest tasma;D Edytowane 10 Marca 2013 przez wodniaksc44 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Fajny projekt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Powodzenia przy dalszych pracach, bo jak na razie dla mnie zapowiada się SUPER moto Edytowane 10 Marca 2013 przez Tolo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Kliknij w opcje [Edycja] i napisz coś wiecej na temat Projekt zapowiada się pięknie Jakie planujesz kolory ??? Ja bym pomalował na białą perłę, a bak na czarno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jak dla mnie elegancko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodniaksc44 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Miło ze sie podoba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi