Frager Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, nie wiecie Panowie gdzie mógłbym oddać tylni amortyzator ( Suzuki RM 250 ) aby napompowali mi go azotem ? I jaki koszt tego +/- może być ? Pozdrawiam! LwG 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Ja ostatnio pompowałem koledze w tdm azotem bo chciał sobie dobić z kompresora,lecz miał więcej ciśnienia w amorze niż spręzarce i przyczłapał sie do mnie z opadniętą du.. .Dostał strzała z azotu i od razu wywaliło go w górę.Tylko dowiedz się ile mam tam wpompować bo kolega dostał na oko(kierowca i pasażer). cena? hmmm pińcet :woot: a na poważnie to coś na rozgrzanie w drodze wyjątku Edytowane 9 Marca 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi