Hater Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 WitamA wiec szukam ludzi ktorzy jezdza w stuncie z Łodzi i okolic chcial bym wpasc np na jakis trening i podpatrzec to i owo sam przymierzam sie do zaczecia przygody ze stuntem:P pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 tez bym chetnie popatrzyl i sie czegos nauczyl ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja bym popatrzyła na żywo a nie tylko ja youtube. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Kilka razy w tygodniu ekipa z parapetu jeździ na Della ćwiczyć gumowanie,wystarczy się podłączyć i można oglądać do woliWprawdzie to nie profesjonalny stunt, ale zawsze coś 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrapko Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 W Łodzi jest mocna ekipa stuntowa.Czasami wpadają w kilka bajków na parking tesco na bałutach, z reguły wieczorami. niestety nie znam terminów, a regularności wizyt chyba nie ma. Parę razy widziałem ich popisy i robi to mega wrażenie :)Musisz chyba poszperać w necie żeby coś znaleźć.LwG!A. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 byłam kiedyś na zlocie kolo Rzeszowa i byla nasza łódzka ekipa stuntowa i muszę stwierdzić ze robili wrażenie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 O takich stunterów wam chodzi A tak na prawdę to ta ekipa często jest na Dellu zawsze jak przyjeżdżają to jest na co popatrzeć, bo jeżdżą naprawdę ostro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hater Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 A nie posiada ktos jakiegos kontaku moze do kogos ? nr telefonu gg ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi