Skocz do zawartości

Motomikołajowe Rozpoczęcie Sezonu

Regis

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że tak. Dzisiaj mamy mieć info o kiełbasie (czy mamy firmę, czy grillujemy sami) grupa studentów, którzy chcą animowac czas dzieciakom co chwila również wypytuje o szczegóły, więc oni też będą. Fire show, muzyk i maskotka też mają się zjawić, więc wszystko jest na dobrej drodze. Szkoda tylko, że Bełchatów i Opoczno się terminowo pokrywają, bo dużo osób pewnie tam pojedzie, ale może uda się ich ściągnąć na chwilę zanim wyruszą w drogę ;)

Edytowane przez Koper (wyświetl historię edycji)

Ja bardzo chętnie stawie się 28.04 ma wspólnym grillu :smile: Także można mnie dodać do listy chętnych i obecnych w tym terminie

@edit

Zasypiając wpadł mi pewien pomysł. Może by skontaktować się z organizatorami KTS i podpytać czy nie zostało im jakiś koszulek z imprezy i czy nie podarowaliby ich dla dzieciaków jako nagrody w jakiś konkursach. Z tego co widziałem robią na FB jakieś kiczowate konkursy gdzie do wygrania są właśnie te koszulki.

Edytowane przez BobeQ (wyświetl historię edycji)

Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do

przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś

więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik,

przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce

przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami

bo to jest miłość i pasja

A więc w dużym skrócie:Impreza jest 28 kwietnia w Domu Dziecka nr 2 przy Aleksandrowskiej 137, zapraszamy od 11:00Na miejscu będzie można sobie zakupić kiełbasę, gdyby ktoś zgłodniał.W planie różne atrakcje (przede wszystkim dla dzieciaków) Mam nadzieje, że będzie nas jak najwięcej. Spotkanie potrwa mniej więcej do 15-16, więc jeśli ktoś zaśpi, to nic straconego, a każdy motocyklista jest na wagę złota, więc lepiej wpaść chociaż na chwilę, niż wcale :biggrin: Chciałbym zrobić listę osób, które przyjadą, żeby chociaż wstępnie wiedzieć ilu osób się spodziewać. 

Ad. BobeQ: Dzieciaki w DD nr 2 są raczej młodsze, opcja dobra dla dzieci starszych, których więcej w DD nr 1, nie mam 100% pewności, czy będą i trochę mało czasu zostało, żeby to zorganizować. Ale może na dzień dziecka uda się coś takiego zorganizować ;)1.Koper

1.Koper

2. BobeQ

W końcu będzie okazja poznać kogoś z FŁM :smile: 

Ja narazie się na listę nie wpisuję bo się przeziębiłem, i to w taką pogodę jasna ch.... jeżeli mi do jutra przejdzie to oczywiście jestem ale...

Natomiast mam niewielki worek gadgetów od firmy Aviva ;) jest tam piłka siatkowa 2 piłki plażowe masa kredek, kolorowanek, jakieś inne przybory do rysowania, może nie jest tego za wiele ale zawsze jakieś gifty dla dzieciaków. Więc jeżeli bym się nie wyleczył do niedzieli to może ktoś by do mnie podjechał po woreczek :smile:, a oprócz tego co napisałem jest jeszcze torba z cukierkami ...... 

Mam nadzieje, że będzie nas jutro więcej, niż wynika to z dotychczasowej listy. Trochę byłby wstyd, gdyby maszyn było mniej niż w Moto Mikołaje. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, to dodam, że grill też będzie :biggrin:

OD 11:00 na Aleksandrowskiej 137!

Żeby tylko pogoda dopisała :smile:

Spoko, spoko, pogoda trochę lipa, lekko mokrawo i mało słońca, ale i tak ruszamy do przodu... więc jak ktoś się zastanawia w ten niedzielny, zimny poranek, czy warto jechać, to komunikuję, że warto... W tej chwili jedziemy Ja, Salat, Yumii i Łajza, więc nie odpuszczamy tematu pomimo aury.

Ludziska, kto tylko może: Przyjeżdżać na DD2, Wszyscy tutaj na was czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Już po imprezie, jeszcze siedzimy w DD2 na kawie. Dzieciaki zadowolone, wszyscy jesteśmy zmęczeni, ale gęby uśmiechnięte od ucha do ucha...

Pomimo marnej pogody z rana, wszystko się udało, nawet słońce wyszło...

Chciałem podziękować Elfeti-emu za użyczenie Dominatora :biggrin: Zapomniałem ci powiedzieć, że twój motocykl dostał ksywę, nazwaliśmy go razem z dzieciakami "Borsuk", bo po błocie ryje do przodu. 

Zryliśmy cały trawnik w domu dziecka, ale wychowawcy stwierdzili że teraz będą mogli dzieciakom zrobić zajęcia z ogrodnictwa i będą sadzić rzodkiewki, ogórki itp, więc jak przyjedziemy następnym razem to będzie sałatka :P

Kolejne podziękowania lecą do Aidkka, Kopera, Salata, Łajzy, Młodego, no i reszty uczestników... 

Jak tylko będą zdjęcia, to Salat rzuci na foruma :biggrin: 

Więcej napiszę, jak się wyśpię, bo sorry, ale padamy wszyscy ze zmęczenia :/

Edytowane przez Regis (wyświetl historię edycji)

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-

No dzieciaki nie chciały nas wypuścić. My z Koperem to już praktycznie spaliśmy ze zmęczenia wyjeżdżając a dzieciaki pytały kiedy znów przyjedziemy. Chyba wypada w dzień dziecka :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Aidekk, na Dzień dziecka dostaliśmy ciekawą propozycję, ale o tym to pogadamy na spotkaniu w takzwane "cztery oczy " 

- Regis-

- Airbrush & Tattoo Artist-

-Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-