żółwik Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakuBb Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Hah Dobre towarzystwo widzę tutaj jest Nie mogło być inaczej w sumie. Będzie odpowiedni fundusz, na pewno się przypomnę w sprawie tego co by tu kupić Kawasaki Vulcan 800 Classic też mi się podoba Tylko czy to nie będzie zbyt duży rozrzut z 250 na 700+ ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 siemka :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 powitać Hah Dobre towarzystwo widzę tutaj jest Nie mogło być inaczej w sumie. aa no oczywiście, w trakcie sezonu zapewne się przekonasz co to za dobre towarzystwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral74 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Hah Dobre towarzystwo widzę tutaj jest Nie mogło być inaczej w sumie. Będzie odpowiedni fundusz, na pewno się przypomnę w sprawie tego co by tu kupić Kawasaki Vulcan 800 Classic też mi się podoba Tylko czy to nie będzie zbyt duży rozrzut z 250 na 700+ ? Hej Ja zacząłem od virki 750 jest akurat pozdo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Witaj, 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 siemka, witaj na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi