siwutek Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Chwilowo na szczęście garaż Łask hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam. Mam Hondę CB450s i oczywiście uszkodzone sprzęgło rozrusznika. Pytanie, czy jest tu na forum ktoś kto dałby radę mi pomóc i określić się na kiedy byłoby to gotowe? Pozdrawiam 0 Cytuj Take LSD, jump into sea waves and pretend dolphin. Strony WWW - www.kotyna.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 najpierw powitalnia panie Michale , w przeciwnym wypadku nikt nie będzie z panem rozmawiał 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Generalnie u mnie warszatcie jesli robie cos od reki to prosze klienta żeby poczekał sobie gdzies na zewnątrz tudziez udał sie na spacer i wrocił powiedzmy za godzine wiąże sie z tym że patrzenie na rece jak i odopowiadanie co chwila na pytania bardzo rozprasza ,pozatym raz trzeba podjesc do moto z prawej strony za chwile z lewej i człowiek ciagle "potyka" sie o klienta. jesteś Paweł jutro u siebie (od której do której)? jakby bardzo nie lało bym podjechał to byś mi ustawił tylne zawieszenie i pokazał BMW, zdjęcia to nie to samo Edytowane 21 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Od 9 do 12 ,moze i dłużej jak coś to dzwoń 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 dzięki Paweł za ustawienie jest lepiej. wtedy za bardzo "falowałem" wiszę ps. już mówiłem, ale ładna ta Twoja BMK'a 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Kaczmarek Łukasz. Serwis motocykli i skuterów Motocykle, Motorowery, Skutery Kom.: 505 031 185 95-100 Zgierz, Łęczycka 34a +(prostowanie felg, wymiana opon) POLECAM!!! Edytowane 23 Września 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny15 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam! Chciałbym wymienić tłok w swojej crfie i szukam jakiegoś dobrego i w miarę taniego serwisu. Poleci ktoś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda143 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja serwisowałem motorek w off road i jestem bardzo zadowolony. Podejście do sprawy bardzo konkretne i dużo mnie nie kosztowało. Off road na zarzewskiej .polecam] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja mogę nie tyle polecić, co powiedzieć że dwa razy skorzystałem z usług TIM Moto Center na ul. Inflanckiej 8. Raz pod koniec lipca 2012 diagnostyka silnika - mapy zapłonu, kompresja itp oraz dziś wymiana tylnej gumy. Złego słowa nie powiem. Delikatne upusty od cen nominalnych.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kaczmarek Łukasz. Serwis motocykli i skuterów Motocykle, Motorowery, Skutery Kom.: 505 031 185 95-100 Zgierz, Łęczycka 34a +(prostowanie felg, wymiana opon) POLECAM!!! Łukasza też mogę szczerze polecić. Oj narobił się przy moim złomku. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaboss800 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam www.bb-service.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 doloze swoje 3 grosze : Łukasz ze ZGierza - jesli masz moto dosc leciwe to mozna zawiezc do niego ..jesli cos nie wyjdzie to mniejsze koszty ) Wg mnie u niego zero profeski i moto wyjechalo ujebane w smarach . Zreszta gdzies mi sie obijala o uszy fajna ksywka Łukasza ..nie wiem czy jest odpowiednia do reklamy serwisu Serwis Brzeziny : nie polecam ..zero terminowosci ..oddalem raz na wymiane rozrzadu i po wielu telefonach gdzie mnie sciemniano odnosnie serwisu pofatygowalem sie osobiscie ..i co ..okazalo sie ze mojego moto nie ma na warsztacie a jest w ...POznaniu ..nikt nie raczyl mnie poinformowac ..do tego wrocil z obitym bakiem ..naszarpalem sie z nimi co niemiara . Pawel z Aleksa - hmm..jak narazie tylko podstawowy serwis u niego - moto oddane czysciutkie i pachnące .Zawsze terminowo .Nic grubszego nie robilem wiec sie nie wypowiem .Jedno co moge powiedziec to to ze mistrzostwem swiata bylo jak podjechal po moje moto w niedziele jak stalo na kapciu i zabral na serwis .Wielki szacun Pawel . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Ja polecam serwis mojego kumpla "Gucia"na Smugowej 24. Jest to co prawda warsztat głównie samochodowy ale motocykle, szczególnie te starsze nie są mu obce. właściciel sam ma japońskiego weterana i kosmicznie przerobioną MZ. Specjalizacją jest elektryka i alarmy, ale ustawienia gaźników, wymiany płynów i uszczelniaczy itp. drobiazgi robi szybko i tanio. Generalnie robi wszystko nie tylko przy japońcach ale i przy demoludach. Sam mu często pomagam i korzystam z jego narzędzi i miejsca naprawiając swoje sprzęty.Nie jest może super szybko ale za to solidnie i niedrogo Posiada też przyczepę do przewozu motocykli Podaję namiar Gut Automotive Ul Smugowa 24 Łódź 608761141 Michał Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Kozulec (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Witam. Ja osobiście serwisuję się w Głownie w Firmie Mr-motors. Chłopaki mają czysty i dobrze wyposażony warsztat. Są pasjonatami "pełną gębą" Na miejscu mają sklep z częściami (mają ich naprawde sporo). W swojej ofercie mają też ciuchy i kaski na moto. Nigdy nie miałem o nich złego zdania. Z właścicielem można się bez przeszkód dogadać. Serwisując się u nich dostaję rabat na ciuchy i akcesoria. Podobno podejmują się renowacji zabytków (wiem, że jeden z właścicieli jest kolekcjonerem). Mogę ich polecić... MR MOTORS Głowno ul Łódzka 4 95-015 Głowno. Tel./fax 042 710 76 11 Mobile: 513 18 53 57, 502 77 88 57 e-mail: sklep@mr-motors.pl Edytowane 27 Listopada 2012 przez Robert_GPZ500 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja serwisuję moją djablice(R1) u Roberta "Killera" z Tuszyna polecma. Poprzednio kawcie też tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1992 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Adam a gdzie w tuszynie ma r6 w ciezkim stanie i potrzebuje kogos kto spojrzy na nia .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jak znajde namiary to prześle ci smska http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1992 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 ok...dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja serwisuję moją djablice(R1) u Roberta "Killera" z Tuszyna polecma. Poprzednio kawcie też tam Ma może hamownie? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Hamowni nie ma.Chyba korzysta z tej w rut-marze. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez ADAMOS (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Ja polecam serwis "Gut Automotive" na Smugowej 24 w Łodzi. Robi praktycznie wszystko zarówno przy motocyklach współczesnych jak i weteranach i demoludach. Specjalizacją jest elektryka w tym również alarmy do motocykli. Michał,czyli właściciel i mechanik w jednym jest czynnym motocyklistą i moim kumplem od wielu lat. Solidny i niedrogi. Posiada przyczepę do przewozu motocykli. Polecam Tel.608761141 Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Kozulec (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek74 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Polecę Ci Piotrka, mechanik "nie firmowy" jak to mówią, tylko chłopak ma swój warsztat i narzędzia, pracuje na własny rachunek. Ma dobre podejście, krótkie terminy i fachową pomoc, a przy tym atrakcyjne ceny. Będziemy go tutaj reklamować niedługo w formie oficjalnej. Zgłoś się na PW jakby co, podam Ci jego numer. Witam Możesz podać numer do mechanika Piotrka . Potrzebuje naprawić Cagive River 500 . Pozdrawiam Czarek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam Czy ktoś z szanownego grona ujeżdża jakąś bemkę serii R boxera? chodzi mi konkretnie o regulację wtrysków , czy Ci koledzy z Głowna zajmują się bejcami ? posiadam ją od niedawna i jest niby wszystko ok. ale wolałbym to przejrzeć , co by nie było niespodzianek. pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja latam GSem.Jak ci nie za daleko do Aleksandrowa Ł. to zapraszam 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi