dani_recens Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie wiem czy ktoś pisał o Fazerach i Thundercatach ale najlepszy mechanik do tych motocykli w Łodzi to tzw Wojtas który chyba urodził się na tych motocyklach i wie jak zrobić wszystko i do tego tanio. Serdecznie Polecam a znaleźć go można na forum fazera ale piszcie w privie to podam namiary 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 wojtas od fazerów to ten z pabianic tak?? Ja serwisuje moto u jakubka i jestem zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 wojtas od fazerów to ten z pabianic tak?? Tak to właśnie ten 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Tak to właśnie ten ale tam załapać na wolny termin to z rocznym wyprzedzeniem ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bez przesady Jak dzwoniłem to miał aż za dużo wolnego chyba bo problemów z wepchnięciem mnie w terminy nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 termin a co to jest? tak jak ktoś od nas podjedzie i kojarzę motonga to rzucam wszystko i yyy... ide na herbatę no i do roboty chyba nie czekacie zbyt długo? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zachwalamy Cię JAKUBKO wszędzie gdzie możemy razem z xantonem !! Naprawdę jesteście wraz z Karolem rewelacyjni !! a co do wspominanego STUNT-EXu to lepiej abym się nie wypowiedziała... bo ja wyrywna w słowach jestem a wyrażać się mi nie wypada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dziekuje za ciepłe słowa ewa ps AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! zapraszam wszystkich http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jutro wpadam na cukierki i kawe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 a co do wspominanego STUNT-EXu to lepiej abym się nie wypowiedziała... bo ja wyrywna w słowach jestem a wyrażać się mi nie wypada Pisz śmiało jakie masz do mnie zastrzezenia bo nie wiem o co chodzi.Jak dobrze pamiętam to w twojej CB na poczekaniu wymieniałem tylko olej z filtrem. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Niestety ale i na mnie przyszła pora, nigdy nie serwisowałem moto poza przeglądami więc nie mam doświadczenia. Mój problem opisałem tutaj. Próbowałem sam znaleźć zwarcie lecz bez skutku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pisz śmiało jakie masz do mnie zastrzezenia bo nie wiem o co chodzi.Jak dobrze pamiętam to w twojej CB na poczekaniu wymieniałem tylko olej z filtrem. moze na poczekaniu zalales oliwy z oliwek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja tam na pierwszy serwis w życiu (motocyklowy oczywiście) wybrałem STUNT-EX i nie mam powodów do narzekania. Mam zupełnie odmienne odczucia tzn. wszystko szybko i na temat - czyt. Polecam. Jedyny minus: trochę daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrowski Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja polecam firmę Moto-Gut, do niedawna mieścili się w Zgierzu na Zagajnikowej 8, obecnie przenoszą się do Łodzi na Smugową koło Wydziału Komunikacji (nie pamiętam dokładnie adresu, ale Smugowa nie jest długa i warsztat jest tam tylko jeden). Bardzo fajne, indywidualne podejście do klienta, właściciel siedzi w motocyklach od lat, więc zna się na rzeczy no i ma przystępne ceny. Przy okazji, jeśli ktoś ma samochód to robią tam też instalacje gazowe i elektrykę (ja nie mam, więc nic o tym nie powiem). Niezły, ale znacznie droższy, jest TIM Motocenter na Inflanckiej. Może to wynika z tego, że mają jeszcze sklep, salon motocykli i takie tam . Tak czy inaczej, na oba te miejsca nie mogę nic złego powiedzieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selerowa Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Również polecam serwis TIM na Inflanckiej. Od 3 lat serwisuje się tam ja z moją suzi i mój Facet z hondą i nie mamy powodów do niezadowolenia. Ostatnio jak Honda poszła do profii na programowanie kluczyka do stacyjki to dziwnym trafem zaginęła jej podkładka pod kufer i tablice rej obłożyli ramką reklamującą bez żadnego pytania czy mogą - trochę chamsko się zachowali. Wrażenie takie, że nie szanują klienta i wiadomo drogo jak to w autoryzowanym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jakubko jak u Ciebie z włoskim sprzętem? Można przyjeżdżać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 to ja zadam przewrotne pytanie: który punkt usługowy z ww dopuszcza, aby użytkownik uczestniczył przy serwisie motocykla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja serwisuje tylko i wyłącznie u siebie w garażu przez co dopuszczam się do uczestniczenia przy tym. Odpowiadając trochę na powyższe pytanie zadam pytanie,a jak serwisującemu zachce się kupkę tez będziesz przy tym chciał uczestniczyć. Po pierwsze uczestniczenie wynika tylko z niedowierzania a skoro niedowierzasz nie zostawiaj tam moto,po drugie co chcesz zobaczyć skoro się nie znasz,wniosek stąd że oddajesz komuś w ręce moto i uwierz nie jest fajnie pracować jak cały czas ktoś Ci się patrzy na ręce i kręci pod nogami obserwując każdy Twój ruch. Nie pisze tego zgryźliwie tylko wiem coś o tym bo w życiu nieraz miałem takie obserwacje zza pleców 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A to widzieliście? Trzeba mieć takiego mechanika, któremu można zaufać. Ja nie mam problemów dać 2oo w ręce MadPawła z Alexa. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Generalnie u mnie warszatcie jesli robie cos od reki to prosze klienta żeby poczekał sobie gdzies na zewnątrz tudziez udał sie na spacer i wrocił powiedzmy za godzine wiąże sie z tym że patrzenie na rece jak i odopowiadanie co chwila na pytania bardzo rozprasza ,pozatym raz trzeba podjesc do moto z prawej strony za chwile z lewej i człowiek ciagle "potyka" sie o klienta. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 ja swój moto serwisuję u Kuby jest to bardzo dobry mechanik , sumienny i terminowy no i nie jest tak wymagający jak inni ze muszę w czasie serwisowania wychodzić na zewnątrz. Każdy ma swoje wymagania , ja z serwsu u Kuby jestem bardzo zadowolony i polecam go wszystkim znajomym bo wiem że się na nim nikt nie zawiedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja byłem po raz pierwszy u Kuby, mój moto akurat postał trochę u niego, bo czekaliśmy na klamoty z allegro, jak by było wszystko na miejscu, to pewno Kuba by sie szybciej wyrobił. Wymienił uszczelkę, wałek rozrządu, wyregulował gaźniki, ogólnie już od siebie, przejrzał motocykl, zaizolował jakiś goły przewód, nawet nie wiem od czego , coś tam jeszcze z kierą walczył , myślałem że zajmuje się naprawą motocykli raczej nowszych ale i z moim LTD też sobie poradził, będąc tam zauważyłem że motocykle różnej maści i różnym wieku tam do niego przyjeżdżają, wiec trochę pojecie chyba musi mieć o tym co robi , no i do człowieka też ma jakieś takie swojskie podejście, nie jak przykładowo pewien jegomość, mechanik który mi powiedział że on takich staroci nie naprawia, takie wiekowe motocykle to sie złomuje, nie naprawia.., cóż ja akurat gustuje w starych motocyklach , a Kuba oblukał sprzęta, podwinął rękawy i moja stara Kawa śmiga , nawet zapraszał na ponowną wizytę, bo olej w silniku też jest chyba nie najświeższy, trzeba by go wymienić.., pojadę 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 czyli Kuba trafia również do wąskiego grona użytkowników, a wiadomo że aby być konkurencyjnym należy zapewnić to czego szuka Klient 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 czyli Kuba trafia również do wąskiego grona użytkowników, a wiadomo że aby być konkurencyjnym należy zapewnić to czego szuka Klient Wódkę i grilla ;P 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Wódkę i grilla ;P lubię takie akcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi