Regis Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Co prawda swoją maszynę serwisuję sam, jednak z braku Wakuometrów będę musiał zlecić ustawienie gaźników komuś innemu... Jest jakiś porządny magik od starych 34mm Keihinów w Łodzi ?? 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Stuntex Paweł da radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jurek z Brzezin też ogarnia dość dobrze temat i chyba jest w tym gronie najstarszym wyjadaczem w tym roku przeprowadził mi duży serwis i jestem jak najbardziej zadowolony Polecam numer mogę podać na PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 zebys sie nie zdziwila jak ci odpadna......Masz Xjtkę dawaj do mnie. Przerobiłem tych sprzętów że masakra heheheh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 dajcie nr do jurka z brzezin , albo kogoś kto niedrogo podejmie się wymiany sprzęgła w xj , kumplowi się skończyło i boi się oddać do serwisu , bo nie ile będzie bez moto 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Polecam rowniez serwis z Brzezin.Pan Jurek jest kompetentny i kitu nie wcisnie.Robilem u niego kilka razy i bylem w pelni zadowolony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ja oddałem na żeligowskiego i szczerze nie wiem czy nie będę żałował. Umówiłem się jakieś 2-3 tygodnie temu, oddałem w czwartek, tak aby w piątek naprawili i mimo obietnicy informowania w razie problemów sam musiałem dzwonić i wypytywać. Okazało się, że moto nie bedzie gotowe na piątek tylko na pn... rozumiem wszystko ale po to zostawiam numer telefonu, żeby mnie sami informowali. Także weekend bez moto... obym w poniedziałek go odebrał bo majówka...Dam znać moją opinię jak odbiorę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Również polecam serwis w Brzezinach - p. Jurek mega sympatyczny i pomocny gość, a chłopaki w serwisie nie jakieś bananowce, tylko normalni i przede wszystkim solidni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja oddałem na żeligowskiego i szczerze nie wiem czy nie będę żałował. Umówiłem się jakieś 2-3 tygodnie temu, oddałem w czwartek, tak aby w piątek naprawili i mimo obietnicy informowania w razie problemów sam musiałem dzwonić i wypytywać. Okazało się, że moto nie bedzie gotowe na piątek tylko na pn... rozumiem wszystko ale po to zostawiam numer telefonu, żeby mnie sami informowali. Także weekend bez moto... obym w poniedziałek go odebrał bo majówka...Dam znać moją opinię jak odbiorę.A więc moja opinia na temat Motopublica na plus! Jakby nie ten czas tylko... ale wiadomo sezon się dopiero co rozpoczął i chłopaki ręce pełne roboty! Fachowe podejście to mi się podobało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Co do terminow - tu masz kontakt bezposredni: http://motocykle-lod...r/204-madpawel/ , tu stronke: http://www.stunt-ex.pl/ i jest tam telefon. Robi szybko, daje znac o problemach jesli takowe sie pojawia. Tyle od siebie moge powiedziec. Potwierdzam i polecam 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegotka Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Siemka, zna ktoś może serwis który zna sie na maszynach typu supermoto, cross, enduro(chodzi o single)? Bo potrzebuje dobry zakład gdzie wymienią mi łańcuch rozrządu i luz na zaworze ssącym. Cenna żeby też była przyzwoita:)Z góry dzięki za namiary. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 http://motocykle-lodz.pl/user/204-madpawel/ cały temat jest o serwisach 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegotka Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 http://motocykle-lod...r/204-madpawel/ cały temat jest o serwisachWiem o tym ale głównie są to serwisy do maszyn sportowych lub szosowo-turystycznych a ja szukam specjalisty bo wiem że nie każdy się zna na takich silnikach albo za to się bierzę. Do stunt-ex dzwoniłem i powiedzieli że nie robią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A co masz do roboty ze Paweł nie chce???? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegotka Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wymiana rozrządu i ustawienie luzów zaworowych, ewentualnie regulacja i czyszczenie gaźnika. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 szukaj namiarów na Roberta "Killera" z Tuszyna albo na Jacka Hardego (ostatnio serwis w Aleksandrowie albo Konstantynowie) namiarów niestety nie posiadam, ale obaj to MISTRZOWIE od singli cross i enduro (zresztą byli zawodnicy i mechanicy teamów wyścigowych) - DRZeta to dla nich ptyś z kremem do kawy ;)a jak nie znajdziesz to jedź do Motopubliki na Żeligowskiego i pytaj o Rogala - wiele lat mordował DRZetę 400E, więc myślę że serwisowo też dadzą radę. 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegotka Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Do motopubliki oddwałem, ale Rogal tego nie robił mimo że był tylko gość z serwisu i średnio byłem zadowolony, ale chyba zawdzownię. A zna ktoś serwis w konstantynowie prze ul.NIesięcin 81A? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Do motopubliki oddwałem, ale Rogal tego nie robił mimo że był tylko gość z serwisu i średnio byłem zadowolony, ale chyba zawdzownię. A zna ktoś serwis w konstantynowie prze ul.NIesięcin 81A?Ja znam oddałem tam pierwszy motor Virago 535 do regulacji i przeglądu i byłem zadowolony jak pojechałem już Virago 1100 to troszkę cenę mi sypnęli i musiałem zrezygnować z ich usług a teraz serwisuje się u Kuby na Drewnowskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Auto - u Kuby na DrewnowskiejMoto - jeszcze gwarancja więc przymusowo Rut-Mar + we własnym zakresie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Moto - jeszcze gwarancja więc przymusowo Rut-MarCóż, chyba należy współczuć serwisu bo jak wynika z przypadku mojego i kilku kolegów, serwisowanie w RutMarze gwarantuje jedynie masę nerwów, straconego czasu i kasy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Cóż, chyba należy współczuć serwisu bo jak wynika z przypadku mojego i kilku kolegów, serwisowanie w RutMarze gwarantuje jedynie masę nerwów, straconego czasu i kasy.Nie są jacyś najlepsi spece - to fakt. Ale wszystko mam zrobione na ten sam dzień albo na następny, więc nie narzekam na czas serwisowania. Ekipa mnie zna i ja ją, więc tym bardziej mam wszystko od ręki i często wcisną mnie nawet jak stoją moto. Ale możliwe, że to kwestia tego, że kupiłem tam moto + ciuchy + kask. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ale wszystko mam zrobione na ten sam dzień albo na następny, więc nie narzekam na czas serwisowania. Ekipa mnie zna i ja ją, więc tym bardziej mam wszystko od ręki i często wcisną mnie nawet jak stoją moto. Ale możliwe, że to kwestia tego, że kupiłem tam moto + ciuchy + kask.No to pozazdrościć... ale i tak wychodzi na to, że to nie jest serwis godny polecenia. Jak sam napisałeś robią bo znają i sprzęt tam kupiłeś, a co z resztą bikerów? Właśnie ich bike`i spadają na 2, 3, 4-ty plan bo trzeba robić znajomemu?I jeszcze pytanko, odbierając moto masz możliwość/wiedzę aby sprawdzić, że na 100% "masz zrobione"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 I jeszcze pytanko, odbierając moto masz możliwość/wiedzę aby sprawdzić, że na 100% "masz zrobione"?Nie jestem żadnym fachowcem i szczerze powiedziawszy już napisałem wcześniej, że nie są to super fachowcy. Mam problem z tylnim hamulcem i nie wiedzą co jest z brali się za naprawę już 3 x. Nie chcę tego komentować. Mogę ich za to polecić ze względu na szybkość wykonywania usług i jeśli ktoś ma coś nieskomplikowanego z czym trzeba jechać na serwis to poleciłbym właśnie Rut-Mar - żeby gdzie indziej moto nie stało tydzień czy dwa. Moja maszyna stała tam max 2 dni (i to dlatego, że uznałem iż nie będę jej potrzebował i nie muszą się spieszyć). Co do napraw/serwisu gwarancyjnego - czekam aż przyjdą części, jadę i albo mam od ręki albo na następny dzień. Znasz innego mechanika, który robi w takim czasie? A np na zmianę oleju czy wyważanie koła nie potrzeba mi mega speca bo to raczej każdy dysponujący sprzętem jest w stanie zrobić.Reasumując - polecam Rut-Mar jeśli chodzi o czas wykonywania usług, ale jeśli chodzi o skomplikowane diagnozy radzę omijać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie jestem żadnym fachowcem i szczerze powiedziawszy już napisałem wcześniej, że nie są to super fachowcy. Mam problem z tylnim hamulcem i nie wiedzą co jest z brali się za naprawę już 3 x. Nie chcę tego komentować. Mogę ich za to polecić ze względu na szybkość wykonywania usług i jeśli ktoś ma coś nieskomplikowanego z czym trzeba jechać na serwis to poleciłbym właśnie Rut-Mar - żeby gdzie indziej moto nie stało tydzień czy dwa. Moja maszyna stała tam max 2 dni (i to dlatego, że uznałem iż nie będę jej potrzebował i nie muszą się spieszyć). Co do napraw/serwisu gwarancyjnego - czekam aż przyjdą części, jadę i albo mam od ręki albo na następny dzień. Znasz innego mechanika, który robi w takim czasie? A np na zmianę oleju czy wyważanie koła nie potrzeba mi mega speca bo to raczej każdy dysponujący sprzętem jest w stanie zrobić.Reasumując - polecam Rut-Mar jeśli chodzi o czas wykonywania usług, ale jeśli chodzi o skomplikowane diagnozy radzę omijać.Aidekk, żeby było jasne- nic do Ciebie nie mam ani do tego gdzie serwisujesz moto - to Twoja sprawa. Ale z Twojej odpowiedzi wynika, że nie masz pewności czy zostało zrobione. Poza tym takie szybkie naprawianie ale po 3 razy w serwisie to ja mam w nosie.Nie dyskutujmy już o tym, nie ma sensu robić tu offtopa. Podsumuję jedynie, że moim zdaniem żaden sprzęt nie zasługuje na wizytę w rutmarze (no chyba, że robią tam znajomi znajomych mechaników itd.) Jak ktoś chce konkretnych argumentów i historii to zapraszam na priv. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Mojemu bratu tez tam zj***li moto ...nie dosc ze przy transporcie porysowali i połamali to jeszcze kolo musial z laptopem szukac jak naprawic sprzet a byl to mtx 80 stary :> 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi