ffojtus Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 nie lepiej kupić zamiennik ?:> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 a jaka jest ta dzwignia aluminium czy stal ?Raczej stal, ale ręki sobie nie dam uciąć...nie lepiej kupić zamiennik ?:>Nie mam kasy na zamienniki, części do Buella nie są tanie niestety... Pospawam i będzie gitara. 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 to jezeli stal to na kolumny u mojego koleszki mozna to pospawac.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Blisko skrzyżowania ulic Tomaszowskiej i Kolumny w stronę Matki Polki taki facet spawa aluminium. Mogę go polecić, pospawał mi set do Hondy CBR i było elegancko A i wydaje mi się, że ta dźwignia jest aluminiowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Macie jakiś kontakt do tego spawacza na Kolumny? 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 no zgadzam się że pewnie ciężko o części do takiej maszyny, ale zamienniki mają to do siebie że drogie nie są Przykładowo na alledrogo za podnóżek do horneta zapłaciłem ok 40zł, gdzie w salonie hondy wołali prawie 500zł :> No ale cóż, jako że nie wiem jak z częściami do Buelli, to się nie będę odzywać :> Daj znać jak wyszło spawanie ;> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 mam ale musieli bysmy tam podjechac razem bo takto wiecej zaplacisz a jak ja tam bede to cena bedzie jak dla mnie wiec z 40% nizsza.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja za spawanie seta zapłaciłem chyba 30 złotych:PAle nie wiem, czy z XJ600 mówimy o tym samym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 byku raczej mowimy o zupelnie kim innym.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 TiM na Inflanckiej. Same plusy- terminowo, sensownie i bez wciskania kitu. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja to co dam radę to w garażu , a poważniejsze sprawy to jak na razie w Justynowie na Daszyńskiego, oczywiście dotyczy to małych chinoli, bardzo możliwe, że inne moto też naprawiają.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ja polecam Michała z Pabianic 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja to co dam radę to w garażu , a poważniejsze sprawy to jak na razie w Justynowie na Daszyńskiego, oczywiście dotyczy to małych chinoli, bardzo możliwe, że inne moto też naprawiają.... seb-moto ta firma się nazywa czy jakoś tak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 seb-moto ta firma się nazywa czy jakoś tak?Dokładnie, drugi punkt i sklep na Rzgowskiej w Łodzi mają... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dokładnie, drugi punkt i sklep na Rzgowskiej w Łodzi mają... Ja u nich moto kupowałem. Jak miałem na gwaranci to jeździłem do nich na serwis. Gościu który wziął moje nawet ruszyć nie umiał. Jak odebrałem, to przejechałem kilka km i miałem silnik w oleju. Wlali za dużo oleju i uszczelkę pod głowicą wywaliło. Zaworów też nie umieli wyregulować, bo strasznie dzwoniły http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dokładnie, drugi punkt i sklep na Rzgowskiej w Łodzi mają...Niewiem jak ty ale ja byłem raz i nigdy więcej dużo moich znajomych też . Co najwyżej nie Sebmoto tylko Złodziejmoto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Niewiem jak ty ale ja byłem raz i nigdy więcej dużo moich znajomych też . Co najwyżej nie Sebmoto tylko ZłodziejmotoDla tego napisałem wcześniej że tylko wtedy gdy sam nie jestem w stanie sobie poradzić, druga sprawa do Justynowa mam kilka kilometrów, więc nawet gdybym musiał pchać, raz niestety musiałem, to nie ma tragedii, po trzecie drożej przykładowo jest w Dolko i jak dla mnie zbyt daleko... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dla tego napisałem wcześniej że tylko wtedy gdy sam nie jestem w stanie sobie poradzić, druga sprawa do Justynowa mam kilka kilometrów, więc nawet gdybym musiał pchać, raz niestety musiałem, to nie ma tragedii, po trzecie drożej przykładowo jest w Dolko i jak dla mnie zbyt daleko...Może i drożej ale 3 skuterami tam wyjeżdżałem zawsze zadowolony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Może i drożej ale 3 skuterami tam wyjeżdżałem zawsze zadowolonyJa na Justynów też nie narzekam, naprawy robi tam ojciec właściciela sklepu, ale jak to w życiu bywa, zawsze się znajdzie ktoś niezadowolony, w Dolko fakt są fachowcy, ale jak pisałem wcześniej, nie odpowiada mi lokalizacja, pomijając kwestie cen... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja skuter serwisowalem w liberty motorsa kawusie narazie w kawasaki w zgierzu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja skuter serwisowalem w liberty motorsTak z ciekawości to ile cenią w liberty za serwis? Skuter 2t czy 4t?Ja chciałem tam oponę wymienić to mi 120zł powiedzieli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tak z ciekawości to ile cenią w liberty za serwis? Skuter 2t czy 4t?Ja chciałem tam oponę wymienić to mi 120zł powiedzieli 120?? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Ja w swoim skuterze wymieniłem oponę i wentyl za 5 zeta kilka kroków od mojego domu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a kawusie narazie w kawasaki w zgierzu.byłem tam na regulacji zaworów pod koniec sezonu i odniosłem pozytywne wrażenia (w przeciwieństwie do poprzedniego serwisu kawasaki w Rudzkiej Górze) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 salon kawy w zgierzu również polecam. przyzwoity właściciel (podchodzi profesjonalnie i kulturalnie [co najważniejsze] do sprawy) i porządny młodszy za ladą siedzi, wypisując papierki właściciel robi jak dla siebie (przynajmniej mi tak robił, ale to pewnie dlatego, że od niego moto kupiłem ). a na poważnie - widać, że chce zrobić [i robi] ładnie i fachowo. no i to, o czym wspomniałem.. ta kultura w zgierskim salonie kawy - nie wszędzie tak niestety jest. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka1976 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam, Ja serwisuję motocykl w Brzezinach u Jurka. Polecam jego sklep nieopodal rynku w Brzezinach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi