MaDDoggY Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 11 godzin temu, ro6ert napisał: Też korzystałem z tego serwisu, też polecałem, ale w zeszłym roku Inventec pozbył się części serwisowej, a mechanik Kol. Piotrek poszedł "na swoje". Chyba, że znowu coś się zmieniło? Nic się nie zmieniło, kolega Piotrek jest na swoim i nawet już skorzystałem z jego usług Z czystym sercem mogę go polecić. Jeśli ktoś potrzebowałby na niego namiary służę pomocą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 To możesz podrzucić adres, gdzie teraz ma warsztat. 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 2 godziny temu, Lucass napisał: To możesz podrzucić adres, gdzie teraz ma warsztat. to kolega magneto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ale gdzie ma warsztat ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Hej, kogo polecicie? pacjent: Honda CB1000R choroba rozpoznana: wymiana uszczelnień lag+olej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Motorwings:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ja byłem u Tomka profesjonalnie szybko i przyjemnie polecam https://www.facebook.com/MotoKomisariat-Weźmiemy-Twój-motocykl-na-dołek-1007485532792832/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 13 minut temu, Mikado33 napisał: Ja byłem u Tomka profesjonalnie szybko i przyjemnie polecam https://www.facebook.com/MotoKomisariat-Weźmiemy-Twój-motocykl-na-dołek-1007485532792832/ Też zdecydowanie polecam Tomka:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Delikatnie odkopię temat, ponieważ pojawiają się podobne pytania i widać nowe warsztaty w okolicach. Może zmieniły się jakieś preferencje? Idzie zima więc gdzie serwisujecie? 😎 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 U siebie w garażu, czasami na blacie w kuchni.Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) u @Kastomek w serwisie Edytowane 6 Grudnia 2020 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Zależy gdzie moto się rozkraczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi