gompka Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Czego nie umiem sam zrobić, to robię w Motopublice na Obywatelskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Czego nie umiem sam zrobić, to robię w Motopublice na ObywatelskiejA to co umiesz sam na olechowie 😀 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 I co z opiniami na temat warsztatu na Wolczanskiej? Robil ktos, cos tam? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 I co z opiniami na temat warsztatu na Wolczanskiej? Robil ktos, cos tam?U pajacyka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Pajacyk, Gumofilc, pare razy w goscia cos kupowalem. Moze rzeczywiscie cos w tym jest, ze jest "przemadrzaly", ale poprosze o jakas merytoryczna opinie, glownie na temat warsztatu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Jeśli chodzi o pajacyka to motocyklista i chłopak znający się na robocie A czy to on czy nie to już inna sprawa, teraz na każdej ulicy są serwisy i pseudo serwisy ! Na wolczanskiej jest jeszcze Krakowiak może doprecyzuj wolczańska ile? Edytowane 5 Marca 2017 przez wielebny67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Polecam Łukasza Proca i Grand Motorbike Garage w Kansas. Przyjeżdża Vanem do Łodzi po motocykl i odwozi pod dom, w cenie naprawy. Już kilka motocykli u niego robiłem i zawsze pełne zadowolenie :-) Ceny raczej niższe niż w Łodzi a chłopak zna sie na rzeczy. Przy okazji wizyty można obejrzeć piękne oldtimery w warsztacie. Teraz niedawno była Osa :-) 3 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Fakt. Ciężko w okolicy o lepszego speca. A jak ktoś ma bliżej do Pabianic to Piotrek z Inventecu jest równie dobrym specem. Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ja polecam Motocyklowe Centum Serwisowe na Łagiewnickiej 131 Piotrek mega gość i ogromna wiedza doświadczenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Gdyby ktoś szukał metalizacji próżniowej, to mogę polecić na ul.Tęczowej 5 w Łodzi - oddałem odbłyśnik reflektora i mam lepszy jak nowy, moja Aprilka wreszcie ma światło z przodu Ogólnie, nałożenie "chromu" na plastik - polecam. Człowiek naprawdę solidnie to robi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek9108 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Powiedzcie mi, w którym warsztacie znajdę ogarniętego mechanika, który mógłby pojechać ze mną obejrzeć motocykl i przy okazji nie zedrze ze mnie dużej kasy za taką usługę? Najlepiej jak najszybciej (czytaj ten weekend). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 https://www.facebook.com/tomasz.szewczyk.9638?fref=tsgadaj z nim, ogarnia sprawę lepiej niż nie jeden "mechanik" 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Jeśli nie potrzebny stricte mechanik to mogę pomóc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Panowie a z doświadczenia jak wygląda przegląd motocykla w serwisie? Widzę różne ceny 60, 100, 200 czy tą kwotę płaci się za wiedzę mechanika czy to jest później tak, że jak coś robię ze znalezionych rzeczy to zawiera to się w tej cenie? Sory za głupie pytanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Niestety nie, płacisz tylko za czas i wiedzę Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Chociaz wydaje mi sie ze ktorys z serwisow w Lodzi mial tak ze jak po zakupie serwisowales u nich moto to odliczali ta kwote ktora wzieli za doradztwo przy zakupie. Ale nie pamietam ktory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akamutos Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Hej Czy możecie polecić jakiś warsztat ogarnięty w tematyce Suzuki VS600/800, gdzie pomagają w oględzinach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Chociaz wydaje mi sie ze ktorys z serwisow w Lodzi mial tak ze jak po zakupie serwisowales u nich moto to odliczali ta kwote ktora wzieli za doradztwo przy zakupie. Ale nie pamietam ktory Kumpel mówił, że coś takiego to w MotorWings chyba robią, i takie oględziny coś koło stówki jak nie więcej. Dodatkowo to jeszcze dostajesz listę rzeczy (z 30 podpunktów, jakieś A4) co jest w jakim stanie i czy potrzebna jest ingerencja (grubość tarcz hamulcowych, klocków, stan bieżnika opon, napędu etc). Ogólnie przydatna rzecz przed sezonem jak i w trakcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Obiecałem dać info gdy sprawa zostanie doprowadzona do końca, zatem przyzwoitość nakazuje dotrzymać słowa. Dziś sprzęt został odebrany. Reklamacja pozytywnie załatwiona. To cieszy, mimo, iż długo to trwało to usterka została usunięta. Sprzęt chodzi dobrze, mimo zimna można już jeździć. Pozdrawiam! Kasuję wpis - serwis zachował się bardzo porządnie, z przeprosinami i nawet propozycją rabatu. To dobre podejście - możliwość porozumienia. Zatem pozdrawiam i cieszę się z takiego obrotu sprawy. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Enlil (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSM Pabianice Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Obiecałem dać info gdy sprawa zostanie doprowadzona do końca, zatem przyzwoitość nakazuje dotrzymać słowa. Dziś sprzęt został odebrany. Reklamacja pozytywnie załatwiona. To cieszy, mimo, iż długo to trwało to usterka została usunięta. Sprzęt chodzi dobrze, mimo zimna można już jeździć. Pozdrawiam! Kasuję wpis - serwis zachował się bardzo porządnie, z przeprosinami i nawet propozycją rabatu. To dobre podejście - możliwość porozumienia. Zatem pozdrawiam i cieszę się z takiego obrotu sprawy. Dzięki serdecznie za sprostowanie. LwG Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. 1 Cytuj http://SklepMotocyklowyPabianice.pl Sklep i serwis motocyklowy INVENTEC ul. Warszawska 72 Pabianice tel: 42-215-77-77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primer Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Czy możecie polecić warsztat gdzie ogarną yamahę FJR? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ja swoją robiłem tej zimy w Fazi Moto i jestem zadowolony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaratusztra Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja dzisiaj odebrałem swojego fazera od Pawła ze Stunt-ex.Miałem do roboty mycie i synchro gaznikow, naciag i smarowanie łancucha, wymiana klockow na tyle.Koszt z częsciami 350zł.Jestem mega zadowolony Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez zaratusztra (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ospl Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ja polecam Motocyklowe Centum Serwisowe na Łagiewnickiej 131 Piotrek mega gość i ogromna wiedza doświadczenie Ja się na nich zawiodłem. Jak sprawdzali mi luzy zaworowe to zamiast wymienić mi uszczelkę od pokrywy zaworów to założyli starą i uszczelinili jakąś pianką... Chętnie bym za tę uszczelkę zapłacił, nie lubię prowizorki :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ja się na nich zawiodłem. Jak sprawdzali mi luzy zaworowe to zamiast wymienić mi uszczelkę od pokrywy zaworów to założyli starą i uszczelinili jakąś pianką... Chętnie bym za tę uszczelkę zapłacił, nie lubię prowizorki :/ Byłeś u nich z reklamacją? Tlumaczyli się jakoś? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi