tomahouk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Lubią zębatki tylnej nie dokręcić po wymianie kpl. napędu także może być niespodzianka w trakcie jazdy Edytowane 27 Marca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Wydaje mi się, że kolega mówi o TIM Mototocenter . Będziemy lada dzień z nimi współpracować, opinie krążą dobre 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Roberto-pol72 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam ma ktoś może nr tel do Pawła z STUNTEX bo zgubiłem wizytówkę Dobra mam nie aktualne Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl
gary Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dobra mam nie aktualneTo aktualne na 90% znajdziesz tu: http://lmgtfy.com/?q=stunt-ex+aleksandrów+kontakt# 1 Cytuj
RUDY 600 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 witam szukam Wojtasa który zajmuje się YAMAHAMI podobno jest gościu super robi moto w łodzi macie jakiś namiar tele.lub adres z góry DZIĘKUJE 0 Cytuj
jarek1704 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Na rewolucji już nie ma warsztatu Pawła ,Mi kiedyś robił moto jak jeszcze był na gdańskiej zapłaciłem 250 za robotę ale i tak nie naprawił tak jak powinno być .Jeszcze przy mnie wszedł gość który kupił u niego jakąś część która nie pasowała i chciał oddać lub wymnienić ale nie chciał jej przyjąć i jeszcze przy mnie go opi..i kazał wypier... Także ja do niego juz napewno nie wrócę.Serwisowałem sie w Hondzie na włókniarzy i moge spokojnie polecic tylko nie słuchać chłopaków w biurze bo oni to najlepiej by wymienili pół motoru tylko gadac z mechanikami.Teraz sie przenieśli jeszcze nie byłem w nowym miejscu. 0 Cytuj
malymike86 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Hehe a ja swój pierwszy przegląd na 300km robiłem dzisiaj na Rzgowskiej u Seba. Sympatyczny człowiek, doradził, poopowiadał, popluł sobie w brodę, że nie zamówił do sprzedaży Junaków RS bo zapitala podobno . Ogólnie nie mam zastrzeżeń 0 Cytuj
domo00 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Polecam Grand Motorbike Garage - Łukasz Proc Konstantynów Łódzki. https://www.facebook.com/GMGSerwis Zarówno zimowanie jak i serwis. 0 Cytuj
gregorek Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Serwisowałem sie w Hondzie na włókniarzy i moge spokojnie polecic tylko nie słuchać chłopaków w biurze bo oni to najlepiej by wymienili pół motoru tylko gadac z mechanikami. To tak jak ja. W nowej siedzibie jeszcze nie byłem, ale na Włókniarzy parę razy. Największym gadułą to jest tam szef, ale mechanicy naprawdę spoko i znają się na robocie (zwłaszcza ten który jeździ starą Hondą XL Dakar, nie pamiętam imienia). 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przeglądając posty, zarówno te z 2011 jak i najnowsze - o stunt ex same pozytywy (tak jak kiedys tak i teraz) Zastanawiam się jeszcze nad Nastapolem - mam do nich b. blisko, serwisuje i robię u nich renówkę ale nie wiem czy warto wysyłać do nich honde varadero. Ma ktoś jakieś doświadczenia z motocyklami w Nastapolu, lub ewentualnie bezpośrednio z podwykonawcą Nastapolu na ich terenie (ostatnie głosy o nastapolu widziałem z 2011/12 roku, może coś się zmieniło ? ) Co do serwisow mam b. zle wspomnienia z autoryzowanych serwisow samochodowych z moim Renault (jedno wielkie złodziejstwo, oszustwo i brak poczuwania się do jakiejkolwiek odpowiedzialności za 100-300% większą cenę, taki kraj). Choć wyżej widzę ze kontaktujecie się bezpośrednio z mechanikami z Hondy? Da się jakoś porządnie zrobić za porządną cenę ? 0 Cytuj
GerwazyGRACZ Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 A co sądzicie o serwisie motopublica, mam tam niedaleko i chętnie wysłucham opinii na ich temat. 0 Cytuj
Rebel Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Już pisałem tutaj, że to chyba jeden z najsłabszych punktów w LDZ. Wydziarany Ziutek w sklepie wymądrza się choć nie wie nawet o czym mówi, serwis jakość taka sobie, kumplowi robili zawory w Hornecie to wysmarowali cały silnik jakimś czarnym gównem co nie chce się zmyć, komus tam innemu ciemnotę wciskali przedłużając naprawę. Jeśli chodzi o wyważanie kół - tylko statyczne. Ze swojej strony polecam Gościa w Adamowie (ale długo trwa bo koleś robi jeszcze gdzieś na etacie, ale jest bardzo dokładny i przejrzy ci pędzidło dokładnie), Miśka z Motorłynksów i Liberty - ale zależy na kogo się trafi. 0 Cytuj Live slow!!!
Mariusz Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja natomiast jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Motopublica. "Wydziarany Ziutek" ze sklepu całkiem dobrze się zna na swojej pracy, ofercie rynkowej itd. Serwis? Moim zdaniem wszystko bardzo ok. Serwisowałem u nich kilka motocykli i będę kolejne. Więc jak widać: kwestia punktu widzenia. 0 Cytuj
gary Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja ze swojej strony dziękuję (pozytywnie) Mateuszowi i Michałowi z Motorwings, za wczorajszą gościnę w serwisie, chęć i gotowość pomocy oraz ciekawy wykład n.t. napędu i konserwacji łańcucha! XJtkę w 2014 też robił Michał i wszystko śmiga do tej pory (mam kontakt z nabywcą). Jeśli kol. Michał nadal będzie "reperował" w Motorwings to TDMka, pójdzie tam na nowy sezon. 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Wojtas z okolic Tuszyna, łebski gość, nie będę wymieniał z imienia ale niektórzy "serwisanci" dzwonią do niego z pytaniem "co to może być" albo "Wojtek pomóż" chłopak nigdzie sie nie reklamuje, nie jest przyklejony do żadnego sklepu a roboty ma w ch*j. O czymś to świadczy, serwis czysty, nowoczesny sprzęt. Zainteresowanym podam namiar na pw. Edytowane 1 Września 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Magnes93 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Dobry serwis w Zgierzu? Ktoś, coś? Ja ze swojej strony moge jedynie ewentualnie polecić http://www.cukierski-auto-hol.pl/ , obsługują też Łódź, a przy okazji mają swój warsztat. Korzystałem jak potrzebowałem transportu po tym jak sprzęt odmówił posłuszeństwa. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Magnes93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Magnes lec do stunt-ex do aleksandrowa.a jak nie chcesz na kolach to zadzwon do pawła i w dobrych pieniadzach zabierze moto i po naprawie odstawi.ja ostatnio korzystalem z takiej obslugi i moto zostalo mi dostarczony nawet umyte;)) polecam 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja natomiast jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Motopublica. "Wydziarany Ziutek" ze sklepu całkiem dobrze się zna na swojej pracy, ofercie rynkowej itd. Czy się zna czy nie to nie wiem, ale chciałem kupić szczękowca i oglądałem tam garnki, Schuberth C3 którego wczęsniej nie brałem pod uwagę jednak mnie zauroczył, ale nie kupiłem go bo okazało się, że produkują go tylko w białym kolorze, a takiego nie lubię. Kilka dni później kupiłem go w czarnym kolorze w Motorwings... 0 Cytuj
grafi24 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie a może wiecie coś na temat punktu znajdującego się na ul. Kolumny, jeśli mnie pamięć nie myli to nazywa się on Fazi Moto. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 podobno lipa w ch*j i ceny z kosmosu, ktoś z forum tam był i odradzał 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
grafi24 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dobrze wiedzieć, mam blisko a potrzebuje u siebie wyregulowac luz zaworowy i pomyślałem ze nie będę musiał daleko prowadzić . 0 Cytuj
przemo2310 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 Fazi moto, to mechanik z Moto Moto, Robert, który przeszedł na swoje. Zawsze się cenił, ale opinie miał dobre, sam miałem na wiosnę się do niego zgłosić, ale jeszcze u niego nic nie robiłem, więc nie mam opinii. 0 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja proponuję używać tych warsztatów co mają przeszkolenie serwisowe oraz radość w sercu z tego co robią. Gburowatość oraz chęć dorobienia się to przeciwnik dobrego efektu. A z drugiej strony to dlaczego mechanicy biorą od 80 zł za godzinę. To jest jakaś cena z kosmosu, kto tyle zarabia w Polsce? 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2016 A z drugiej strony to dlaczego mechanicy biorą od 80 zł za godzinę. To jest jakaś cena z kosmosu, kto tyle zarabia w Polsce? Ktoś kto jest specjalistą w swojej dziedzinie i jego wiedza i umiejętności są warte tyle, że inni są skłonni taką kwotę zapłacić. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi