Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lubią zębatki tylnej nie dokręcić po wymianie kpl. napędu także może być niespodzianka w trakcie jazdy

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wydaje mi się, że kolega mówi o TIM Mototocenter . Będziemy lada dzień z nimi współpracować, opinie krążą dobre ;)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam ma ktoś może nr tel do Pawła z STUNTEX  bo zgubiłem wizytówkę 

Dobra mam nie aktualne

Edytowane przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji)

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam szukam Wojtasa który zajmuje się YAMAHAMI podobno jest gościu super robi moto w łodzi macie jakiś namiar tele.lub adres z góry DZIĘKUJE  

Opublikowano

tel. 792 735 362

Opublikowano

Na rewolucji już nie ma warsztatu Pawła ,Mi kiedyś robił moto jak jeszcze był na gdańskiej zapłaciłem 250 za robotę ale i tak nie naprawił tak jak powinno być .Jeszcze przy mnie wszedł gość który kupił  u niego jakąś część która nie pasowała i chciał oddać lub wymnienić ale nie chciał jej przyjąć i jeszcze przy mnie go opi..i kazał wypier... Także ja do niego juz napewno nie wrócę.Serwisowałem sie w Hondzie na włókniarzy i moge spokojnie polecic tylko nie słuchać chłopaków w biurze bo oni to najlepiej by wymienili pół motoru tylko gadac z mechanikami.Teraz sie przenieśli jeszcze nie byłem w nowym miejscu.

Opublikowano

Hehe a ja swój pierwszy przegląd na 300km robiłem dzisiaj na Rzgowskiej u Seba. Sympatyczny człowiek, doradził, poopowiadał, popluł sobie w brodę, że nie zamówił do sprzedaży Junaków RS bo zapitala podobno ;). Ogólnie nie mam zastrzeżeń :smile:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwisowałem sie w Hondzie na włókniarzy i moge spokojnie polecic tylko nie słuchać chłopaków w biurze bo oni to najlepiej by wymienili pół motoru tylko gadac z mechanikami.

To tak jak ja. W nowej siedzibie jeszcze nie byłem, ale na Włókniarzy parę razy.

Największym gadułą to jest tam szef, ale mechanicy naprawdę spoko i znają się na robocie (zwłaszcza ten który jeździ starą Hondą XL Dakar, nie pamiętam imienia).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeglądając posty, zarówno te z 2011 jak i najnowsze - o stunt ex same pozytywy (tak jak kiedys tak i teraz)  :smile:

Zastanawiam się jeszcze nad Nastapolem - mam do nich b. blisko, serwisuje i robię u nich renówkę ale nie wiem czy warto wysyłać do nich honde varadero. Ma ktoś jakieś doświadczenia z motocyklami w Nastapolu, lub ewentualnie bezpośrednio z podwykonawcą Nastapolu na ich terenie (ostatnie głosy o nastapolu widziałem z 2011/12 roku, może coś się zmieniło ? )

Co do serwisow mam b. zle wspomnienia z autoryzowanych serwisow samochodowych z moim Renault (jedno wielkie złodziejstwo, oszustwo i brak poczuwania się do jakiejkolwiek odpowiedzialności za 100-300% większą cenę, taki kraj).

Choć wyżej widzę ze kontaktujecie się bezpośrednio z mechanikami z Hondy? Da się jakoś porządnie zrobić za porządną cenę ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co sądzicie o serwisie motopublica, mam tam niedaleko i chętnie wysłucham opinii na ich temat. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już  pisałem tutaj, że to chyba jeden z najsłabszych punktów w LDZ. Wydziarany Ziutek w sklepie wymądrza się choć nie wie nawet o czym mówi, serwis jakość taka sobie, kumplowi robili zawory w Hornecie to wysmarowali cały silnik jakimś czarnym gównem co nie chce się zmyć, komus tam innemu ciemnotę wciskali przedłużając naprawę. Jeśli chodzi o wyważanie kół - tylko statyczne. Ze swojej strony polecam Gościa w Adamowie (ale długo trwa bo koleś robi jeszcze gdzieś na etacie, ale jest bardzo dokładny i przejrzy ci pędzidło dokładnie), Miśka z Motorłynksów i Liberty - ale zależy na kogo się trafi.

Live slow!!!

Opublikowano

Ja natomiast jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Motopublica. "Wydziarany Ziutek" ze sklepu całkiem dobrze się zna na swojej pracy, ofercie rynkowej itd. Serwis? Moim zdaniem wszystko bardzo ok. Serwisowałem u nich kilka motocykli i będę kolejne. Więc jak widać: kwestia punktu widzenia. 

Opublikowano

Ja ze swojej strony dziękuję (pozytywnie) Mateuszowi i Michałowi z Motorwings, za wczorajszą gościnę w serwisie, chęć i gotowość pomocy oraz ciekawy wykład n.t. napędu i konserwacji łańcucha! 

XJtkę w 2014 też robił Michał i wszystko śmiga do tej pory (mam kontakt z nabywcą). Jeśli kol. Michał nadal będzie "reperował" w Motorwings to TDMka, pójdzie tam na nowy sezon.

Opublikowano (edytowane)

Wojtas z okolic Tuszyna, łebski gość, nie będę wymieniał z imienia ale niektórzy "serwisanci" dzwonią do niego z pytaniem "co to może być" albo "Wojtek pomóż" chłopak nigdzie sie nie reklamuje, nie jest przyklejony do żadnego sklepu a roboty ma w ch*j. O czymś to świadczy, serwis czysty, nowoczesny sprzęt. Zainteresowanym podam namiar na pw.

Edytowane przez kosmaty (wyświetl historię edycji)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Dobry serwis w Zgierzu? Ktoś, coś? :smile: 
Ja ze swojej strony moge jedynie ewentualnie polecić http://www.cukierski-auto-hol.pl/ , obsługują też Łódź, a przy okazji mają swój warsztat. Korzystałem jak potrzebowałem transportu po tym jak sprzęt odmówił posłuszeństwa.

Edytowane przez Magnes93 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Magnes lec do stunt-ex do aleksandrowa.a jak nie chcesz na kolach to zadzwon do pawła i w dobrych pieniadzach zabierze moto i po naprawie odstawi.ja ostatnio korzystalem z takiej obslugi i moto zostalo mi dostarczony nawet umyte;)) polecam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja natomiast jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Motopublica. "Wydziarany Ziutek" ze sklepu całkiem dobrze się zna na swojej pracy, ofercie rynkowej itd.

Czy się zna czy nie to nie wiem, ale chciałem kupić szczękowca i oglądałem tam garnki, Schuberth C3 którego wczęsniej nie brałem pod uwagę jednak mnie zauroczył, ale nie kupiłem go bo okazało się, że produkują go tylko w białym kolorze, a takiego nie lubię. Kilka dni później kupiłem go w czarnym kolorze w Motorwings...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie a może wiecie coś na temat punktu znajdującego się na ul. Kolumny, jeśli mnie pamięć nie myli to nazywa się on Fazi Moto.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, mam blisko a potrzebuje u siebie wyregulowac luz zaworowy i pomyślałem ze nie będę musiał daleko prowadzić .

Opublikowano

Fazi moto, to mechanik z Moto Moto, Robert, który przeszedł na swoje. Zawsze się cenił, ale opinie miał dobre, sam miałem na wiosnę się do niego zgłosić, ale jeszcze u niego nic nie robiłem, więc nie mam opinii.

Opublikowano

Ja proponuję używać tych warsztatów co mają przeszkolenie serwisowe oraz  radość w sercu z tego co robią:moto:  :moto: 

Gburowatość oraz chęć dorobienia się to przeciwnik dobrego efektu. A z drugiej strony to dlaczego mechanicy biorą od 80 zł za godzinę. To jest jakaś cena z kosmosu, kto tyle zarabia w Polsce?

large.593303dbf0906_NapisthebeginerR.jpg.d8326e9181116ec3f6b8722b716ec5c8.jpg

Opublikowano

A z drugiej strony to dlaczego mechanicy biorą od 80 zł za godzinę. To jest jakaś cena z kosmosu, kto tyle zarabia w Polsce?

Ktoś kto jest specjalistą w swojej dziedzinie i jego wiedza i umiejętności są warte tyle, że inni są skłonni taką kwotę zapłacić.