Lili Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A czemu nie polecasz off road? Ja tam z Małą już dwa razy byłam i było oki. Co prawda za drugim razem troche się naczekałam, ale Panowie informowali mnie co jak i dlaczego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 to uwazaj zeby nie powymieniali czegos dodatkowo a potem nie kazali za to zaplacic!! pomijam juz to ze moje moto stoi tam ponad miesiac!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja się zawsze konkretnie umawiam co robimy i mniej więcej za ile. No Mała też tam długo stała za drugim razem, ale zrobili wszystko i z tego co się orientuje to dużo nie wzieli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja tez sie konkretnie umawialem i co z tego....... wyszlo jak wyszlo........ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Może trzeba być kobietą? xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, a wydaje mi się, że ten temat jest najbardziej zbliżony: http://www.groupon.pl/deals/lodz/rutmar-lodz/721734?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_236&a=407 [*] 75 zł zamiast 150 zł za kompleksowy przegląd skutera, [*] 199 zł zamiast 600 zł za kompleksowy przegląd motocykla. W ramach przeglądu skutera otrzymasz: - wymianę oleju (silnikowego i przekładniowego), - kontrolę pracy silnika, układu zawieszenia, układu hamulcowego oraz ewentualną regulację, - przesmarowanie linek, - kontrolę oświetlenia, - sprawdzenie stanu akumulatora, - kontrolę układu napędowego, - nasączenie olejem filtra powietrza, - kontrola świecy zapłonowej i kompresji cylindra, - dokręcanie śrub i nakrętek, - sprawdzenie stanu opon. Przegląd motocykla obejmuje: - sprawdzenie stanu klocków (przód i tył), - sprawdzenie napędu (naciąg łańcucha), - przesmarowanie napędu, - sprawdzenie filtra powietrza, - sprawdzenie stanu płynu hamulcowego, - sprawdzenie stanu płynu chłodniczego, - sprawdzenie stanu opon, - wymianę płynu hamulcowego, - wymianę płynu chłodniczego, - sprawdzenie łożyska główki ramy, - sprawdzenie oświetlenia, - sprawdzenie stanu akumulatora, - dokręcenie śrub i nakrętek. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 od dwóch sezonów serwisuje moto w serwisie TIM Chmielewscy na Inflanckiej 8. Panowie mają obok komisu i sklepu z akcesoriami super fachowych mechaników! Ceny konkurencyjne i co ważne, niepotrzebnie z człowieka nie zdzierają pieniędzy przy wszelkich naprawach Terminy też krótkie :> Na miejscu przy pierwszej naprawie panowie zakładają wam 'książeczkę serwisową' dokumentującą WSZYSTKO co było u nich robione. Dobra rzecz przy odsprzedaży, a goście mogą (jako fachowcy) dodatkowo poręczyć za stan i historię waszego sprzętuJa też tam jeżdżę, byłam dwa razy, ale żadnej książeczki serwisowej mi nie dali http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 możesz tam podjechać w każdej chwili i o takową poprosić Oni papiery, rachunki i inne że tak powiem dowody opieki nad Twoim motocyklem i tak zachowują, więc jak podjedziesz i powiesz, że Ty to Ty, to sprawdzą ów wyciąg, wyrobią Ci książeczkę i od razu uzupełnią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A dzięki za informację. Podjadę kiedyś. Faktycznie, że świstki dotyczące naprawy u nich były. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ...a ja siódmy sezon, czyli od zakupu serwisuję w Uhma-Bike w Warszawie - kiedys w Piasecznie ale się przenieśli. Zawiodłem się kiedyś na łódzkim dilerze Yamah, a, ze z usług Uhma-Bike jestem zadowolony, to w myśl powiedzenia o kurze znoszącej złote jaja, nie szukam innego bo to się zawsze mści. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 W tym sezonie: Stunt-ex - jak na razie i suzi i yamka smigaja i zastrzezen co do serwisu nie mam 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Moj brat robił w RUT-Marze kiedys enduro honde 80-tke to koles z laptopem ją składał bo nie wiedziłał jak i jeszcze mu cos tam uszkodzili 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja kiedyś cbr50 serwisowałem w seb-moto na rzgowskiej. Ale mnie trochę zdenerwowali, raz jak dałem i moto do serwisowania to nie dość że koleś który serwisował nie umiał ruszyć moją cbr50. Jak odebrałem to zawory strasznie cykały i po kilku km zaczął wychodzić olej z pod głowicy, patrze na bagnet a tam za dużo oleju Teraz sam serwisuje i wszystko ładnie jeździ Natomiast jak mam jakieś problemy z jawką to robi mi Radzikkk z forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 a ja jak juz mowilem wczesniej nokomu nie polecam serwisu OFF ROAD na zarzewskiej kretacze i partacze !!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 a ja jak juz mowilem wczesniej nokomu nie polecam serwisu OFF ROAD na zarzewskiej kretacze i partacze !!!!!!!! Co oni ci znowu zrobili?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Osobiscie dokonuje wszystkich napraw i regulacji sam no chyba ze synchronizacja to juz potrzebuje sprzetu Wtedy wiem ze moja Suzi ma najlepsza opieke medyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 wymienili uszelke po klawiatura bo cieklo i powymiane nie cieknie a leje sie wszedzie!!!!! tacy z nich fachowcy !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 wymienili uszelke po klawiatura bo cieklo i powymiane nie cieknie a leje sie wszedzie!!!!! tacy z nich fachowcy !!!może nie zrozumieli o co Ci chodzi http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif będę ich unikać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif tak na wszelki wypadek 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 No ja się do nich niedługo zgłoszę w celu założenia crash padów Mam nadzieję, że będzie oki tak jak do tej pory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 zebys sie nie zdziwila jak ci odpadna...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabłona-e30 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Gdzie się serwisujecie?w domu 0 Cytuj Admin: Nie przesadzaj z wielkością sygnatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 w domutwój serwis polega tylko na dolewaniu oleju 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mogę wszystkim polecić madPawła (stunt-ex.pl) w Aleksandrowie, dobre ceny, szybko i dobrze. Robiłem u niego gaźniki (rano odstawiłem motocykl, po południu odebrałem) jakiś czas temu. Efekt - wcześniej moto nie chciało iść więcej jak 195km/h, teraz osiąga 215km/h i czuć, że jeszcze chce trochę iśćDzisiaj odebrałem tylne koło (napraw opony i wymiana łożysk) - wczoraj się umawiałem. Do tego fajna atmosfera i konkretne podejście do klienta. Co do Rut-maru - brat odstawił 3 tygodnie temu motocykl na zrobienie zaworów, wymianę uszczelki pod klawiaturą, wymianę świec, płynu w sprzęgle. Moto miało być zrobione w przeciągu tygodnia. Sam jak pisałem wcześniej nie miałem z nimi problemu. I okazuje się, że to nie pierwszy raz kiedy chłopaki mają problemy z terminami. No cóż zobaczymy, czy i jak zrobią motocykl. Podejrzewam, że wszystko będzie ok, ale jednak takie przeciąganie to duży minus. Szkoda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Szukam kogoś kto mi pospawa złamaną dźwignie od biegów. Znacie kogoś takiego, kogo możecie polecić?? 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 a jaka jest ta dzwignia aluminium czy stal ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi