Lili Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A czemu nie polecasz off road? Ja tam z Małą już dwa razy byłam i było oki. Co prawda za drugim razem troche się naczekałam, ale Panowie informowali mnie co jak i dlaczego. 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 to uwazaj zeby nie powymieniali czegos dodatkowo a potem nie kazali za to zaplacic!! pomijam juz to ze moje moto stoi tam ponad miesiac!!! 0 Cytuj
Lili Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja się zawsze konkretnie umawiam co robimy i mniej więcej za ile. No Mała też tam długo stała za drugim razem, ale zrobili wszystko i z tego co się orientuje to dużo nie wzieli. 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ja tez sie konkretnie umawialem i co z tego....... wyszlo jak wyszlo........ 0 Cytuj
Lili Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Może trzeba być kobietą? xD 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, a wydaje mi się, że ten temat jest najbardziej zbliżony: http://www.groupon.pl/deals/lodz/rutmar-lodz/721734?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_236&a=407 [*] 75 zł zamiast 150 zł za kompleksowy przegląd skutera, [*] 199 zł zamiast 600 zł za kompleksowy przegląd motocykla. W ramach przeglądu skutera otrzymasz: - wymianę oleju (silnikowego i przekładniowego), - kontrolę pracy silnika, układu zawieszenia, układu hamulcowego oraz ewentualną regulację, - przesmarowanie linek, - kontrolę oświetlenia, - sprawdzenie stanu akumulatora, - kontrolę układu napędowego, - nasączenie olejem filtra powietrza, - kontrola świecy zapłonowej i kompresji cylindra, - dokręcanie śrub i nakrętek, - sprawdzenie stanu opon. Przegląd motocykla obejmuje: - sprawdzenie stanu klocków (przód i tył), - sprawdzenie napędu (naciąg łańcucha), - przesmarowanie napędu, - sprawdzenie filtra powietrza, - sprawdzenie stanu płynu hamulcowego, - sprawdzenie stanu płynu chłodniczego, - sprawdzenie stanu opon, - wymianę płynu hamulcowego, - wymianę płynu chłodniczego, - sprawdzenie łożyska główki ramy, - sprawdzenie oświetlenia, - sprawdzenie stanu akumulatora, - dokręcenie śrub i nakrętek. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Patrycja Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 od dwóch sezonów serwisuje moto w serwisie TIM Chmielewscy na Inflanckiej 8. Panowie mają obok komisu i sklepu z akcesoriami super fachowych mechaników! Ceny konkurencyjne i co ważne, niepotrzebnie z człowieka nie zdzierają pieniędzy przy wszelkich naprawach Terminy też krótkie :> Na miejscu przy pierwszej naprawie panowie zakładają wam 'książeczkę serwisową' dokumentującą WSZYSTKO co było u nich robione. Dobra rzecz przy odsprzedaży, a goście mogą (jako fachowcy) dodatkowo poręczyć za stan i historię waszego sprzętuJa też tam jeżdżę, byłam dwa razy, ale żadnej książeczki serwisowej mi nie dali http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
ffojtus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 możesz tam podjechać w każdej chwili i o takową poprosić Oni papiery, rachunki i inne że tak powiem dowody opieki nad Twoim motocyklem i tak zachowują, więc jak podjedziesz i powiesz, że Ty to Ty, to sprawdzą ów wyciąg, wyrobią Ci książeczkę i od razu uzupełnią 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A dzięki za informację. Podjadę kiedyś. Faktycznie, że świstki dotyczące naprawy u nich były. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
JAREK-XJR Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ...a ja siódmy sezon, czyli od zakupu serwisuję w Uhma-Bike w Warszawie - kiedys w Piasecznie ale się przenieśli. Zawiodłem się kiedyś na łódzkim dilerze Yamah, a, ze z usług Uhma-Bike jestem zadowolony, to w myśl powiedzenia o kurze znoszącej złote jaja, nie szukam innego bo to się zawsze mści. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
x10d Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 W tym sezonie: Stunt-ex - jak na razie i suzi i yamka smigaja i zastrzezen co do serwisu nie mam 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long
bleft-style Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Moj brat robił w RUT-Marze kiedys enduro honde 80-tke to koles z laptopem ją składał bo nie wiedziłał jak i jeszcze mu cos tam uszkodzili 0 Cytuj Bleft-Style
Olo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Ja kiedyś cbr50 serwisowałem w seb-moto na rzgowskiej. Ale mnie trochę zdenerwowali, raz jak dałem i moto do serwisowania to nie dość że koleś który serwisował nie umiał ruszyć moją cbr50. Jak odebrałem to zawory strasznie cykały i po kilku km zaczął wychodzić olej z pod głowicy, patrze na bagnet a tam za dużo oleju Teraz sam serwisuje i wszystko ładnie jeździ Natomiast jak mam jakieś problemy z jawką to robi mi Radzikkk z forum 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 a ja jak juz mowilem wczesniej nokomu nie polecam serwisu OFF ROAD na zarzewskiej kretacze i partacze !!!!!!!! 0 Cytuj
Lili Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 a ja jak juz mowilem wczesniej nokomu nie polecam serwisu OFF ROAD na zarzewskiej kretacze i partacze !!!!!!!! Co oni ci znowu zrobili?? 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Osobiscie dokonuje wszystkich napraw i regulacji sam no chyba ze synchronizacja to juz potrzebuje sprzetu Wtedy wiem ze moja Suzi ma najlepsza opieke medyczna 1 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 wymienili uszelke po klawiatura bo cieklo i powymiane nie cieknie a leje sie wszedzie!!!!! tacy z nich fachowcy !!! 0 Cytuj
bloodletter Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 wymienili uszelke po klawiatura bo cieklo i powymiane nie cieknie a leje sie wszedzie!!!!! tacy z nich fachowcy !!!może nie zrozumieli o co Ci chodzi http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif będę ich unikać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif tak na wszelki wypadek 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
Lili Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 No ja się do nich niedługo zgłoszę w celu założenia crash padów Mam nadzieję, że będzie oki tak jak do tej pory 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 zebys sie nie zdziwila jak ci odpadna...... 0 Cytuj
jabłona-e30 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Gdzie się serwisujecie?w domu 0 Cytuj Admin: Nie przesadzaj z wielkością sygnatury!
Olo Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 w domutwój serwis polega tylko na dolewaniu oleju 0 Cytuj
Mawet Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Mogę wszystkim polecić madPawła (stunt-ex.pl) w Aleksandrowie, dobre ceny, szybko i dobrze. Robiłem u niego gaźniki (rano odstawiłem motocykl, po południu odebrałem) jakiś czas temu. Efekt - wcześniej moto nie chciało iść więcej jak 195km/h, teraz osiąga 215km/h i czuć, że jeszcze chce trochę iśćDzisiaj odebrałem tylne koło (napraw opony i wymiana łożysk) - wczoraj się umawiałem. Do tego fajna atmosfera i konkretne podejście do klienta. Co do Rut-maru - brat odstawił 3 tygodnie temu motocykl na zrobienie zaworów, wymianę uszczelki pod klawiaturą, wymianę świec, płynu w sprzęgle. Moto miało być zrobione w przeciągu tygodnia. Sam jak pisałem wcześniej nie miałem z nimi problemu. I okazuje się, że to nie pierwszy raz kiedy chłopaki mają problemy z terminami. No cóż zobaczymy, czy i jak zrobią motocykl. Podejrzewam, że wszystko będzie ok, ale jednak takie przeciąganie to duży minus. Szkoda. 0 Cytuj
Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Szukam kogoś kto mi pospawa złamaną dźwignie od biegów. Znacie kogoś takiego, kogo możecie polecić?? 0 Cytuj Buell sound
Adrian-xj600 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 a jaka jest ta dzwignia aluminium czy stal ? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi